Gå til innhold

mads82

Bruker
  • Innholdsteller

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mads82

  1. Å kalle laget i dag et godt førstedivisjonslag er vel å pisse på Tom, Mike og Johan?

     

    Er ikke så rart laget fremstår dårligere når 3/4 klare førstevalg er ute. Det tar uansett litt tid for de som ikke har spilt til vanlig å komme inn i flyten til resten av laget. Når Henning knapt har spilt etter skaden og Johan slet med strekk, er jeg fornøyd med resultatet.

     

    Fantastisk sesong til nå, men vi kan ikke forvente seier i hver kamp.

  2. Hva med Daniel Fredheim Holm? Sikkert dyr, men med LIS på plass, så kanskje de åpner for salg. Det var vel noe snakk om å hente begge brødrene Holm for en god stund tilbake?

     

    Brann har vist interesse. Antatt pris 10-15 mill.

     

    Hahaha! VIF burde jo nesten heller betalt oss penger for å få skikk på gutten. VIF skal ha cred for en ting, og det er å fostre opp talenter for deretter la de råtne.

  3. "Her misforstår du meg. Les det jeg skriver en gang til. Poenget er at 5-6 mill. for Huseklepp hadde vært bedre anvendte penger enn tilsvarende sum for Høiland.

     

    Høiland er selvsagt kjekk å ha i stallen, men etter min oppfatning ville det likevel vært bedre å ofre Høiland, dersom hensikten var å sikre seg Huseklepp. Det beste hadde selvsagt vært å sikret seg begge, men slik er nå ikke engang virkeligheten."

     

     

    Helt uenig! Med Høiland viste vi hva vi fikk, en ferdigutviklet landslagsback (mangelvare på slike spillere med norsk pass). Høiland kan dessuten vikariere på kant. Huseklepp er fortsatt bare et talent, og ingen vet enda om han er i stand til å holde nivået over en hel sesong. Jeg mener det var utrolig mye viktigere at vi fikk Høiland, enn at vi brukte masse penger på å sikre oss Huseklepp i sommer. Håper selvfølgelig Huseklepp kommer til oss, men ikke for en hver pris.

  4. Hvor god er egentlig Huseklepp?

    Er han for tiden Norges største talent på kant? Synes det er litt skremmende at Huseklepp kan gå fra å spille i 2div. til å bli så ettertraktet på så kort tid, uten å ha omtrent spilt en full kamp på øverste nivå. Det jeg har sett av han har jo vært meget bra, men virker jo nesten som media-hypen har gjort det opplest og vedtatt at det ikke finnes noen bedre enn han for øyblikket. Kan bli stor fallhøyde for han uansett hvor han ender til neste år.

  5. Synes dette er udramatisk. Så klart det er viktigere for han personlig om Start holder seg. Han kom til Start for å snu en dårlig trend, og om de holder seg har han jo gjort jobben sin. Har ikke bidratt til eventuelt sølv.

    Dessuten er det vel ganske strategisk dumt å uttale seg negativt om Start så lenge han ikke vet om han får beholde plassen sin i Stabæk og derfor kanskje selges til Start.

     

    Når det gjelder trykk på stadion vil det nok bli mye bedre med ny stadion. Oppmøte blir sikkert bedre også, det har jo vi sett hos alle de andre lagene med ny stadion. Men tror også litt av grunnen til dårlig oppmøte er at mange i området sliter med å identifisere seg med Stabæk. Blandt den eldre garde vet jeg flere har holdt med Haslum, Bærum osv fra de var unge, og således synes det er kunstig å holde med "fienden" Stabæk. Samtidig tror jeg noe av problemet er litt av imaget til Stabæk. Vi spiller jo litt på rik og pappagutt fra Bærum, noe som kan være litt vanskelig å identifisere seg med om man f.eks er fra Asker og derfor kanskje vif/godset er mer tiltrekkende (Gud forby). Har også flere venner fra Nesøya som heller holder med Lyn enn Stabæk. Start er jo klubben for hele sørlandet, blir litt lettere å velge lag da..

  6. Er vel svært få finner som har greid å etablere seg i norsk fotball, merkelig nok. Jeg synes øst-europa er et spennende marked og tror ikke nødvendigvis kulturen har så mye å si, de er da profesjonelle. På en annen side leste jeg ett sted (tror det var bloggen til TKK på fxt.no) at det meste av talenter der borte blir finsiktet av tyske lag. Så det er kanskje vanskelig å finne gull i restene. Tror uansett Stabæk må tenke litt utradisjonelt med tanke på de resursjene vi har. Sverige er vi ikke de eneste som har god oversikt over for å si det mildt.

  7. Noen som har peil på Romansk fotball? Ble litt overasket over at Romania ligger over bla. Tyskland, Nederland etc på uefa-rankingen. Vet de har topplag som Steaua Bucuresti og Rapid Bucuresti. Men er dette ett land å lete etter spillere med tanke på pris vs. kvalitet?

     

    Lurer også på hvordan det går med vår speider. Hadde jo vært litt spennende med en rapport fra han med hvor han har vært og hvordan letingen går (ikke nødvendigvis avsløre noe konkrete navn).

  8. Igjen ser vi hvor grusomt dårlig vi er på dødballer, begge veier.

     

    Hepp,

     

    BINGO, det er her skoen trykker... I gjennomsnitt scores vel noe sånt som 1 av 3 mål på dødball og vi har hva, 3 dødball mål så langt denne sesongen???? En annen ting er at vi er minst like dårlige på defensive dødballer... Kanskje vi skal bruke de 2 millionene som vi ønsker å gi brann for huseklepp på å finne en trener som er spesialist på å øve dødballer???

     

    @ringo

     

    Javisst - her må vi kreve trenerens hode på et fat. Makan til tøysekopp.

     

    Er vel neppe som hovedtrener han mente.. Større klubber har jo gjerne egne trenere for ballbehandling, kondisjon etc

  9. Hører vel kanskje ikke direkte inn her.. Men på tv2 sporten var det en sak der Hegnar kritiserte norske klubber for dårlig økonomistyring, tross ny tv-avtale og stor publikumsoppslutning var det mye blodrøde tall. Bare Enga hadde større underskudd enn oss i 2006. Så kanskje like greit vi holder oss litt edruelige når det gjelder nye signeringer...

×
×
  • Opprett ny...