Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 16. april 2023 i Innlegg

  1. Måtte korte ned en god del, men fikk vel fram noe.
    107 liker
  2. I dag fikk TIFO-gruppen inn et bidrag på 5000,- kroner fra botkassen til spillergruppen. De ønsker å takke for fantastisk støtte så langt denne sesongen!
    105 liker
  3. Jeg var på mine tredje trening denne uka i dag, og det er rett og slett til å bli glad av. Snakket med noen av de mest erfarne gutta (Wangberg, Næss, Krogstad, Bakenga og Curtis Edwards) og de er inspirert over hvordan Bradley legger opp øktene. "Æ ha aldri i min karriere vært med på treninga som er så artig", sa Wangberg, og har vel vært på et par stykker. Gled deg til neste gang du ser et Stabæklag gå på banen totalt uten respekt, men foroverlent og offensivt fra første spark på ballen. Like gledelig: Bob snakker med unggutta både en for en og som gruppe og det er de ikke bortskjemte med. Tvert i mot, tidligere trenere har stort sett latt dem gå for lut og kaldt vann. Bob snakker med alle, markedsavdeling, ryddegjengen, hjelpetrenere og akademi, han har snakket grundig med hver eneste en. Brakka stråler, spillergruppa stråler og start-11'ern stråler. I dag var en for meg ny spiller fra Senegal som imponerte stort - og bedre for hver økt. Adu. Balansespiller. 6'er. Svein Maalen kan bare grue seg.
    83 liker
  4. Dette var min første match på stadion på mange, mange år. For en stemning på feltet! Havnet litt tilfeldig rett ved tromme og forsanger, og er dypt imponert over hvor solid jobb $$ gjorde i denne kampen, og hvor ekstremt gøy det er å slå Vålerenga på bortebane. Helt rått - og hes i dag. Liten kuriositet: Rett før kamp kommer en godt voksen dame opp og spør om det er ledig ved siden av oss. Hun er ekstremt engasjert og nervøs gjennom kampen - viser seg at det var moren til Rossbach. Veldig gøy å se at hun stod midt i $$ og nøt synet av sønnen sin prestere på toppnivå.
    82 liker
  5. Da avslutter vi en 3,5 uker lang etterforskning og har lagt ut en ganske grundig gjennomgang. https://www.stabaek.no/rasismeanklagen/ Rasismesaken-komprimert.mp4 TL;DR Lydsporene er analysert av 2 ulike lydteknikere. Det er ikke funnet spor av noe Wembangomo var "helt sikker" på at han "hørte klart og tydelig", men vi klarer å høre mye annet (som ikke er rasistisk). Ingen flere vitner har meldt at de har hørt noe som helst. Glimt og Wembangomo har hele veien nektet å svare oss på spørsmål om hva som ble sagt og når, vi har purret 4 ganger siden mandag etter kampen. Heller ikke da vi minnet om at det er en anklaget part som har lyst til å bli ferdige med saken svarte de. Glimt forsvarte seg selv offentlig i sin egen rasismesak kun 2 dager før kampen mot Stabæk. Så fyrte de av en grov anklage mot oss, forlangte reaksjoner og utestengelser og lot oss i stikken. Et hundretalls supportere, mange av dem mindreårige, ble kringkastet på TV og i avisene under anklager om rasisme. Alt tyder på at de er helt uskyldige. Samlet sett er de antakelig eksponert for flere hundre tusen. Det var nok ikke hyggelig å komme hjem etter den kampen. Vi tok rasisme på største alvor og gjorde alt vi kunne for å komme til bunns i saken, det vil vi også gjøre om en situasjon oppstår igjen. Jeg personlig er bedrøvet over hvordan saken har utviklet seg, og hvor mye den potensielt kan ødelegge for alle som ikke blir trodd når de utsettes for rasisme og diskriminering. Det er rett og slett uforståelig at Glimt ikke har vært interessert i å underbygge anklagene sine.
    80 liker
  6. Sender uansett en gratulasjon til de Brann-supporterne som ikke slapp inn på kampen med billetten sin da de i stedet hadde kjøpt billett til Stabæk kvinner vs Brann kvinner som spilles 29. april. Pranken med å bruke Jodel Bergen til å legge ut «hemmelig» link/kode til det de trodde var cupkamp da salget fortsatt var lukket, var vellykket.
    75 liker
  7. Det er noen som har sagt dette. Vi vet ikke om det er sagt på spøk eller ikke. Derfor har vi heller ikke tillagt det mye vekt. Men enn så lenge har vi snakket med nesten 360° av området rundt feltet og ingen andre enn Brice har hørt det som skal ha blitt sagt. Og dette ville utløst alle alarmer hos de fleste som overhører det. Dette er omtrent så langt vi kommer i denne etterforskningen. Så har vi forsikret Brice og Mush om at vi følger opp alt så godt vi kan. Vi er allerede kastet under bussen i kampsendingen og i overskriftene. Men uansett hvor dritt dette er for oss nå, husk at det er mange som ikke får leilighet, jobb eller muligheter på grunn av navn, utseende og opprinnelse. La oss praktisere likeverd i de store linjene, så går verden fremover. Vi er privilegerte som får glede oss over et nesten-nedrykk. Ses på Intility om en uke.
