Jump to content

joakkkim

Bruker
 • Posts

  253
 • Joined

 • Last visited

Reputation

536

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi er jo skikkelig dårlige. Det går så tregt,vi har ingen plan. Vingbackene fungerer ikke i det hele tatt. Virker som vi spiller 3-5-2 fordi det er kult, uten at vi vet helt hvordan det skal gjøres.
 2. Har vi egentlig noen plan offensivt. Mye tråkking på ball, slår på førstebevegelsen - for det er sjelden andre bevegelser. Virker som om vi venter på at en eller annen skal finne på noe genialt, men den spilleren har vi dessverre ikke. Tipper vi vinner til slutt. Vi skal ha såpass mye mer kvalitet.
 3. Går ekstremt treigt med gutta bak. Jeg vil ha Fitim inn etterhvert, binde opp ball som gutta kan løpe rundt.
 4. Jeg tror ikke Kjønø er problemet. Når vi gikk for han visste vi at nedrykk var en stor mulighet. Han er ikke minst billig. Kjønø bør bli.
 5. Vi har masse "halvgode" spillere fra før. Da får vi heller droppe å hente hvis vi ikke får bedre. Å spille inn en masse nye utrente folk som ikke engang er gode nok. Håpløst. Dette er mer et forsøk på å fremstå handlekraftig enn å være det.
 6. To spillere inn ut sesongen, som er uten kamptrening. Jeg klarer ikke å forstå tankegangen her. Det meste som er hentet virker jo bare for dårlig. Noen kan bli spennende i fremtiden, Kirkevold virker bra nå. Jeg skjønner ikke strategien.
 7. Pedersen helt grusomt på gållen imot.
 8. Jeg har vært ekstremt kritisk til Bjarmann, men å ha Kjønø klar i klubben den dagen det var over for Janne er ekstremt god planlegging. Det skjedde nok før noen trodde og håpet, men likevel et prov på fremsyn. Veldig bra!
 9. Fin hersketeknikk. Det er absolutt strukturelle problemer i klubben. Alt er åpenbart ikke Bjarmann sin feil. Jeg synes likevel ikke det er bak mål å legge ansvaret for rekrutteringen hos den som har ansvar for rekrutteringen. Nå finnes det heller ikke to stoppere i verden, og vi måtte velge mellom de to. Men jeg skal slutte å mase nå. Jeg synes Bjarmann har gjort en svak jobb, ut i fra forutsetningene. Fikser det alt å sparke han? Åpenbart ikke.
 10. At han klarte å få tak i en midtstopper synes jeg er et absolutt minimum. Lista er lagt lavt hvis alt vi kan kreve er at vi klarer å stille lag. Wangberg ser ut som en under middels signering. Dyr for en klubb som Stabæk og uten videresalgspotensiale. Kan ta selvkritikk for å være negativ, men klubben er i dårlig forfatning. Da må man kunne diskutere hva man tenker er grunnen til dette.
 11. Jeg skjønner at jeg kanskje er overkritisk til Bjarmann, men her det vel bare Ottesen som er en god signering. At Nusa forlenget er vel og bra, men vet ikke hvor mye han skal ha skryt for det. At han kommer for sent til pressekonferansen kan skje alle. Det bryr jeg meg ikke om. Jeg mener dog at han skal representere Stabæk utad. Jeg tenker at vi trenger all energi vi kan få. At sportsdirektøren vår fremstår med så lite energi og virker uforberedt synes jeg er et problem. Vi har det dårligste Stb-laget siden vi rykket ned, selv om vi har bedre økonomi enn på veldig lenge. Det er Torgeir sitt ansvar.
 12. Jeg tror feil mann gikk. Den pressekonferansen viser hvor energifattig Torgeir er. Totalt uinspirerende.
 13. Jeg tror sannsynligheten for at vi rykker ned er stor uansett hvem som trener oss. Hvis vi på død og liv skal sparke Janne, er Kjønø det eneste alternativet. Vi kan ikke gamble på en dyr trener når det er en elendig stall som er problemet.
×
×
 • Create New...