Jump to content

joakkkim

Bruker
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

320

About joakkkim

 • Rank
  respektert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spennende med Solbakken. Ifølge noen Kammavenner har han ikke hatt sin beste sesong, men er helt klart en spiller med stort potensiale. Det jeg har sett av han så likner han endel på Bohinen i spillestilen. Kan bli litt omstendelig, men veldig bra driv med ball når han er fremoverrettet.
 2. Dette er jo uansett Bjarmanns ansvar. Og det er bare fjoll å anta at han ikke er blaa, at han ikke gjør sitt beste osv. Jeg mener bare han over lang tid (i Lillestrøm og nå her) har vist at han ikke har den nødvendige kompetansen.
 3. Fantastisk spiller. Men han går nok til utlandet for minst 20 mill.
 4. Valsvik på lån ut året er et dårlig plaster på et blødende kjøttsår. Kortsiktig og kjedelig. Digg for Rosenborg at vi kan spille han i form.
 5. Det går ikke an å låne en spiller som ikke har kontrakt? Hva står det i Budstikka. Et halvt år for en spiller ute av trening, mens vi skriker etter en stopper virker som penger rett i do.
 6. Å ansette Bjarmann er noe av det rareste denne klubben har gjort. Han har vist hva han kan som sportsjef i Lillestrøm. Han skapte kjedelige lag som sjelden hadde gode salg. Han viste liten evne til å finne gode spillere. Dette var som å kjøpe en spiss som aldri har scoret mål og håpe på et mirakel. I tillegg var det ingenting i profilen hans som tilsa at han passet inn i Stabæk. Vi er ikke lenger en annerledesklubb. Vi er totalt sjelløse som prøver å spille det samme spillet som alle andre, bare med litt mindre penger. Vi er i en bedre økonomisk situasjon enn IA noensinne var i. Like
 7. Enig. Redigerte innlegget. En stopper som får Solheim ut på back kan være viktig. Litt farget av at jeg har ekstremt liten tro på sportslig ledelse for tiden.
 8. Høres kortsiktig og idiotisk ut. Edit: kan sikkert bli bra. Er sur for at vi selger Vetlesen. Beklager.
 9. Ansettelsen av Bjarmann var spikern i kista for vår illusjon om å være en annerledesklubb. Nå er vi noe av det gråeste i den grå massen.
 10. Ikke noe er så rått som et frekt ironivarsel. Hvem skal trene Stabæk? Vi kan ikke bare sparke alle. Jeg mener skylden ligger på Bjarmann. Han som har ansvar for logistikken som gjør at backene er de de er. Har absolutt ingen tro på han.
 11. Øveraas Olsen ser ut som en fjerdedivisjonsspiller som har fått lov til å spille med heltene sine. Ser ut som tull
 12. Fy faen for en begredelig avgjørelse. Det er jobben din å se offside også tar du en så åpenbar feil. Så elendig. Bytt jobb
×
×
 • Create New...