    73 liker
  8. Veldig gøy å følge laget her nede i Oliva Nova. Høyt tempo på trening igår og idag. Bob er veldig tydelig på feltet og pirker i hver minste detalj. Alt fra førstetouch, utsidepasninger og posisjonering. Det er høy intensitet og man glemmer at det er mange unge spillere med på tur. Det er et kvalitetstegn og et bevis på at vi har mange spennende spillere på vei opp. Michael Bradley var også mye involvert på trening idag. God til å gi skryt når ulike situasjoner blir løst på en bra måte. Obasi: Må signeres. Skyhøyt potensiale og mye spennende kvaliteter. Det er flere interesserte klubber som ønsker å hente han. Kan bli enormt god. En leken spillertype og kan fort bli en publikumsfavoritt. Diabaté: Må jobbe med formen, men vi er i februar og han har god tid til å bygge seg opp. Kan fort være en spiss som scorer 15+ i OBOS. Mye handler om selvtillit og form. Tror trenerteamet jobber grundig med å finne ut av hvordan vi kan få ut makspotensialet. Thomas: Håper han blir Blaa. Jeg synes han viser veldig mye spennende. Venstrefot er også pluss i boka. Lekker scoring fra 25m på spilløkten idag. Jeg synes Joachim Nysveen har vært imponerende på trening. Liker spillertypen. Olderheim og Spiten også veldig gode. Brage Tobiassen (prøvespill fra Ullern, 17 år) har heller ikke gjort seg bort. Han henger med på trening og presterer på et stabilt bra nivå. Vi jobber med å hente en ny spiss, men som vi vet så er det en vanskelig oppgave. Jeg er ganske sikker på at det kommer en spiss før seriestart. Det er viktig for å pushe Diabaté og vil bidra til at han selv blir enda bedre. Generelt er det veldig god stemning i troppen. En sammensveiset gjeng som ønsker å bli bedre hver dag. Det er tydelig å se at gutta er påskrudd og ønsker å lære på treningsfeltet.
    72 liker
  9. Det var noe som manglet før avspark på Nadderud i serieåpningen mot Odd. Stabækhymnen. Siden det store opprykket til Tippeligaen for snart 30 år siden har vi alle, store som små, sunget med på Stabækhymnen for å fyre opp gutta og oss selv før avspark på hjemmekampene. Stabæks nasjonalsang er skrevet av Atle Høivik, med en vaskeekte operasanger på vokal, og med Edward Elgards svulstige marsj, Pomp and Circumstance, som bakteppe. For mange av oss blaa er det blitt en tradisjon å synge med på hymnen før kampstart. Det er kanskje en av de viktigste tradisjonene vi har, og er blitt en del av Stabæk Fotballs DNA. Vi i StabækLars-bandet vil med dette oppfordre Stabæk Fotball til å gjeninnføre den lange tradisjonen med å spille Stabækhymnen før avspark på Nadderud. I den forbindelse slipper vi herved vår egen versjon av «Her er guttene våre», for å sette maksimalt press på Stabæks beslutningstakere i denne viktige saken. Gi oss Stabækhymnen tilbake!
    72 liker
  10. Hurra!! Bob Bradley, Stabæk | Bob Bradley blir i Stabæk (budstikka.no)
    71 liker
  11. Påsken er tid for mirakler, og på den 6. dag ser det ut til at StabækLars gjenoppstår med en splitter ny låt. Denne gang med en slags drikkevise i moderne form. Vi teller ned til premieren på musikkvideoen til "Onkel Blaa". Primus motor for gjenoppstandelsen: Nikolai @Hr. Smith Grasaasen, med god hjelp av resten av gutta i bandet. Stor takk til @Posse for lights, camera, action, og ikke minst takk til verdens beste bar, Onkel Blaa!! Håper låta faller i smak. Husk den o´store konserten etter Bryne-kampen, lørdag 6. april. På Onkel Blaa, selvfølgelig
    69 liker
  12. https://www.budstikka.no/hoyre-har-bestemt-seg-sier-ja-til-ny-nadderud-stadion/s/5-55-1666100 Det blir flertall for ny Nadderud idrettspark, slik som forslaget ligger fra kommunedirektøren, forteller varaordfører Haakon Kvenna Veum (H) til Budstikka etter det over tre timer lange møtet.
