Gå til innhold

blaaase

Bruker
  • Innholdsteller

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

8

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabaak
  1. Hvil i fred! Dette er grusomt. Tanker går til venner og familie! Vil også takke alle de som var ute å lette, dere gjorde en fantastisk innsats!
  2. Tabellen lyver aldri. Vi er det desidert dårligste laget i Tippeligaen pt. Hvis vi skal tolke tabellen såpass direkte, er vi et av vi dårligste lagene som noensinne har spilt i tippeligaen (relativt til motstanderne). Jeg tror ikke det er helt upresist!
  3. Tror han mente at Stabæk ikke rykker ned. Skal du heie på ett Adeccoligalag må du da heie på Bærum. Synes vi har vært hakket bedre i annen omgang. Spesielt første 20. Kunne fort skåret, og gjort det spennende. Hammer gjør en bra kamp etter at han kommer inn. Og er Sortevik dårlig trent? Virket sliten ganske tidlig i første omgang. Synd, for han er skapende så lenge han holder. Tromsø borte er vanskelig for alle. Se fremover nå!
  4. Nei, men nå er vi såpass ræva at det må være lov å lufte litt frustrasjon. Er du ikke enig i at det er bekymringsløst at vi fremstår såpass planløst?
  5. Fyttigrisen så dårlige vi er. Jeg hadde fryktet at vi skulle være svake, men dette er ille. Som nevnt, vi har ingen plan. Angrepsspillet vårt består av lange baller mot Boli og Mats. Som de selvsagt taper. Men det verste er at vi spiller helt uten innsats og guts. Det burde jo vært vårt varemerke i år. Sortevik synes jeg er det eneste lyspunktet. Håper det skjer mye til andreomgang.
  6. Jeg fikk en tåre i øyekroken når jeg leste Aftenposten i dag. Uten å være ekspert; dette slår da beina under hele saken. Hvis det er sånn at Vålerengen tok en sjanse, er det i så fall umulig å bevise. Og det har sannsynligvis ikke skjedd. Den andre muligheten er jo at VPG bevisst var med på dette. Også svært usannsynlig. Deilig!
  7. Du vet at det har blitt spilt to(2) kamper?
  8. Og tatt ut Henning? Nei, jeg er enig med de fleste her angående MMS og vil se denne elveren hvis ikke JIH er klar: ------JK VEH-TMG-KFO-BOE -----HH JA---------EH -----PF ----VPG ------DN
  9. Jeg stoler like mye på disse budsjettallene som jeg stoler på forskningen til Jørgen Lorentzen.
  10. Er Gislasson villig til å spille stopper?
  11. Vi har dessverre ikke 20 miller...
  12. Jeg har selv spilt under Tomi Markovski og kan opplyse om at han er en glimrende trener, det med treningskultur er tull. Han hadde dog litt autoritetsproblemer, men dette er kanskje mindre viktig i kvinnefotball?
×
×
  • Opprett ny...