Jump to content

Einar

Bruker
 • Posts

  128
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1

Recent Profile Visitors

485 profile views
 1. Ble det lagt frem tegninger/modell av stadion? Mener da litt mer detaljert enn de skissene som har vært i Budstikka for noen mnd. siden.
 2. Slipper ikke unna maling i morgen heller. Klokken 11 på Bua som alltid.
 3. Joda, selvsagt. Mente at vi slapp å male på søndag.
 4. I morgen, lørdag, er det oppmøte på Bua kl. 11:00. Går alt som det skal og vi jobber bra, blir det ingen jobbing på søndag.
 5. Javisst! Det vil forgå ølsalg rett ved Bua i ølteltet som for tiden bare kalles "Rimi". Veibeskrivelse i teltet: Første til høyre etter inngangen, for så å gå første til venstre. Gå så 5 meter, og du har et kjøleskap med iskalde halvlitere som bare venter på å plukkes ut.
 6. Som Slum korrekt påpeker det, det trengs hjelp til å fikse tifoet mot Rosenborg. Det blir maling på Bua i morgen fra kl. 16:00. Alle som har noe bidra med, det være seg mailing(subjektet), maling(verbet), pensler ol, ser vi gjerne at møter. Dette gjelder ikke bare de "vanlige", men også de som vanligvis ikke bedriver denslags. På forrhånd takk! Mvh. Einar
 7. Jeg stemmer for Henning Hauger
 8. Ah! Overasker meg selv og klinker til med: "Hjemme. Score: 80% Du har god kjennskap til fotballreglene, og du får med deg de fleste endringene. Du er med andre ord en av dem som vet hva de snakker om når de dømmer dommer'n nord og ned." Einar, som ser jeg troner suverent på toppen 8)
 9. Hørte på radion i dag morges at Stabæk søker ny plassering for stadionet på Fornebu, og Bærum Kommune stilte seg positive til det. Endelig noe postivt(men hvorfor ventet man et halvt år med å gjøre dette?)
 10. Er ståtribunen åpen, eller er det som på Nadderud hvor bare hovis er åpen de første rundene?
 11. Vi var vel i underkant av 20 i klacken, samt at det satt ca. 10 fra Bærum på hovis. Einar
 12. Fikk ikke med meg en dritt selv, pga de skandaløse nye "høy"talerne.. Einar, masse nytt på:
 13. Noterte samme selv. Det er neppe noen protest, heller en gradvis minsking av klacken over flere år. Var muligens tidspunkt/TV/vær som gjorde litt også? Var i allefall latterlig lite folk på stadion. Et varsko til oss om å ikke bygge så stort anlegg? Noen som fikk med seg tilskuertallet forresten? Einar
 14. Sjekk under medlemssider > turer på SSs sider. Der finner du ut følgende: "Søndag 29/6 (12. runde): Aalesund - Stabæk (18.00) avgang Nadderud Skole LØRDAG kl. 08:00 kun 350 kr (NB! overnattingstur - overnatting er ikke inkl. Vi kan ordne overnatting for ca. kr 300 pr. person i dobbeltrom i tillegg) Vi anbefaler denne turen spesielt. Jugendstil-byen Ålesund er kanskje Norges fineste by, og en anerkjent turistattraksjon. Ut fra det laget Ålesund har, blir det sannsynligvis siste mulighet til seriekamp i Ålesund i vår levetid..." Einar
×
×
 • Create New...