    66 liker
  13. Hilsen på Instagrammen: simenwangberg Som liten gutt i hagen hjemme på Nidarvoll drømte jeg om å få oppleve å stå med hendene på ryggen som Rosenborg-spiller, samtidig som Champions League-hymnen ble spilt. Det ble med den ene gangen, men et minne jeg aldri kommer til å glemme. Etter 15 sesonger som spiller i toppfotballen takker jeg nå for meg. Halve livet har jeg vært en del av en fotballkultur som har vært med på å forme den personen jeg er i dag. Fantastiske forbilder og et sterkt fellesskap har gitt meg en danning jeg bare kunne ha drømt om! Jeg er utrolig privilegert som har fått muligheten til å dele garderobe med så mye talent og bra folk. Venner jeg kommer til å ha livet ut. Hatt noen av de beste trenerne i landet, som på hver sin måte har gitt mye inspirasjon til utøvelse av lederskap. Jeg har fått muligheten til å spille i noen av landets største og fineste klubber. Spille foran fantastiske supportere som på tvers av samfunnslag, politisk ståsted og religion finner sammen om å dele håpet, suksess og nedturer. Tusen takk! Som ung var jeg aldri den beste spilleren og ble heller aldri den beste i voksen alder. Selv om drømmen alltid var der, ble jeg aldri utenlandsproff eller landslagsspiller. For meg handlet det ikke først og fremst om det å vinne titler eller personlige ambisjoner. Laget, det å være med å skape en god kultur og samtidig forsøke å ta vare på de rundt meg har alltid vært viktig for meg. Nå venter nye muligheter i stillingen som sportslig koordinator i Stabæk Fotball. En jobb jeg gleder meg enormt til å ta fatt på. Jeg håper jeg kan være en bidragsyter til at vi staker ut en ny kurs og er tro mot planen vi har lagt, slik at vi sammen kan bli litt bedre for hver dag. Potensialet er stort. Nå er det opp til oss å forvalte det. Tusen takk til @nidelvfotball , @rosenborgballklub , @ranheimfotball , @sportsklubbenbrann , @tromsoil og @stabak_fotball som ga meg muligheten til å drive med det jeg elsker mest. Det er jeg evig takknemlig for.
    65 liker
  14. Meget bra jobba i dag dere! Fantastisk bortefelt!
    64 liker
  15. Jeg har snakket med Brice etter kampen og styret satte himmel og jord i bevegelse hele andre omgang. Han mener at han hører noe rasistisk i forbindelse med innkast der Bakenga fikk ballen i hodet. Vi har snakket med spillere, støtteapparatet, fjerdedommer, PSS, innspillingsleder, frivillige, folk foran og bak på 4 ulike tribuneseksjoner og gått igjennom kampsendingen, og vi har ikke funnet noen som har hørt noe. Vi har uansett forsikret Brice personlig om at vi tar dette på største alvor og gjør det vi kan for å følge det opp. Gul markering er personer vi har snakket med. Ingen av dem har hørt noe. Jeg håper det er en misforståelse. Det er ikke bra for noen parter at det blir hengende uløst i lufta. Det er noen som sier de har hørt noen kommentere "jævla smarting", så det kan være noe slikt som ble misforstått.
    64 liker
  16. Support-feltet stenges i kampen mot Viking VAR ødelegger gleden ved å være supporter. Noen var positive, noen var forsiktige optimister, mange var skeptiske. Det vi har sett hittil i år er at VAR både forstyrrer og avbryter kampene i stor grad, og bidrar lite til å rette opp feil. Det gjør at vi går fra å være frustrerte over en forståelig feilvurdering av dommer i kampens hete til uforståelige tolkninger og avgjørelser som hverken vi, spillere, trenere eller kommentatorer forstår noe av. VAR gjør norsk fotball dårligere. Vi blir fortalt at dette er en læringskurve som vil kreve noe innkjøring, prøving og feiling. For oss er fotballen alvor i hver kamp. Vi har ikke mulighet til å la medaljeplasseringer, europacup-kvalik og nedrykk bli avgjort av noen som øver seg. Avgjørelser går med oss og mot oss, tidvis fremstår det helt vilkårlig. Forsøkene på å treffe «riktig» avgjørelse kan gi fullstendig forskjellig utfall fra kamp til kamp. Dette koster oss engasjementet. Det koster oss opplevelsen. Det gjør at det ikke er gøy å gå på kamp lenger. Ståtribunen stenges til avspark i kampen mot Viking søndag 16. juli kl 17:00. Vi kommer til å møte opp før kamp, innmarsj, og støtte gutta frem til avsparket går. Deretter tar VAR over, og vi pakker sammen og drar. Medlemmer som ønsker å flytte seg til et annet sted på stadion for å se kampen vil få informasjon av styret og vakter. Supporterhilsen fra Stabæk Support v. Styret Tifogruppa Stabæk Inferno ‘99 Ultras 1912 Vestfronten Bærumspøbler
    63 liker
