Jump to content

joakkkim

Bruker
 • Posts

  247
 • Joined

 • Last visited

Reputation

510

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi har masse "halvgode" spillere fra før. Da får vi heller droppe å hente hvis vi ikke får bedre. Å spille inn en masse nye utrente folk som ikke engang er gode nok. Håpløst. Dette er mer et forsøk på å fremstå handlekraftig enn å være det.
 2. To spillere inn ut sesongen, som er uten kamptrening. Jeg klarer ikke å forstå tankegangen her. Det meste som er hentet virker jo bare for dårlig. Noen kan bli spennende i fremtiden, Kirkevold virker bra nå. Jeg skjønner ikke strategien.
 3. Pedersen helt grusomt på gållen imot.
 4. Jeg har vært ekstremt kritisk til Bjarmann, men å ha Kjønø klar i klubben den dagen det var over for Janne er ekstremt god planlegging. Det skjedde nok før noen trodde og håpet, men likevel et prov på fremsyn. Veldig bra!
 5. Fin hersketeknikk. Det er absolutt strukturelle problemer i klubben. Alt er åpenbart ikke Bjarmann sin feil. Jeg synes likevel ikke det er bak mål å legge ansvaret for rekrutteringen hos den som har ansvar for rekrutteringen. Nå finnes det heller ikke to stoppere i verden, og vi måtte velge mellom de to. Men jeg skal slutte å mase nå. Jeg synes Bjarmann har gjort en svak jobb, ut i fra forutsetningene. Fikser det alt å sparke han? Åpenbart ikke.
 6. At han klarte å få tak i en midtstopper synes jeg er et absolutt minimum. Lista er lagt lavt hvis alt vi kan kreve er at vi klarer å stille lag. Wangberg ser ut som en under middels signering. Dyr for en klubb som Stabæk og uten videresalgspotensiale. Kan ta selvkritikk for å være negativ, men klubben er i dårlig forfatning. Da må man kunne diskutere hva man tenker er grunnen til dette.
 7. Jeg skjønner at jeg kanskje er overkritisk til Bjarmann, men her det vel bare Ottesen som er en god signering. At Nusa forlenget er vel og bra, men vet ikke hvor mye han skal ha skryt for det. At han kommer for sent til pressekonferansen kan skje alle. Det bryr jeg meg ikke om. Jeg mener dog at han skal representere Stabæk utad. Jeg tenker at vi trenger all energi vi kan få. At sportsdirektøren vår fremstår med så lite energi og virker uforberedt synes jeg er et problem. Vi har det dårligste Stb-laget siden vi rykket ned, selv om vi har bedre økonomi enn på veldig lenge. Det er Torgeir sitt ansvar.
 8. Jeg tror feil mann gikk. Den pressekonferansen viser hvor energifattig Torgeir er. Totalt uinspirerende.
 9. Jeg tror sannsynligheten for at vi rykker ned er stor uansett hvem som trener oss. Hvis vi på død og liv skal sparke Janne, er Kjønø det eneste alternativet. Vi kan ikke gamble på en dyr trener når det er en elendig stall som er problemet.
 10. IA gjorde masse feil, Billy den verste. Mange andre også. Tok noen unødvendige sjanser. Kanskje litt for opptatt av show. Men at han totalt sett var helt sentral for at Stabæk overlevde som klubb gjennom em forferdelig økonomisk periode er jo bare sant. Den alternative historiefortellingen der IA gis skylden for forutsetningene han måtte jobbe under er lavmål. Det virker som det har blitt en feinschmeckermening å skylde på IA. Jeg opphøyer ingen. Jeg anerkjenner at han med sine feil var en svært viktig mann for at klubben finnes som toppklubb idag.
 11. Aner dere hva slags økonomiske rammer IA jobbet under? Alt han gjorde var ikke fantastisk, men han holdt oss i ES uten penger. Grunnen til at vi ikke hadde kontinuitetsbærere var at vi ikke kunne gi lange kontrakter. Han dro gull ut av ingenting som gjør at vi faktisk overlevde som toppklubb. IA er en av de viktigste personene i Stabæks historie. Det er så nedrig å dra han gjennom søla. Ut i fra forutsetningene gjorde han en fantastisk jobb.
 12. Ja. Om han er svak eller elendig er egentlig det samme for meg. Han har ansvaret.
 13. Ikke helt. Men han har bare hentet elendige spillere. Skytte kostet 3 millioner. Han er feig og defensiv i uttalelsene. Jeg tror problemet er mye mer Torgeir enn Janne. Troppen vår er en skandale. Stabæk mister all identitet. Bjarmann var en svak ansettelse, men at han skulle være så totalt udugelig kunne ingen forutse.
 14. At Bjarmann ikke har ansvar for overgangene, noe han har bevist at han ikke mestrer. Jobben han har gjort har rett og slett vært en total katastrofe.
 15. Jeg synes Børkeeiet var dårlig for oss også jeg. Det gikk sirupstreigt. Stor kunst å selge han for det beløpet vi fikk
×
×
 • Create New...