Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Posts

  615
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

StabækMykle last won the day on November 22

StabækMykle had the most liked content!

Reputation

1,089

About StabækMykle

 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

1,334 profile views
 1. Skulle gjerne hatt med Sandberg og KNH videre..
 2. Er Engh fortsatt i Stabæk eller har vi mistet han?
 3. Diop på KBK var vel ganske bra tidligere i karrieren, usikker på hvordan han har vært i år. Kontrakten går ut ved nyttår.
 4. Amir Jama er vel en av de mest spennende. Sentral midtbane spiller. Vært innom A-laget og fått noen kamper på andrelaget. Spiller på G16 landslaget. Vil tro han får en del spilletid i vinter.
 5. Enig, det lille jeg har sett virker positivt. Og en fyr som bidrar i garderoben og har et sterkt ønske om å bli bedre. Men litt rart hvor lite spilletid han har fått gitt at vi bare har han ut året. Opsjonen var vel på et par millioner så lite trolig at vi innløser den. Og usikker på om Helsingborg vil sende han på et nytt låneopphold til oss etter hvor lite vi har brukt han. Dessverre redd han er lost case for oss.
 6. Bohinen veldig tydelig på at det må forsterkes kraftig før neste sesong. Er vel egentlig kun Gift, Næss og Sandberg som er bankers (gitt at Sandberg blir med videre).
 7. I forhold til hvordan han spilte i Sarp sist så vil han nok fortsette med 3-5-2/3-4-3. Jeg hadde håpet 3-5-2 var ferdig sammen med Kjønø, men får håpe Lars får mer ut av den formasjonen enn Kjønø klarte.
 8. Enig det. Positivt at vi legger om til 4-3-3 mot slutten av kampen, men kan gjerne starte neste kamp i den formasjonen. Eventuelt med Næss i en dyp rolle i 3’ern på midtbanen og faller ned som midtstopper når vi er i forsvar. Og har mer troa på Gift enn Azemi, han trenger litt tid på benken. Tar heller uavgjort 3-3 enn 0-0.
 9. 4 minutter med 4-3-3 og vi har scoret to mål. På tide å legge om?
 10. Det går altfor treigt i banespillet og altfor stillestående. Vi ruller rundt i bakre treer og opp på backene som spiller hjem igjen og så litt innom midten. Vi setter vår lit til at Edwards finner på noe genialt. Vi må få mye mer ut av backene med Wernersson og Ottesen. De må øve på å utfordre en mot en og slå presise innlegg. Gjerne harde langs bakken ettersom spissene våre ikke er de høyeste. Og så må KNH og Edvardsen øve på innløp i boks. Vi har nå to uker på å få litt flere strenger å spille på enn å rulle rundt på midten. Bruk tiden godt!
×
×
 • Create New...