Jump to content

General Madness

Bruker
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

General Madness last won the day on April 19 2020

General Madness had the most liked content!

Reputation

128

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eikeli
 • Interests
  Fotball<br />Sykkel

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Noen har bygget Stabæk-barnehage utenfor jobben. Det må være bra for rekrutteringen.
 2. Nå vil de ikke ha pengene våre lenger. I slutten av november fikk jeg gladmeldingen om at sesongkortet for 2020 blir overført til 2021. Da tenkte jeg, (det er langt fra tanke til handling her i gården) at jeg burde bidra litt tilbake. Jeg har jo tross alt sett 3 eller 4 kamper på Nadderud i år, og resten har jeg sett på TV. Spennende har det også vært, i kategoriene grøsser, fjernsynsteateret og barne-TV med Pompel og Pilt i angrep. Men likevel, akkurat nå ville jeg kunne bidra med 1000 kr ekstra. For meg ville det være det samme som at jeg ikke hadde hatt sesongkort i år, men betalte 250 kr for hver av kampene jeg har sett på Nadderud. Jeg vet at man ikke alltid har muligheten til å bidra. Etter 2008 sesongen skyndte jeg meg å kjøpe sesongkort for 2009, selv om jeg visste at 2009 ville bli et jævlig tøft år for meg. Jeg kunne ikke kjøpe sesongkort igjen før i 2013, og vet at situasjonen fort kan snu igjen. I går kom også beskjeden om at den Magiske Tiern var avsluttet. Trenger de ikke pengene lenger? Har de endelig klart å trykke penger selv? Er det for slitsomt for Ingo å gå en tur i banken hvor hver tier vi sender inn? Eller er det ikke lønnsomt å administrere småpenger lenger? Ja vel, men hva med Chixa da? Går det an at jeg bytter mottager på min Magiske Tier så den går til Chixa i stedet? Det hadde jo vært artig å være med å bidra litt for dem også. Den Magiske Tiern koster meg omtrent det samme som et sesongkort kostet på hovedtribunen, og er mye lettere å bidra med Tiern fordi det er et lite beløp hver dag, som mikrosparing. Sesongkort er ofte vanskeligere, for da må jeg ut med hele beløpet midt i julehandelen. Jeg legger dette ut her, for å se om det er flere som tenker i samme baner som meg. Kommer trolig ikke til å delta mer i diskusjonen, for da kommer jeg fort opp i langt over 1 innlegg i året, og det er fali det.
 3. Eneste som kan dømme 0,3 mål er Saggi, og han har karantene!
 4. Ramirent blir ny hovedsponsor for Stabæk! I første omgang vil produktet bli prøvet på et lite tribuneområde på gamle Nadderud Stadion. Vi jobber med en løsning med fjernstyrte låser, slik at vi kan sørge for korrekt avstand mellom publikum når de går hjem. "Dritbra løsning" er uttrykket som går igjen i Stabækbrakka. Vi trenger ikke å ha tak på nye Nadderud og sparer masse penger. På nye Nadderud vil produktet bli utviklet med flere fasiliteter. - Høyttalere utenpå alle avlukkene og mikrofoner inni for å gi skikkelig tribunelyd. - Sesongkortinnehavere kan klistre helfigurer av seg selv utenpå, og innrede innsiden på egenhånd, f.eks med eget setetrekk.. - Mot tillegg i prisen monteres oppvarming og aircondition, rengjøring, mykere papir, velfylt kjøleskap/minibar, mikrobølleovn, datanettverk og innendørs liten storskjerm. - Serveringsluke. - Vi jobber også med løse trekk som man kan ha med seg på bortekamper. Ramirent ser for seg at dette vil bli fremtidens tribuneløsning ved alle typer publikumsarrangementer!
 5. Hvis en spiller får tilbud om prøvespill må en ny kontrakt lages slik at klubben får igjen penger ved overgang.
 6. Jönsson-ligaen var på røvertokt i Bodø i dag med både Kasper og Jeppe og Jonathan.
 7. Når vi er så godt igang med å hente gamle stjerner, ønsker jeg meg Toni Ordinas tilbake som akademisjef!
 8. Kan vi få sesongkortet på en app, så vil det være enkelt å trykke på en knapp hvis man ikke kan møte opp på en kamp. (Bekreft 8 ganger. "Ja, jeg ønsker virkelig ikke se Stabæk knuse Rosenborg i dag") Dermed kan plassen selges videre til andre. Man kan sende melding til personene med plassene ved siden av at han kan ta med seg en venn (til redusert pris), og også legge plassen ut til salgs for hvem som helst. Førstemann til mølla.
 9. Er Stabæk Arna kona til Stabæk Lars? Var det Bjørnar Holmvik hun sloss mot, og hvem vant?
 10. Få Microsoft inn som hovedsponsor. Så blir det Microsoft Blue Screen Arena. Nei søren, da stopper jo alt opp igjen!
 11. Uten at det hjelper oss, er våre venner og uvenner i tippeligaen i ferd med å gjøre noe med denne saken! Neste sesong kan forhåpentlig norges mektigste lag sørge for at det blir bedre dommere i Adeccoligaen! GM
 12. Takk, den ble sendt i går. Håper jeg ikke var for sent ute!
 13. Jeg foreslår "Tante Blaa"! Noe mykt under juletreet, gå til Tante Blaa! Noe godt for strupen, gå til Onkel Blaa! Håper jeg var først med den.
×
×
 • Create New...