  17. Tok noen notater underveis under dagens internkamper: 3x20 min kamper. Kamp 1: Lag uten vest: Rossbach, Andresen, Nico, Pedersen, Riise, Olderheim, Kay, Christensen, Spiten, Diabate, Vinge Rosa vester: Gunnerød, Nysveen, Piggy, Veum, Walstad, Hergart, Bawa, Hammy, Thomas, Ferrington, Obasi Obasi i stanga etter 5 min. Bawa nede med en liten kjenning etter 7 min. (Spilte ikke mer i løpet av kampene, men tror neppe det er noe alvorlig. Trener kanskje alternativt i morgen, men sikkert tilbake i løpet av neste uke) Riise med bra initativ etter 11 min, svakt skudd men bra forarbeid. Hammy i stanga etter 13 min. 1-2 cornere. (2 til vest rosa) Ender 0-0. Sjansefattig. Kamp 2: Rosa vester: Gunnerød, Nysveen, Piggy, Næss, Walstad, Hergart, Olderheim, Christensen, Tobiassen, Diabate, Obasi Lag uten vest: Rossbach, Riise, Pedersen, Veum, Andresen, Kay, Thomas, Buki, Hammy, Spiten, Vinge Spiten stor sjanse helt i starten. Rett på keeper. Hammy stor sjanse. Rett på keeper. Bob inne og avbryter. Ber spillerne fokusere på egne arbeidsoppgaver for å sørge for at laget blir bedre. Ikke klage så mye på feil fra andre, men heller fokusere på eget arbeid. Veldig kloke ord fra sjefen. Scoring rosa vester. Brage Tobiassen med nydelig assist og Diabate med scoring på hodet. Klasse scoring. Rasmus med fin mulighet. Langt over fra 16 meter. Rosa lag klart best. Veldig mye bra spill. Straffe til lag uten vester. Spiten finter bra og Piggy feller han. Hammy misser, Leander med god strafferedning. Siste som skjer. Ender 1-0 til rosa. Kamp 3: Rosa vester: Gunnerød, Aleks, Piggy, Veum, Nysveen, Buki, Thomas, Olderheim, Spiten, Diabate, Hammy Lag uten vester: Rossbach, Walstad, Næss, Christensen, Riise, Kay, Tobiassen, Hergart, Ferrington, Obasi, Vinge Spiten med et sykt dribleshow(!). Dribler vel 5-6 mann og leker seg. Skudd utenfor. Frispark 17 meter. Diabate rett utenfor mål. Buki med scoring på hodet. Spiten assist. 1-1 Obasi med scoring, via Veum fra 18 meter. Vinge nære scoring. Skudd fra 17 meter, men høyt utenfor. Ender 1-1. Generell oppsummering: Intensiteten på kampene er veldig bra. Det er tydelig å se at det vi øver på trening er noe vi prøver å få ut i kamp. Det er mye spennende med troppen. Vi trenger likevel forsterkninger. Det er mye bra og spennende med de unge talentene våre, men det må fortsatt inn rutine. Spiss MÅ inn. Diabaté er som sagt en spennende spillertype og har kvaliteter som kan gi 15+. Må likevel finne formen og få selvtillit. Det går litt tregt med han og han ligger tydelig lenger bak tempomessig. Jeg er sikker på at en ny spiss inn vil legge til rette for at han vil bli enda bedre. Det sier seg jo selv at konkurranse om plassene vil gi mye mer for laget. Jeg synes Spiten er megaspennende. Det han leverer i siste internkampen er på et sykt høyt nivå. Han er uredd og prøver alltid å utfordre. Vi må huske på at han er ung, men hvis han får tillit og målpoeng tidlig i år så blir han solgt ganske fort og vi kan cashe inn mye penger. Litt unorsk i spillestilen. Håper han får ut potensialet sitt i 2024 sesongen. Thomas Roberts viser igjen at han har noe ekstraordinært. Han må signeres. Veldig kul spillertype og trygg. Jeg er sikker på at Michael Bradley og co kan utvikle han til å bli en hit på midtbanen vår. Det er en grunn til at han er på prøvespill hos oss. De har selv sett at det er noe spennende og for meg så er det en nobrainer å signere. Obasi er også en spiller som har mange spennende ferdigheter. Veldig kvikk, liker å drible og som sagt vil være en publikumsfavoritt om han slår til. Håper han blir signert. Han kan bli veldig god under trenerteamet. Fra det jeg har sett så er Spiten hakket foran han på prestasjoner, men tror også det er bra for Spiten sin utvikling med Obasi inn.
    62 liker
  18. Se på den gjengen her a!
    61 liker
  19. Det eneste vi vet er at vi holder plassen med seier. Alt annet kan bli fra direkte nedrykk til sikker plass. På en måte litt rart å ha kniven så hardt mot strupen når vi er på sikker plass. Enda verre er det for Haugesund! De er på 12. plass med de kjente "trenger 30 poeng i boks". Og nå risikerer de direkte nedrykk. La meg spole tilbake til lørdag 28. oktober. Haugesund går på banen mot Aalesund med enorm selvfølelse. De to siste kampene har gitt seier mot Strømsgodset og, nå sist, en livsviktig seier på Hamar. Nå venter Aalesund hjemme. Haugesund leker! De banker Aalesund 6-1, har sikret seg sine 30 poeng og har klatret til en 10. plass på tabellen. Søndagen kommer. Sandefjord tar meg seg et poeng når Brann kommer på besøk, og Stabæk et poeng fra Sarpsborg. Men 2024 ser lyst ut for Haugesund. Det er fire runder igjen, og de har 8 poeng ned til nedrykk. 6 til kvalik. 