Jump to content

Gamlegutta

FairFans
 • Posts

  442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gamlegutta last won the day on September 12 2017

Gamlegutta had the most liked content!

Reputation

70

Profile Information

 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. I dag var det hyggelig å komme på Onkel Blaa før kamp. Det var mange fra Stabæk support der som lagde bra liv. Vil også skryte av dem da det var 2-3 godset supportere som yppet til bråk. Utrolig godt å se hvordan Stabæk supporterne taklet det og ikke fremprovoserte noe mer. Håper jeg ser dere igjen på Blaa :-) PS jeg ser at Onkel Bla må skaffe seg dørvakter på slike dager..
 2. Veldig bra å høre at det ikke er noen boikott og at det er en misforståelse. Lørdag er det kamp på Nadderud og håper de fleste kommer og lager en herlig stemning som videreføres til Nadderud.
 3. Det har vært nevnt i tidligere innlegg at det er Blaa er boikottet. jeg vet ikke hva som stemmer men ønsket å vite hvorfor det ikke lenger er supportere på Blaa før kamper. Jeg har heller ikke sagt at man skal spille bortelagets sanger på Blaa men jeg sa at det gjorde vi før og uten problemer. Det skapte faktisk enda mer stemning før kamp og kanskje det var også det som skulle til for at det ikke var noe bråk også. Det var noen som hadde anstrengt forhold til andre lag den gangen også, men de ble alltid ønsket velkommen på Blaa før kamp for det nettopp for å skape stemning. Tenker det er på tide at man legger hendelsen i Bergen for mange år siden død og heller tenke på hvordan man kan bli flere til å bli medlem i Stabæk Support. Jeg syntes Stabæk support er bra på kampene men ser også at det blir færre og færre. Hvorfor blir dere færre og færre. Jeg sier ikke at det ikke var ille det som skjedde i Bergen men at det er på tide å slippe taket på det nå. jeg oppfordrer alle til å møte på Blaa før neste hjemme kamp og ta i mot alle som måtte ønske å komme (selv bortelagets supportere) og lag god stemning.
 4. Når jeg nå har lest kommentarene her blir jeg litt matt og en smule skuffet. Jeg er en veldig blaa person som har vært så heldig at jeg har fulgt Stabæk siden 4 div og frem til i dag. Husker det begynte på haugen der hovedtribunen står nå. Vi var en liten gjeng på 4-6 personer som var på de fleste hjemmekampene. Når Stabæk rykket opp hadde vi ikke noen fast pub så det begynte på Billies Biljard på Stabekk. Så gikk det videre til Jacobs på Bekkestua før Onkel Blaa . Den reisen var morsom og magisk. Alle bortelagssupportere har alltid vært velkommen på Onkel Blaa hvor det ble sungetog spilt hverandres sanger og mot hverandre. Det var heller ikke noe problem å ta en halvliter eller to med bortesupporterne og prate om kampen og lignende. Jeg klarer derfor ikke å se poenget i dag med å boikotte Blaa. Unnskyldninger om man ikke kan gå hjem er også en dårlig unnskyldning. Jeg opplever også at supporter feltet på Nadderud blir færre og færre og det er vel kanskje ikke så rart da man ikke kan gå hjem etter kamp. Før ble folk vervet på Blaa. Det var ett must å møte opp på blaa før kamp. Håper alle ønsker å få tilbake stemningen før kamp og en stemning som man viderefører til Nadderud på kampen.
 5. Hvorfor boikotter dere Blaa?
 6. Det er ikke bare når det gjelder bortekamper jeg mener. Men også før kamp. Da er vel du allerede i nærheten? Viktig å bevare stemningen og bygge seg opp før kamp. Det kan kanskje også føre til at det blir flere medlemmer.
