Gå til innhold

peas on earth

Bruker
  • Innholdsteller

    894
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av peas on earth

  1. Om vi beholder lisensen med dette er jeg også med!!
  2. Kona hater visstnok dette jævlig kalde landet og har lyst til å flytte hjem..
  3. noen som har link til en streaming side med denne kampen? Takk!
  4. enveisbillett til trondheim er bestilt..
  5. Brenn... Få inn ny trener ASAP. Orker ikke ha en RBK trener på benken resten av sesongen..
  6. Støttes. På tide å sette til press på Janne! Jeg glemmer fort, hvem trente oss når vi tok gull igjen...?
  7. Yup. Jeg fucking HATER RÆVBK!!!! Stiller meg bak det! VIF er bare noe irriterende i bakgrunnen..
  8. Konge match av Gromstad! Savnet en midtstopper i år som rydder unna alt av langballer. Onstad har en laaaaang vei tilbake i elvern nå..
  9. Man går bare ikke til RBK om man har vært i Stabæk. Uansett hva han har gjort for oss, så er han glemte og stemplet som tidenes judas om han går dit! Klubbemblemet vant seriegullet i 2008!
  10. Leser på Wikipedia at han skrev en 3,5års kontrakt i 2008, og har da med andre ord kontrakt ut 2011. FAIL
  11. Kan jo tolkes som at Janne har signalisert at det veldig uaktuelt å fortsette i Stabæk.. Tipper ganske sikkert at han hadde fått et tilbud ellers.
  12. Digger engasjementet dit på felt F. Du må jo bare være han supergira karen som sitter på "balkongen" rett over inngangen der ned ja. Keep it up!!
  13. "Tidligere denne uken skrev Fredriksstad Blad at Stabæk har lagt inn et bud på Joachim Thomassen. Budet, skal etter det FB erfarer, være på mellom tre og fire millioner kroner. Det budet tar Svein Johannessen som en personlig fornærmelse. – Jeg er ikke araber og jeg forhandler ikke som en araber, sa Johannessen, med klar hentydning om at budet var altfor lavt. Han bekreftet at flere klubber har vist interesse for Thomassen, men at klubben i utgangspunktet ikke ønsker å selge noen. – Samtidig skal vi ikke drive med underskudd, påpekte Johannessen etter gårsdagens pressekonferanse. Thomassen selv henviste kun til sin agent Tore Pedersen da Fredriksstad Blad spurte om hvordan han ser på sin egen fremtid." http://www.f-b.no/ffk/ffk-har-mottatt-bud-pa-borges-1.2239622
  14. Den avgjørelsen der forstår jeg bare ikke.. god jul..
  15. Fantastisk! mannen begynner å bli syk.. trist å se på.. Fullstendig latterlig og bare vås han kommer med.
  16. Vil sloss for Jönsson Jönsson verdens beste Jönsson http://www1.nrk.no/nett-tv/sport/spill/verdi/112615
  17. Helvete. LIGG UNNA!!! Jeg driter i det ubrukelig landslaget!
  18. Stabæk er en åpen klubb for de som vil delta og bidra! De som vil se på tv kan da gjøre det, men da er de ingen supporter, på det meste sympatisør... Pisspreik! Stabæk er en åpen klubb for alle! Uansett hvor mye de vil delta og bidra..
  19. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth
  20. Balle... http://fotball.aftenposten.no/internasjona...ticle151853.ece
  21. Så når han idømmer en feilaktig straffe skal han godtgjøre det med rødt kort???? Hva med straffen til Stabæk? skal han ikke gi keeperen rødt for det når han først dømmer straffe? Og dytten han gir etter straffen er en bonus fordi han driter seg ut?? FLOTT DØMMING! Ok. Kan omformulere meg litt da. Når han dømmer straffe for godset, så er det en klar målsjanse. Dermed må han gi rødt når han mener det er straffe. Vår straffe var etter mitt syn ikke klar målsjanse og dermed ikke rødt kort selvom det er straffe.
×
×
  • Opprett ny...