3-0 og 6-1 de to siste kampene gitt en målforskjell som ser ut til å kunne holde, og de andre lagene der nede er da i dårlig form? I Tyskland sitter en stabæksupporter med Excel-ark og kommer til at det er 2% sjanse for kvalik. Avrundet 0% sjanse for direkte nedrykk. Snuoperasjonen etter at Grindheim måtte gå har lyktes! En uke frem i tid. HamKam har tatt en veldig overraskende seier mot Viking, og også kommet seg opp på 30 poeng. Et lite skår i gleden, HamKam var i elendig form og så ut til å kunne stoppe på sine 27. Hvordan kunne de slå Viking? Anyway. Haugesund drar til Åråsen. En jevnspilt kamp der de har litt mer possession. Litt flere avslutninger. Dobbelt så mange cornere og 0,01 høyere xG. Det er imidlertid Lillestrøm som får målet. Samtidig ser alt fortsatt fint ut for Haugsund. Stabæk går ned så det synger mot Glimt, og Enga taper i Sarpsborg. OK. Sandefjord slår Aalesund, men hvem gjør ikke det? Det er tre kamper igjen. Tabellen viser fortsatt "11" foran Haugesunds navn og det er 6 poeng og målforskjell ned til Enga. Idioten med regnearkene sier fortsatt at Haugsund har ca 0% sjanse for å rykke ned. Så kommer tredje siste runde. Brann er på besøk og vinner komfortabelt. På andre arenaer begynner ting å gå mot Haugesund. Rosenborg taper i Sandefjord. På Intility spiller Enga og Stabæk 0-0. Og jammen vinner ikke HamKam igjen. Ikke bra, det her. Fortsatt er det 12. plass på tabellen, og det er 5 poeng ned til direkte nedrykk. To kamper igjen. Når Haugesund drar til Tromsø er forutsetningene klare: Hvis de vinner er kontrakten sikret. Hvis enten Stabæk eller Enga IKKE vinner er kontrakten sikret. Hvis de selv spiller uavgjort og Enga vinner knepent, tilsier målforskjellen at det skal gå greit. Så går alle tre kampene feil. På vei til flyplassen sjekker de tabellen og finner ut: Vi kan faen rykke rett ned! Fortsatt må mye gå galt. Hos bookmakerne får man rundt 7,5 i odds på at de rykker rett ned, så i spillmarkedet sier de nå at sjansen har krøpet opp til ca 13%. Før sesongen, så høres 13% sjanse for nedrykk greit ut. 13% er ikke mye? Før siste serierunde blir det hele veldig tydelig. Tre fotballkamper som alle ender med resultater som ikke er helt usannsynlige, og så er det gjort. Og verst av alt: De to andre kampene som kan bli avgjørende har nå bookmakerne "feil" lag som favoritt (hvordan de kan ha seriens dårligste hjemmelag som favoritt mot seriens beste bortelag som spiller om sølv, europacup og ti millioner er en gåte..). Hvis Haugesund feiler selv, kan de rett og slett ikke forvente hjelp. Den siste måneden har plassen virket sikker. Nå kan en enkelt keepertabbe mot Stabæk sende dem ned. En feilpasning på egen halvdel kan være nok til at det blir derby mot Egersund neste år. På flyet tilbake fra Tromsø sitter de og lurer på hvordan dette kunne skje. Samtidig, på Nadderud står en amerikaner og forteller gutta at "This is your moment. This match is where you can prove yourself. We've fought hard to reach this position, and now that we're here. Go out there and show them our character!" Edit: Presiserer at sitatet ikke er fra garderoben, men en tenkt tale fra Bob. Jeg vet heller ikke sikkert hva haugesundspillerne tenkte på på vei hjem 🙂
    61 liker
  20. Det blir en stor opplevelse. La oss være påskrudd og skjerpet. Bygg opp stemmen til kampen. Bli med på alle sanger og hjelp de rundt som prøver å slenge seg på. Enga er livredde og på vei ned, vi er på vei opp. Skap god stemning med alle andre blaa som kanskje er på en sjelden, eller sin første bortetur i morgen. Kanskje er dette starten på en tradisjon med mye større bortefølge enn vi vanligvis har.
    61 liker
  21. Stabæk og Joakim «BB» på Twitter 🙌
    60 liker
  22. Du bør helst spytte blod når disse ser på.... Kun egen begravelse er godkjent fravær.. Bilde fra Budstikka Foto: TOR BJØRNAR HOLMLUND
    59 liker
  23. Nei, vi må selvsagt nevne de andre byene også.
    58 liker
  24. Fra Ottar Samuelsen: https://www.budstikka.no/tanker-rundt-stabaks-nedrykk-eller-heller-bobs-ja/o/5-55-1601345 Og det er enda flere gode ting vi kan ta med oss; I 2023 hadde vi vårt beste bortesupporteroppmøte på 13 år. Vi er på 7. plass av eliteserielagene med 313,7 i snitt og 1635 som max. Lagene som har fler i snitt er Brann, RBK, Glimt, Enga, LSK og Viking. Vårt maxantall er høyere enn både Enga og Viking. Det har også kommet til enormt mange unge folk, gutter og jenter, som involverer seg, maler, reiser på tur sammen og tar initiativ til flere ting enn vi "voksne" klarer å få med oss. De kommer til styret og sier de føler seg inspirert, setter pris på fellesskapet og ønsker mer ansvar. Vi hadde egen samling for barna til de gamle traverne før hjemmekamp i høst. Vi bar dem på skuldrene til siste kamp mot Sandefjord. Luene er utsolgt og de ønsker seg drakter til jul. Vi har satt opp egne familiebusser til bortekamper. Så selv om det ikke er noen automatikk i at noen "har godt av" å rykke ned - selv om vi rykka ned er det bedre og mer motiverende enn på lenge å være Stabæk!
