Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Posts

  598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

StabækMykle last won the day on January 19 2021

StabækMykle had the most liked content!

Reputation

1,058

About StabækMykle

 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

1,230 profile views
 1. Enig det. Positivt at vi legger om til 4-3-3 mot slutten av kampen, men kan gjerne starte neste kamp i den formasjonen. Eventuelt med Næss i en dyp rolle i 3’ern på midtbanen og faller ned som midtstopper når vi er i forsvar. Og har mer troa på Gift enn Azemi, han trenger litt tid på benken. Tar heller uavgjort 3-3 enn 0-0.
 2. 4 minutter med 4-3-3 og vi har scoret to mål. På tide å legge om?
 3. Det går altfor treigt i banespillet og altfor stillestående. Vi ruller rundt i bakre treer og opp på backene som spiller hjem igjen og så litt innom midten. Vi setter vår lit til at Edwards finner på noe genialt. Vi må få mye mer ut av backene med Wernersson og Ottesen. De må øve på å utfordre en mot en og slå presise innlegg. Gjerne harde langs bakken ettersom spissene våre ikke er de høyeste. Og så må KNH og Edvardsen øve på innløp i boks. Vi har nå to uker på å få litt flere strenger å spille på enn å rulle rundt på midten. Bruk tiden godt!
 4. Spent på hvem som skal spille på høyre nå som Ottesen er ute. Her mangler vi vel egentlig en ordentlig back up? Hornburg er midtstopper og Lange er venstrebent. Vogt har vi lånt ut?
 5. Blir vel sikkert det. Ganske kjedelige drakter..
 6. Jepp, ref dagens insta story. Vil vel tro at han blir signert ettersom han fortsatt er med på treninger og vi har såpass få spisser i troppen? Noen som vet hvor gammel han er?
 7. Haha det her er så sjanseløst.. Hvor lenge skal vi holde på med det her? Vi blir til tider utspilt av Arendal, de har et mye bedre offensivt spill enn oss. Vi stopper opp når vi kommer over midtbanen. Og vi får ingenting ut av Edvardsen som er vår antatt beste spiller. I denne kampen skulle det vært to divisjoner forskjell på lagene, men Arendal var helt på høyde og tidvis bedre enn oss.. Brann neste helg kan bli pinlig.
 8. Føler han overkompliserer det dersom vi skal spille som italia EM 2020/21. Jeg tror vi med stor fordel kunne ha lagt om til en enklere formasjon med klare og tydelige oppgaver for hver enkelt spiller. Så kan vi eventuelt bygge på det med noen finesser/taktiske grep, men vi må først få satt en enklere formasjon og et grunnspill. Jeg ville lagt om til 4-3-3 og gitt hver spiller en foretrukket formasjon og sendt de materiale for å studere lag og spillere som lykkes med dette. Typisk Bodø/Glimt. Eller Liverpool. Og så trent på disse rollene på trening og i kamper. Vi skal spille i OBOS ligaen, vi trenger ikke overkomplisere dette. Vi har en god nok tropp til å få til dette hvis vi bare begynner å fremstå som et lag med en plan for spillet vårt.
 9. Forstår meg ikke på valget av formasjonen, føler ikke vi får noe ut av vingbackene og det blir for tynt med kun to offensive spillere. Vi blir liggende bakpå og veldige lite farlige når vi får kontringer. Skulle gjerne sett at vi plasserte Pedersen på benken og dyttet en spiss inn mellom de to vi har på topp. Feks noe sånt: Edvardsen - NY - Normann Hansen Høyland - Edwards - Krogstad Wernersson-Wangberg-Piggy-Ottesen Sandberg
 10. Da har han bare seg selv å takke hvis vi ikke lykkes. Forventer at vi ligger topp 3 i løpet av de første 10 rundene. Hvis ikke må han erstattes.
 11. Tenkte det samme da jeg så troppen, men at en del var syke/skadet. Men det er vel egentlig bare Sandberg, Kay og Fitim vi mangler.
 12. Under 8 uker igjen til seriestart og 8 sentrale spillere har forlatt oss og ingen nye har kommet inn. Hva skjer? Jeg vil tro og håpe at noe av konklusjonen i evalueringen var at vi år etter år har stilt for dårlig forberedt til sesongstart og har måttet fylle på med for mange i sommervinduet. Kanskje vi skal løse det på en annen måte i år? Det er på tide å få inn folk og sette et lag til seriestart. Og det begynner å haste!
 13. Noen som vet status rundt Næss overgangen? Veldig merkelig hvis Bjarmann signaliserer at vi er i nærheten hvis det gikk i vasken..
 14. Etter å ha hørt på podcasten med Kjønø blir jeg bare mer forvirret. Han er tydelig utydelig.. Han nevner at vi foreløpig skal spille i en 3-5-2 formasjon for det passer spillermaterialet best, og så presiserer han det til en 3-1-4-2 formasjon. Så snakker han om at han ønsker bruk av mellomromsspillere som Hammy og KNH i en 10’er rolle. Hvordan får han det til å passe inn i en 3-1-4-2 formasjon? Jeg skjønner hvorfor vi fremstår planløse på banen hvis det er så kaos i formasjon og tanker om spillestil.
×
×
 • Create New...