Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Content Count

  507
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

StabækMykle last won the day on January 19

StabækMykle had the most liked content!

Community Reputation

861

About StabækMykle

 • Rank
  sheriff
 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

792 profile views
 1. Ryktes om Fred Friday på vei til godset.. Er vi på ballen? https://direkte.vg.no/fotball/news/opplysninger-til-vg-fred-friday-er-i-drammen.5XNMTuUy7?utm_source=vgfront&utm_content=row-8
 2. Blir ny drakt i år - spent på hvordan den blir! Håper det blir en ren og fin drakt denne gangen og ikke noen oransje detaljer eller asymmetriske halser. Kan eventuelt akseptere en grønn arm 😊
 3. Hva med Mike Jensen? Han er vel en kravstor type som vi hadde trengt i garderoben, men vi har for mange sentralt på midten så vi får få inn en vinnerskalle i midtforsvaret i stedet. Mike ender vel uansett opp i Brann vil jeg tro.
 4. I utgangspunktet ikke den posisjonen vi trenger å styrke mest, men jeg er overbevist om at med Bohinen på vei ut vil Solbakken styrke laget og vi vil få bra med penger for han på sikt - så jeg er positiv. Og med Bohinen ut vil vi få penger til å styrke angrepet så da gjelder det bare å treffe. Feks Dio ?
 5. Skulle gjerne sett en 4-4-2 med disse: Antonsson - Maatsen Edvardsen - Kay - Bohinen - Skytte Eventuelt Kay og Skytte bytter plass.
 6. Vi kan ikke spille med Bohinen, Skytte og Lumanza samtidig. Når vi får mulighet for kontringer går det for treigt med de på midten så vi roter ofte bort de mulighetene. Eventuelt ender det med at de slår en lang pasning til kantene, men ikke blir med og fyller opp i boksen og da har motstander null problem med å vinne duellene når innleggene kommer. Ettersom det går for treigt på midten ender vi ofte opp med å spille mot etablert og der er det vel kun Edvartsen som har mulighet til å få til noe. Jeg mener Kay må starte på midten da han har tempo og teknikk nok til å ta kontringen
 7. Er Dio fortsatt med på treningene?
 8. Ettersom vi ikke har noe mer å spille for i år håper jeg Piggy og Vogt får prøve seg i de resterende kampene slik at de får erfaring til å ta en fast plass til neste år. Solheim, Valsvik og Jonassen er ikke fremtiden.
 9. Vi mistet seieren da vi satt på Kino. Merkelig at Normann Hansen, Kassi eller Lumanza ikke er før han i køen
 10. Håper det er det siste vi så fra han.
 11. Er det noen som er igjen i klubben som kan «Stabæk gutt hei»? Føler omtrent hele laget er kommet i de to-tre siste vinduene, og vi mister alle med tilhørighet i klubben. Er ikke mulig å bygge lag når man etter hvert overgangsvindu stiller med et nytt lag.
 12. https://www.budstikka.no/fotball/boli-suksess-ga-stabaek-millioner/604728!/ Deilig! ??
 13. Vi har vel ikke veldig god erfaring med spillere fra Malmø, men positivt med en spiss inn. Noen som vet status på Dio? Har han funnet seg en ny klubb?
 14. Deilig med seier, men ikke veldig overbevisende det vi gjør i 70 min mot et bunnlag. Får håpe Luc er i form til å starte neste kamp, han er vår desidert beste spiller. Skuffende at Janne ikke gjør flere enn to bytter for å la flere få være med på en seier. Blir en solid plass midt på tabellen i år, men med litt mer plan over spillet kunne vi utfordret europaspill. Får bli neste år!
 15. Ikke mye «annerledes laget som begeistrer» for tiden ass.. Feid av banen mot Odd og en toppscorer med 4 mål. Triste greier.
×
×
 • Create New...