    57 liker
  25. Vi er Stabæk fra Bærum, om noen skulle være i tvil. Klubben der formueskatt debatteres på supporterforumet. Nydelig 😆
    57 liker
  26. Support-feltet stenges i kampen mot Viking VAR ødelegger gleden ved å være supporter. Noen var positive, noen var forsiktige optimister, mange var skeptiske. Det vi har sett hittil i år er at VAR både forstyrrer og avbryter kampene i stor grad, og bidrar lite til å rette opp feil. Det gjør at vi går fra å være frustrerte over en forståelig feilvurdering av dommer i kampens hete til uforståelige tolkninger og avgjørelser som hverken vi, spillere, trenere eller kommentatorer forstår noe av. VAR gjør norsk fotball dårligere. Vi blir fortalt at dette er en læringskurve som vil kreve noe innkjøring, prøving og feiling. For oss er fotballen alvor i hver kamp. Vi har ikke mulighet til å la medaljeplasseringer, europacup-kvalik og nedrykk bli avgjort av noen som øver seg. Avgjørelser går med oss og mot oss, tidvis fremstår det helt vilkårlig. Forsøkene på å treffe «riktig» avgjørelse kan gi fullstendig forskjellig utfall fra kamp til kamp. Dette koster oss engasjementet. Det koster oss opplevelsen. Det gjør at det ikke er gøy å gå på kamp lenger. Ståtribunen stenges til avspark i kampen mot Viking søndag 16. juli kl 17:00. Vi kommer til å møte opp før kamp, innmarsj, og støtte gutta frem til avsparket går. Deretter tar VAR over, og vi pakker sammen og drar. Medlemmer som ønsker å flytte seg til et annet sted på stadion for å se kampen vil få informasjon av styret og vakter. Supporterhilsen fra Stabæk Support v. Styret Tifogruppa Stabæk Inferno ‘99 Ultras 1912 Vestfronten Bærumspøbler
    57 liker
  27. Tusen takk for alle hilsener på 68-årsdagen. Det er sant at det er litt guffent å møte et lag som etter fem serierunder har scoret null mål. På den annen side må det vel si noe om kvalitet - eller mangel på sådan - når du har levert null og niks både hjemme og borte. Spilte forøvrig golf på Solum golfbane en liten halvtime sør for Drammen i dag Nydelige, grønne fairwayer og helt ok greener også. Det siste har jeg fra vår gamle storscorer Karl Torstein Hetland som hadde booket flighten. Jeg plukker opp ballen lenge før jeg nærmer meg green. Gutta passer på meg. Stutt-Karl som han heter er en legende i Stabæk etter noen magiske sesonger der han bøttet inn mål i 1987, 1988 og 1989. Han heter Stutt-Karl fordi han før sin første kamp for Stabæk - en treningskamp mot Kvik Halden - sa de bevingede ord: Eg gjenge utifrå me spela i stutt?
    56 liker
  28. Bob tok med seg hele familien og kom med håp når alt så trist og mørkt ut. Spillerne hyller han for tydelighet, satser på unge spillere, kvittet oss med sideveis trilling og gjorde oss mere fremadrettet.... , media elsker han og han skaper blest om klubben som var i ferd med å bli like kjedelig som Sogndal. Vil han bli er det eventyrlig, hvis ikke- tusen takk for forsøket!
    54 liker
  29. Første gang med Stabæk Support siden bortekampen på Hamar i 2008. For en opplevelse! Ble tatt så godt i mot av folk rundt. Fantastisk stemning gjennom hele kampen. Jeg fikk nytt mot.
    54 liker
  30. Vi satte 898 som hovedmål angående antall solgte på bortefeltet (opprinnelig felt). Vi endte opp med hele 1635 stk på bortefeltet. Det er så enormt. For en opplevelse på tribunen i dag. Tusen takk til alle som bidro. Vi skal sammen kjempe inn ny Eliteseriekontrakt. Ses 26. november hjemme mot Sandefjord.
    52 liker
  31. Absolutt! Aner ikke hva de spilte mot Odd, men hymnen skal tilbake fra neste match. Når det er sagt synes jeg det er overkill å spille hymnen også før 2 omg. Der kunne jeg tenke meg noe nytt.
    52 liker
  32. Merk dere datoen 6.April! Kjøreplan -> -> Stabæk - Bryne kl 16:00. -> Kick off start på onkel blaa kl 19:00 -> Bradley med herrelaget -> Janne med damelaget -> Presentasjon av spillere -> Party all night long med Stabæk Lars & vår egen Maria🤩 Det er lagt ned mye arbeid i å skape et bra kick-off så håper dere blir med på å skape en magisk kveld! Vi ses 😀 ___ Kjøp billett til Stabæk - Bryne her! -> Sak på stabak.no -> Facebook arrangement ->
    51 liker
  33. De kan jo begynne med å stille noen kritiske spørsmål i egne rekker, som hvorfor de gjentatt ganger publiserer overskrifter og utspill om at Nye Nadderud Stadion koster en milliard. Riktig estimert nettokostnad for stadiondelen er 564,83 millioner. Om man helt ukritisk kan legge på 425 millioner i et prisoverslag for å få noen klikk så burde man kanskje ikke drive noen form for avis i det hele tatt. Det som gjør at dette koster mer og mer er utsettelser. Enn så lenge har Budstikka gjort mye mer for å lage clickbait og uro enn å "gå i dybden for å forklare sammenhenger", i hvert fall.
    50 liker
  34. På søndag skal Bredde for første gang ha felles sommeravslutning (på Kiwibanen), som avsluttes med å se RBK matchen. Bredde har kjøpt/fått 350 billetter på Stabæk Tribunen (ved siden av $$ feltet) til sine spillere. Etter hva jeg har sett og hørt blir det flust av potensielle blaa hjerter der. En ypperlig anledning til å "rekruttere" fremtidige medlemmer og/eller øke det generelle tilskuertallet på Nadderud. En god opplevelse kan være starten på et langt liv i blatt 💙. Satser på at gutta på banen rundspiller trønderne og bidrar til god stemning.
