Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Posts

  564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

StabækMykle last won the day on January 19

StabækMykle had the most liked content!

Reputation

972

About StabækMykle

 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

1,025 profile views
 1. Kay må heve nivået sitt i dag hvis vi skal klare dette. Spennende med Wernersson på kanten. Høyland skadet?
 2. Vi er nødt til å vinne i dag hvis vi skal ha noe mulighet for å holde plassen. Da kan ikke Pedersen spille, lenge siden jeg har sett en så dårlig fotballspiller. Kay er heller ikke god nok for å starte. Spent på trioen på midten. Håper på Haugen, Høyland og Tomas.
 3. Lov å håpe på denne startoppstillingen i morgen? KNH-Pål-Bolly Haugen-Høyland-Podstawski Moe-Mesik-Wangberg-Ottesen Kanskje litt tidlig for Podatawski, men hvis vi har planer om å bruke han fremover så er det bare å spille han inn i 11’ern med en gang. Vi må få satt en fast 11er og et system ASAP. Skulle gjerne hatt med Wernersson og Edvardsen, men de er vel fortsatt ute. Hvis vi begynner med Pedersen i midtforsvar og Høyland på kant så er det bare å skru av før det har begynt. Latterlig at Kjønø er på trenerkurs denne kampen også, men tross alt en mindre viktig kamp nå enn sist.
 4. Skulle gjerne hatt inn en ny spiss også, for eksempel Akor Adams eller Aga. Uche har ikke bevist noe og får vel ikke forlenget.
 5. Er vel Edvardsen eller Ottesen. Selger vi en av de til en annen norsk klubb så sier jeg opp sesongkortet mitt.
 6. Jeg har lenge stusset over hvorfor vi er så dårlige på å spille pasninger opp langs kanten fra back til ving. Det må jo være noe av det enkleste for å sette opp kantspiller til å utfordre motstander sin back? Vi skal alltid inn i midten og surre rundt, noe som ofte ender med at vi spiller på oss brudd i mot eller at vi må spille hjem til midtstoppere som spiller videre hjem til keeper som måker ballen unna. Oppskriften på å gi fra oss ballen..
 7. Og Moe? Begynner å bli ganske lei av å ikke vite status på troppen..
 8. Det er bare å gi opp Uche, han er helt håpløs..
 9. Midtbanen er svak ja.. Kay har vel ikke vist noe i de kampene han har fått spille til nå. Ville heller satset på Lumanza, han har dominert i kampene for 2 laget. Edvardsen syk/skadet?
 10. En av årets desidert viktigste kamper som handler om klubben skal overleve i eliteserien og treneren er på et kurs og kan ikke møte opp? Dette er jo en parodi…
 11. Når vi først er inne på det så har jeg stusset over at ikke de forskjellige Stabæk sangene blir spilt i pausen, men alt mulig annet fra VG lista. Tror det bygger mer kultur å dra opp de gamle klassikerne.
 12. Pedersen fremstod veldig begrenset som fotballspiller, så hvis han er på backen blir det nok ikke mye offensive bidrag så da spiller vi vel egentlig med 3 midtstoppere når vi er i angrep.
 13. Hmm merkelig lag… Hvem er høyre back? Og er Skytte prioritert fremfor Shala?.. Og Normann Hansen har vel levert relativt bra i de siste kampene.
×
×
 • Create New...