Jump to content

joakkkim

Bruker
 • Posts

  267
 • Joined

 • Last visited

Reputation

574

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette synes jeg bare er Bohinen sin feil. Når treneren din sier offentlig at du har dårlig innsats, er det spilleren sin fulle rett å kommentere det offentlig. Synes Curtis er veldig ryddig i sine uttalelser også.
 2. Da er det 5 poeng istedenfor 4, jeg er ikke noe redd for Start.
 3. Fitim har vært veldig bra! Edit: Haha. Troll i ord. Sorry folkens!
 4. Det er mange ting som ikke er straffbart som likevel gjør at du ikke bør være trener i Stabæk. Men enig, skal ikke komme med skjulte stikk, men trodde saken var ganske godt kjent. Tom Nordli burde uansett ikke være interessant, og det er ingenting som tyder på at han er det heller.
 5. Han har vel i alle fall en sak som vi som klubb helst ikke vil identifisere oss med. Det er såpass diskvalifiserende at da burde man ikke vurdere han. Også er det lenge siden han har resultater som trener.
 6. Reece James har alle ferdigheter som skal til for å spille vingback, jeg synes han er verdens beste der. Det jeg mener er at vi ikke har noen spillere i troppen som har ferdighetene til å spille der. Jeg er enig i at vi kan spille 3-5-2 mye bedre enn vi har gjort, jeg ser bare ikke helt at vi har spillerstall til at den formasjonen utnytter styrkene i laget på best måte.
 7. Tom Nordli er neinei! Det at han er god til ting som dette er i beste fall noe han kunne for lenge siden, i verste fall har det alltid vært en myte. Lars Bohinen har forsåvidt grei CV, men jeg er skeptisk pga. 3-5-2. Ikke fordi taktikken i seg selv er noe problem, men fordi jeg mener vi rett og slett ikke har vingbacker i troppen. Men kan hende jeg tar feil her og at Lars klarer å finne et par mann kan gjøre jobben. Synd det ikke funka med Kjønø - virket som en fin fyr, men hovedtreneransvaret kom kanskje litt for tidlig!
 8. Vi må aldri glemme at det var Inge Andre Olsen som var problemet i denne klubben.
 9. Så utrolig bra ut på trening i vinter også. Gøy at han viser seg å være SÅ bra. Noen som vet hvorfor han ikke ble signert med en gang, men dro hjem en liten stund?
 10. https://www.vg.no/sport/fotball/i/mrAL9L/fugla-foenix-lillestroems-vei-tilbake-til-fotballtoppen Fin artikkel om hvordan Lillestrøm snudde skipet. Det virker som om kaoset forsvant og planene i klubben kom da Bjarmann gikk. Stabæk fremstår idag like planløst som Lillestrøm gjorde under Bjarmann. Det er åpenbart flere problemer i klubben, men jeg tror ansettelsen av Bjarmann har vært en helt gigantisk tabbe. Han har bommet på alt, og svekket klubben overalt han har en finger med i spillet.
 11. Endel bra. Sliter på vingene. Hadde vært gøy å se Gift, men det er mest av nysgjerrighet. Vet ikke annet enn noen klipp på Instagram fra førsesongen.
 12. Vi er jo skikkelig dårlige. Det går så tregt,vi har ingen plan. Vingbackene fungerer ikke i det hele tatt. Virker som vi spiller 3-5-2 fordi det er kult, uten at vi vet helt hvordan det skal gjøres.
×
×
 • Create New...