    50 liker
  35. Er ikke så ofte denne tråden får innlegg... Men nå, nå skal den faen meg få et innlegg! Digg
    49 liker
  36. Blytungt med nedrykk. I min tid som aktiv supporter i SS har denne sesongen vært klart best fra tribunen. 329 i snitt på bortefelt. Det er så enormt. Vi mister selvsagt en del av stammen for neste år. Det blir vanskeligere å mobilisere, men vi får gjøre det beste ut av situasjonen. Terminlisten skal komme 20. desember og da får vi alle begynne å planlegge for 2024 sesongen. Det har dukket opp mange nye supportere i løpet av denne sesongen. Håper virkelig disse er med turen ned også. OBOS er forferdelig, men vi får bare fortsette det gode arbeidet med å rekruttere nye supportere. Det er din jobb å få med folk på kamp. Det er kanskje ikke så spennende med Egersund borte, men tenk de minnene og opplevelsene vi sammen får kjenne på. Jeg er supermotivert og klar for tribunelivet i OBOS 2024. Håper du også er med videre og støtter klubben vår. Vi skal rett opp igjen!
    49 liker
  37. Hepp, Nei det er ikke den beste tiden man har hatt som Stabæk supporter – man blir grepet av det sportslige tungsinnet. Vi var annerledesklubben, den gang Drillofotballen preget med sine breakdowns og Flo pasninger og 451 – så sto vi frem med pasningsorientert fotball i 442. Fordi det var et poeng å være annerledes. Vi farget armen grønn for miljøet – lenge før miljøkamp var et fokus. TSL spilte med TV2 logoen på ryggen og vår eminente guru Ingo viste vei med store hårete BLAA drømmer! Det var klubben vi falt for og noen av oss – som ikke har en naturlig tilknytning til Bærum og Stabæk VALGTE. Nettopp fordi det var en frisk vind en morsom klubb som slo vel over sin vektklasse og yppet med de store sidrumpa gutta på øverste hylle. Det var en sann blaa drøm som nå blott er et vagt minne om henforne dagers storhet. Etter nedrykket i 2021 hadde jeg en lengre post om hvorfor jeg mente vi hadde havnet i OBOS dassen igjen. Det er ingen vits i å dra den opp igjen. Men hovedpoenget var og er at vi har mistet vår identitet gjennom en lang periode med mange utskiftninger. Derfor finner jeg dagens situasjon ekstra vanskelig. Vi KAN ikke fortsette å bytte trenere og spillerstall hvert bidige år. Samtidig så er jeg overbevist om at Bohinen egentlig er ferdig som Stabæk trener. Han har mistet garderoben. Det er vanskelig å tolke 2. omgangen mot Molde annerledes. Jeg mener fremdeles det var en tabbe å hente så mange spillere som vi gjorde i vintervinduet. Det ble for mye hummer og kanari og få egentlige forstrekninger. Vi hadde et godt utgangspunkt i spillerstallen fra i fjor, men det ble egentlig ikke så mye bedre gjennom vinteren. Samtidig ser vi at de fleste av de yngre spillerne våre stagnerer under Bohinens ledelse. De får begrenset med muligheter, og de fremstår ofte forknytt og usikre når de først får muligheten. Det er dessverre ikke tilfeldig, og det handler om ledelse. De som vet, de vet. Talentutvikling er det vi lever av som klubb. Ja vi må balansere mellom rutine og talent – men nå har pendelen svingt fra et ytterpunkt til et annet. Hvor vanskelig kan det være å balansere? Uansett – jeg kjøper ikke Bohinens nyfangede premiss om at spillerstallen er for dårlig, og at dette er det vi kan forvente av den. Det høres ut som svak forsvarstale fra en trener som vet han er i problemer! Det blir som i AaFK, der fikk han de spillerne han ønsker (I følge kilder som var i AaFK på den tiden) – men når det likevel gikk på tverke så var det klubben som ikke klarte å skaffe gode nok spillere. Det minner mistenkelig mye om hva som skjer hos oss nå. Dermed mener jeg vi befinner oss i et veldig vrient dilemma. Jeg ser ingen umiddelbart gode løsninger ut av det. Men jeg er bekymret for den sportslige fremtiden. Vi burde ikke ligge der vi ligger på tabellen, men tidenes kanskje mest uinspirerte utgave av STB er på full fart inn i en tøff nedrykksstrid. Jeg tror dessverre ikke Bohinen vet hvordan man kommer ut av den… Vi har gått fra Blaa til Graa
    49 liker
  38. Da jeg var ganske liten... På søndag bærer vi alle små blaa til stadion på våre skuldre. Så mange ganger har slitne joggesko tråkket asfalt, grus og bortgjemte små stier på vei til Nadderud. Fra hver sin kan kom de, bygdas unge og voksne, mens stadig flere kledd i den samme blaafargen gav anerkjennende nikk og sluttet seg til strømmen. Nadderuds tribuner, der vi deler våre sterkeste opplevelser. Vi vokste opp med dette, og våre unge arver tradisjonen. I gode og dårlige tider. Det viktigste er ikke at vi alltid vinner, men at vi alltid gjør det sammen. De unge har blitt voksne. Flere har fått egne små blaa i hus. Små blaa som gleder seg til å se på Stabæk sammen. Vi møtes på Bekkestua Torg kl 16:00. Vi stiller med mer enn nok skuldre for barna som vil. Alle små får flagg. Så går vi sammen til stadion til enda en av de utrolig viktige kampene vi kanskje vil huske for resten av livet. Når: søndag 26. november kl 16:00 Hvor: Bekkestua torg
    48 liker
  39. Skal vi starte å samle inn til avskjedsgave? Hjemmekamp mot Godset med to av tre andre spisser ute. Bohinen velger å endre fra to til én spiss. Ligger under 0-1 til pause, skaper ikke en dritt. Bohinen fortsetter med samme lag. Halvveis inn i andreomgang. Skaper fortsatt lite. Bohinen setter inn Walstad og Pignatel. Ti minutter før slutt. Spiller mot ti mann. MÅ ha mål. Bohinen setter inn Wangberg. Jeg var skuffet da Hammy gikk til PSV. Nå forstår jeg han jæ** godt hvis han vil vekk.
