Jump to content

ZUMO

Bruker
 • Posts

  519
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ZUMO

 1. Drama på høyt plan. Dette kan bli virkelig stygt!
 2. 'Roger syns laget er best uten woods', men hun starter alikevel alle kampene, yeah riiiiight....
 3. Sikkert fordi kontraktene er verdiløse når det kommer til overganger etc, ingen fordeler for klubbene å ha lange kontrakter...
 4. VI snakket ikke om en dritt, JEG snakket om Nordby (a.k.a dvergen) og DU quota meg. Du trenger ikke forklare en dritt. Stikk møkkamann
 5. Hva er det du prater om... http://fotball.smp.no/kvinner/article185543.ece Ikke drit deg ut a. Toppseriens beste kvinnelige trener under 1.60, ja kanskje.... Kombinert for en tulling Husker fotball gallaen i 2008 hvor han kuppet gloryen til Judas og kjørte på med 15 minutters tale om seg selv, det var kleinhet på et meget høyt nivå. Skulle tro hårlokkene han har dandert rundt øra sine blokkerer all inngående infostrøm.
 6. Dvergen fra Jar er en jœvla tulling, markeringsbehov til 1000 og TIDENES støggeste hårsveis,
 7. Min kommentar var rettet mot dette ene latterlige utspillet, ikke perfect som person eller forumbruker. Det trodde jeg kom ganske klart frem iom at jeg refererte til hele befolkningen isteden for enkeltpersonen. Er sikker på at Perfect skjønner jœvlig godt at sammenligningen av Manchester og Molde (lol) ikke hører hjemme på vettugt kontoen din... I løpet av 3 år i England har jeg vœrt MYE i Manchester og føler derfor at jeg har en viss legitimitet i mitt synspukt om byen, og hva den har å tilby. Men for all del, hvis du er keen på å basere din kunnskap rundt mytene om nord England er det bare å kjøre på. Buenos Aires i Europa ja, den var ny for meg Den dagen det blir aktuelt og diskutere en nordmann som drar til et akademi i Sør Amerika kommer sikkert dine erfaringer om Buenos Aires godt med... I forrhold til hva vi kan tilby talenter her hjemme er så å si alle andre land i vest europa et steg opp, det er derfor vi suger så sykt i fotball.
 8. hahaha digger naive nordmenn med sterke meninger uten et gram kunnskap om utlandet. I Greater Manchester bor det 3 mill mennesker(Molde 24000) og byen er jœvlig fet, knuser Oslo på ALT som er fett. Blandt annet har byen den feteste party scenen i England by far. Når det gjelder Dœhlie er han et eksepsjonelt talent som McClair ville hente neste med en gang han så han. Når han ble kåret til turneringens beste spiller i sommer selv om Norge tapte alle kampene sine var det flere som fikk opp øynene for gutten og United måtte handle. Er liten tivl om at han går til et av de beste akademiene i Europa og der har alle forutsetninger for å bli bra, meget bra.
 9. Er sikker på at du har kommet deg ut av senga nå, men kan rapportere at det ikke sto noe av spesiell interesse i dagens stikke...?
 10. Dere har gjort mye bra som dere har fått mer enn nok skryt for, men dere har gjort like mye dumt som dere fortjener tyn for. Den økonomiske sitasjonen klubben er i nå, samt fiaskoen som er Telenor Arena er noen av disse... Hårete ambisjoner er greit nok, men å sette klubbens fremtid på spill for en liten periode med suksess er ikke akseptabelt. I disse sammenhenger er sammenligninger med sirkus merano ganske presise!
 11. Hva skjer her? Stabœk jente og alt, hun ser vi kommer til å eie Røa så jœvlig de kommende åra...
 12. Fy faen for et makkvœrk av en sang. Kaos, får skjønner du nå til å virke helt grei
 13. Budstikkas spillerbørs fra kampen er latterlig patetisk. CGH 3 og Moore 6 WTF....
 14. Der var det snudd til 3-4 ja
 15. Kattem 3-2 Røven til pause
 16. Geirti, det virker mot sin hensikt når hele amatørcrewet i ledelsen(inkludert judas) ser at supporten er like bra selv om laget suger på alle felt. At det var kø ut dørene etter 75 min på søndag ser jeg på som positivt, vi finner oss ikke i all mulig amatørmessig drit bare fordi vi elsker Stabœk. Skjønner selvfølgelig poenget ditt med å støtte laget i tykt og tynt 100%, men er uenig med tanke på dagens situasjon i klubben.
 17. Er det noe å skryte av, synes du? Helt klart ikke, og jeg har aldri gjort det før. Er vanligvis helt med på å bli igjen for å støtte klubben etc, men igår så jeg ingen ute på matta som engang gadd og ofre seg for meg og min klubb. Når jeg satt der i 0-3 tabbesmerten og skuet bort på benken vår og så Judas i sin vante patetiske posisjon ved siden av benken, helt tydelig uten å bry seg en dritt kokte det rett og slett over for meg.
 18. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor sykt pissed jeg ble på kampen idag, jeg stakk når det ble 3-0 på tidenes mest latterlige vis. Gutta viser ingenting av insats, guts og stå på vilje som skal vœre minimumskravet når de trekker på seg verdens vakreste drakt. Judas Jonnson kan stikke til hœlvete, hedersmann my ass.
 19. Er de 100 bilettene solgt?
 20. Tror krigen på sentral midtbane blir avgjørende i denne kampen. Kan HH og PF dominere mot Fellah, Singh og Hœstad er mye gjort. Håper Mix får en mer sentral rolle så de to får hjelp.
 21. info mail til TV2 anngående Tryvann og Kolsåstoppen kan kanskje vœre smart...
 22. Bittert at jentene byr opp til fest mens vi sitter i skyggen av et fjell ingen visste om
×
×
 • Create New...