 7. Om jeg har forstått deg rett Posse så er jeg ikke helt enig med deg. Jeg selv var en pådriver i supportermiljøet fra begynnelsen av. jeg har gode minner fra da både hjemmelag og bortelags supportere møttes på Blaa. Det ble sunget mot hverandre og Blaa spile begge lags supporter sanger. Den gangen kom også barnefamilier for å oppleve stemningen og det var heller aldri bråk. Jeg savner i hvert fall liv på Blaa før kampene og mener Stabæk support bør være bidragsytere der. Det var også folk Stabæk supportere som kom langveis fra og måtte bare oppleve livet på Blaa før kamp.
 8. Takk og så håper jeg på svar på mine spørsmål:-)
 9. Fant ikke Onkel Blaa så jeg lagde ny tråd her. Jeg har vært en del på Onkel Blaa for å se Stabæks bortekamper samtidig som jeg går innom Blaa når det er hjemmekamp. Det som forundrer meg veldig er at det er veldig lite supportere der både før kampstart på Nadderud og når Stabæk spiller borte. Hvorfor kommer det nesten ingen Stabæksupportere på Blaa lenger? '
 10. 1- Molde 2- Rosenborg 3- Odd 4- Vålerenga 5- Strømsgodset 6- Viking 7- Brann 8-Sarpsborg 9- Tromsø 10- Stabæk 11- Haugesund 12- Sandefjord 13-Aalesund 14- Kristiansund 15- Sogndal 16- Lillestrøm
 11. Uansett tilskuertall så pekte pilen nedover for hvert år som gikk. Selv hos Stabæk support gikk tilskuertallet ned på TA. Det har vært så mye negativitet rundt TA etter at Stabæk forlot TA at det kan være at folk er dritt lei TA og at det vil være svært vanskelig og få folk tilbake dit. Jeg tenker det vil være lettere for Stabæk om Nadderud Stadion blir pusset opp eller at det kommer en ny Stadion på Bekkestua med kapasitet for 7-8000 seter.
 12. Jeg er ikke så sikker på at FA er det beste stedet for Stabæk og jeg tror vi fort kan trekke færre tilskuere på Fornebu. Ja jeg er enig i at det er en fantastisk arena men Stabæk klarer ikke å fylle den så det virker jo veldig tomt selv med 7-8000 tilskuere. Om jeg ikke husker feil så trakk Stabæk kun 3-4000 det siste året de spilte på Fornebu. Det at det er tak der trekker ned om sommeren men som er deilig på treningskampen om vinteren og ved sesongstart. Det som er synd er at aksjons gruppen Nye For har ødelagt så mye Fornebu Arena ødelegger mye. De driter egentlig i hva arenaen blir brukt til og om det kommer kunstgress eller ei, men de ønsker heller å krangle med Ulrichsen og Co for at de ikke skal få bruke hallen slik de ønsker. Jeg er heller ikke sikker på om Stabæk ønsker seg tilbake selv om det har stått i media. Jeg personlig håper TA tullet blir lagt dødt og da det kun gir negativitet og at man kan fokusere på en ny og en fornuftig arena på Bekkestua hvor Stabæk hører hjemme.
 13. Det har jeg prøvd men får fortsatt ikke lest
 14. Jeg er faktisk litt usikker på hva agendaen til folkegruppen er? Er det at de ønsker kunstgresset og Stabæk fotball tilbake? Eller er det at de gir blanke at kunstgresset kommer tilbake men bruker kunstgresset pga. av Ulrichsen har tatt seg til rette for å prøve å tjene tilbake pengene som han har brukt/tapt på Stabæk? Jeg tror slik jeg oppfatter dette er ikke folkeaksjonen egentlig interessert i kunstgress eller selve arenaen. De er en gjeng kverulanter som har blitt besatt av å krangle at det har blitt en livsstil for dem. Slik jeg oppfatter folkeaksjonen har de nå latt irritasjoner på flere plan blitt deres egne og største fiender og det kan være veldig "helseskadelig":-) Disse i folkeaksjonen kan i hvert fall ikke tenke på Stabæk som klubb og jeg vet jo at det er noen av dem som ikke er interessert i Stabæk eller fotball generelt. De sletter ikke navnene på listen til de som ønsker dette. Dette viser nok en gang hvor useriøse folkeaksjonen er. Hvorfor går ikke alle som ikke har fått slettet navnene ut i media og forteller dette? Det vil vise hvor tullete denne folkeaksjonen er. Alltid uansett:-))
 15. Aalesund - Stabæk 2-1 Bodø Glimt - Strømsgodset 2-1 Vålerenga - Molde 1-2 Viking - Start 2-0 Lillestrøm - Odd 1-1 Sarpsborg 08 - Sogndal 2 -2 Haugesund - Rosenborg 0-1
×
×
 • Create New...