Jump to content

peas on earth

Bruker
 • Posts

  894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

peas on earth last won the day on May 4 2010

peas on earth had the most liked content!

Reputation

10

Profile Information

 • Location
  Stabekk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/profile?user=jonas1414
 1. Om vi beholder lisensen med dette er jeg også med!!
 2. Kona hater visstnok dette jævlig kalde landet og har lyst til å flytte hjem..
 3. noen som har link til en streaming side med denne kampen? Takk!
 4. Yup. Jeg fucking HATER RÆVBK!!!! Stiller meg bak det! VIF er bare noe irriterende i bakgrunnen..
 5. Konge match av Gromstad! Savnet en midtstopper i år som rydder unna alt av langballer. Onstad har en laaaaang vei tilbake i elvern nå..
 6. Digger engasjementet dit på felt F. Du må jo bare være han supergira karen som sitter på "balkongen" rett over inngangen der ned ja. Keep it up!!
 7. "Tidligere denne uken skrev Fredriksstad Blad at Stabæk har lagt inn et bud på Joachim Thomassen. Budet, skal etter det FB erfarer, være på mellom tre og fire millioner kroner. Det budet tar Svein Johannessen som en personlig fornærmelse. – Jeg er ikke araber og jeg forhandler ikke som en araber, sa Johannessen, med klar hentydning om at budet var altfor lavt. Han bekreftet at flere klubber har vist interesse for Thomassen, men at klubben i utgangspunktet ikke ønsker å selge noen. – Samtidig skal vi ikke drive med underskudd, påpekte Johannessen etter gårsdagens pressekonferanse. Thomassen selv henviste kun til sin agent Tore Pedersen da Fredriksstad Blad spurte om hvordan han ser på sin egen fremtid." http://www.f-b.no/ffk/ffk-har-mottatt-bud-pa-borges-1.2239622
 8. Den avgjørelsen der forstår jeg bare ikke.. god jul..
 9. Stabæk er en åpen klubb for de som vil delta og bidra! De som vil se på tv kan da gjøre det, men da er de ingen supporter, på det meste sympatisør... Pisspreik! Stabæk er en åpen klubb for alle! Uansett hvor mye de vil delta og bidra..
 10. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth
 11. Så når han idømmer en feilaktig straffe skal han godtgjøre det med rødt kort???? Hva med straffen til Stabæk? skal han ikke gi keeperen rødt for det når han først dømmer straffe? Og dytten han gir etter straffen er en bonus fordi han driter seg ut?? FLOTT DØMMING! Ok. Kan omformulere meg litt da. Når han dømmer straffe for godset, så er det en klar målsjanse. Dermed må han gi rødt når han mener det er straffe. Vår straffe var etter mitt syn ikke klar målsjanse og dermed ikke rødt kort selvom det er straffe.
×
×
 • Create New...