    48 liker
  40. 47 liker
  41. 47 liker
  42. På vegne av meg selv som medlem i Stabæk Fotball har jeg i dag sendt inn årsmøteforslag mot VAR. Forslaget kan leses her. Jeg brukte også et lite øyeblikk på å sette opp en side for supportere av andre lag, der de kan se og sende inn det samme årsmøteforslaget til sin egen klubb. https://www.fotballsupporter.no/var/ Gøy med ny teknologi altså. Man må nesten drive med sånt for å henge med resten av Europa. Internett har kommet for å bli!
    47 liker
  43. Blir fort en liten avhandling når jeg først ønsker å skrive om denne klubben, blir mange tanker - så beklager langt innlegg. Jeg er vel en av dem som ikke ønsket å sparke Kjønø for så å gi jobben til en trener som Lars Bohinen. Jeg kan forstå ansettelsen i den hensikt å hente rutine og erfaring for å sikre opprykk – vs. en fersk ung trener som lærte på jobben. Men Lars Bohinen er i den kategorien av norske trenere som tilbyr rigid fotball, som har struktur i laget og kan være vanskelig for lag i 1.divisjon å slå, men som er blottet for kreativitet og offensiv fotball. Slipper Stabæk inn ett mål, virker det som kampen allerede tapt for de aner ikke hvordan de skal jage kampen. Under Kjønø var det kanskje nettopp en tydelig struktur vi manglet, noe som fikk Lars Bohinen sin fotball til å virke som noe man virkelig savnet. Jeg skal ikke slå i bordet og si at det var feil å sparke Kjønø, for all del jeg forstår det jo, men Lars Bohinen sin fotball er dødfødt. Hvis vi rykker vi ned i år, var det noe vits å sparke Kjønø hvis resultatet allikevel blir OBOS. Økonomi er selvfølgelig en faktor, men allikevel, rent fotballmessig - grunnent til jeg ser på sproten: Hva har vi oppnådd? Har vi blitt et bedre lag? Er det noe utvikling? Det er ikke bare fem personer i Norge som kan trene et fotball-lag, og hvis klubben kommer til sansene og sparker Bohinen nå mens vi har to uker på oss til neste kamp, så håper jeg virkelig ikke det er Kjetil Rekdal, Tom Norlie, Dag-Eilev Fagermo (neppe) & co. som blir vurdert. Jeg likte Kjønø fordi har var noe nytt i norsk fotball, og det appellerte til fotballromantikeren i meg og tok meg i nostalgien av hva Stabæk er(var) for meg– en fremover lent klubb som tørr å prøve. Jeg er dritt lei av å se de samme grå-fantasiløse-kjedelige trenerne gjenbrukt fordi de er «trygge». Kjønø-fotballen var ikke kanskje heller det mest spennende, men pga. alderen og erfaringen hans var jeg villig til å gi han mye lenger tid enn hva jeg er villig til å gi Lars Bohinen. Kjønø var jeg spent på hva han kunne bli for Stabæk, mens Lars Bohinen frykter jeg for hva han er for Stabæk. En stein. Petter Myhre hadde vært veldig spennende, og er en jeg vil lett ofre Lars Bohinen for. Å fått Toni tilbake også hadde vært fantastisk. Jeg håper virkelig Stabæk finner en identitet og tørr å drømme litt igjen, vi kan ikke alltid skylde på at vi ikke har en stadion og derfor ikke kan satse – å eksistere bare for å eksisterer er ikke derfor jeg ser på fotball. Ingebrigt Steen Jensen og gutta turte å drømme om cupgull da klubben var i 4.div. Da skal det være mulig for et eliteserielag å drømme like stort - om ikke større.
    47 liker
  44. Trist at kampen skulle ende sånn, men enormt av $$ idag. Supportene til Brann skrytes opp i skyene av kommentatorer ved kampslutt mens vaffanculo og Forza Stabæk er det man hører👏 Om ikke banespillet trakk tilskuere til fremtidige kamper idag, gjorde nok tribune-innsatsen det.
    47 liker
  45. For en lansering av ny tredjedrakt!
    46 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...