Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Posts

  579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

StabækMykle last won the day on January 19 2021

StabækMykle had the most liked content!

Reputation

1,003

About StabækMykle

 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

1,098 profile views
 1. Håper virkelig ikke det stemmer at vi skal spille i den formasjonen?
 2. Relativt godt dokumentert på Instagram. Ikke overraskende så kan man se Skytte sluntrende bakerst i løpeøktene.
 3. Skulle gjerne sett at vi valgte en formasjon som skal være det vi spiller i Stabæk og så trene på den til vi blir jævla gode. At alle vet hvilken rolle de har og hvordan de skal bevege seg. At vi får en tydelig spillestil og ser mønsteret av det de øver på på trening. Og at vi henter spillere som passer i de rollene. Nå virker det så tilfeldig når vi bytter formasjon halvveis i hver sesong og har spillere som ikke passer til spillestilen vår. Og prøver å dytte de inn i nye roller uten noe særlig hell. Er vel en grunn til at Stabæk fotballen de siste årene blir omtalt som «gjør hva du vil» fotball. Virker som 4-3-3 er noe som fungerer godt i norsk fotball. Eventuelt 4-4-2 har vi jo hatt stor suksess med tidligere og hadde vært litt nostalgisk og kult hvis vi lykkes med. 4-2-3-1 er vel det vi har prøvd oss på de siste sesongene uten noe særlig hell. Tydelig formasjon og spillestil takk.
 4. Skal vi tippe han flopper i Russland? Han har vel ikke fått til så mye andre steder enn i Bodø, og der hadde vel til og med Mehmeti putta en del mål hvis han fikk sjansen.
 5. Håper aldri jeg får se Stabæk spille i 3-5-2 igjen..
 6. Så sjukt mye bedre lag vi hadde da enn nå..
 7. Skulle gjerne sett at han forsøkte å sette litt fart og utfordre en gang i blant. Det blir veldig mye tråkking på ball og spille hjemover eller innlegg fra litt langt bak i banen. Han var bedre på å utfordre før.
 8. 5-3-2? Positivt at Kostadinov er benket, men krise med Pedersen inn. Ville heller kjørt Moe som stopper og Wernersson på backen, eventuelt Høyland.
 9. En ny stadion vil ikke hjelpe oss til å få på plass et spillesystem og en organisering av laget vårt. En ny stadio vil generere mer inntekter, men selv med banken full av penger klarer vi ikke få på plass et eget spill. Det ansvaret ligger på trenerteamet, spillerstallen og sportssjef. Vi kan vente og mase så lenge vi vil på ny stadio, men det er på treningsfeltet og med spillerlogistikken vi må heve nivået. Det vi holder på med i dag er ikke godt nok for Eliteserien, og det har bare vært et tidsspørsmål før nedrykket har vært et faktum.
 10. Han har en tendens til å stoppe opp spillet og bare skyve ballen på tvers, og han er altfor lett i duellene. Da vil jeg heller ha Høyland som kriger i duellene og kommer på løp fra dypet inn i boksen, eller Podstawski som virker som en bedre ballfordeler.
 11. Håper vi starter med Høyland eller Podstawski i stedet for Kay på midten. Og Edvardsen må med fra start.
 12. Kay og Bolly har mye å bevise i dag. Høyland på benk med 90 min i beina tidligere i dag. Litt merkelig..
×
×
 • Create New...