Jump to content

StabækMykle

Bruker
 • Posts

  674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

StabækMykle last won the day on May 2

StabækMykle had the most liked content!

Reputation

1,286

About StabækMykle

 • Birthday 07/19/1991

Profile Information

 • Location
  Snarøya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

1,590 profile views
 1. Synes Kostadinov gjorde en god figur. Håper å se han i stedet for Krogstad. Og Mush i stedet for Luca.
 2. Veldig kult at det ble utsolgt så kjapt, viser at det er interesse for draktene. Vil nesten tro det er solgt flere av tredjedrakten enn årets hjemmedrakt? Har troa på neste års hjemmedrakt!
 3. Meget spent på lagoppstillingen på søndag. Forhåpentligvis er 5-3-2 lagt i skuffen og en ny offensiv utgave av Stabæk entrer banen. Bob er glad i kantspillere, men troppen vår mangler det. Er vel bare Vinge og Kabran. Mush kan kanskje ta plass ute på vingen dersom Høgh er tilbake igjen. Gleder meg mer enn jeg har gjort på flere år. Deilig med ny entusiasme foran denne høsten!
 4. Veldig fin drakt! Får håpe neste års bortedrakt kan se noe tilsvarende ut!
 5. Spiller 4-3-3 istedet for 5-3-2 og med en gang så sprudler vi offensivt. Kunne vunnet 10-0! Olderheim og Spiten vil vi få mye penger for!
 6. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2023/stabaek-henter-inn-trener_sto9786949/story.shtml?fbclid=IwAR0Suu0g13qn3hMkDX__nC3HM4X1JDXeFQf3dA5kv3dZv1AK7d26JBdfQQk_aem_AVoxfFzUrNgxGw61z-q85Ga-33MJ6JRbB_cAcXuwCrWB30-OMIO9RWJ2aNUfBqYN_vk Karadas inn som trener. Men uvisst om hovedtrener eller assistent. Er han god nok som hovedtrener? Dersom han er tenkt som assistent så er det litt merkelig å ansette assistenten før hovedtreneren..?
 7. https://www.budstikka.no/tilbyr-ny-trener-bare-fire-maneder/s/5-55-1535228 Kun ansettelse ut året på den neste treneren. Spent på hvem som ønsker å påta seg den oppgaven.
 8. Her er gjengen i ASet: https://www.proff.no/roller/stabæk-fotball-as/fornebu/idrettslag-og-klubber/IGDRKNW10O5/
 9. Noen som vet hvorfor det drøyer med å bli kvitt Lars? Høye krav til sluttpakken?
 10. Bohinen må være ferdig med tap i dag, så verste som kan skje er vel uavgjort.
 11. Jobben hans er et tema, det er helt sikkert. Men å si det til media er en helt annen sak. Tror nok ikke han tåler så mange flere kamper uten poeng.
 12. Burde vel kunne stille med fullt A-lag neste mandag og ta det som en treningskamp? Eventuelt sette opp en treningskamp? Er vel ikke heldig å gå flere uker uten kamptrening.
×
×
 • Create New...