Jump to content

elvis

Bruker
 • Posts

  1,245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

elvis last won the day on June 6 2021

elvis had the most liked content!

Reputation

2,202

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,487 profile views
 1. Husker han fra tiden i Hosletoppen. Dette var forløpern til ØHIL, som igjen spant ut av Bæring, Øvrevoll og nevnte Hosletoppen.
 2. Tror dette er supert for begge parter. Sturla mener han er for god for Obos, vi kan styrke oss på defensiv høyre back.
 3. Oj, det var mange spillere ut! Hvor mange spillere har vi igjen på trening...?
 4. Eller kan det være at dommeren dømmer på forseelsen i forkant der keeper får Jota ut av balanse (og uavhengig av filmingen etterpå)? Da er det jo riktig dømt, både av dommer/ VAR og ikke korrupsjon??😀
 5. McKinneley og Moyes imponerer ikke akkurat med ett rufsete Westham mot Liverpool nå....
 6. Ser det dras opp mye gamle navn som Mix, Hedenstad, Kassi, Boli Trondsen osv. Alle har vært helter i Stabæk tidligere, men da var de i starten av karrieren, unge og sugne på å spille for fremtidig karriere..... Synes sjelden spillere som kommer hjem på tampen av karrieren løfter laget noe særlig. Nostalgi er fint det, men ønsker at Stabæk heller satser ungt og friskt!😀
 7. Dette var en skikkelig gladsak! Mannen har jo ett brennende hjerte for Stabæk. Hva som trekker han tilbake til Obos og Nadderud stadion er ett mysterium for meg... Men tusen takk og riktig god jul til Bob og hele familien hans. 😀❤️👍
 8. Høres urovekkende ut....men kan samtidig forstå veldig godt at det ikke akkurat er drømmejobben for Bob å trene Stabæk videre. Det er ikke så mye å friste nye spillere til Nadderud med om dagen, så en erfaren, karismatisk trener hadde vært så bra. Men, alt håp er vel kke ute og snart er det jul!
 9. Håper på Bob av flere grunner. Fotball faglig sterk og tydelig, autoritet nok til å skape trøkk og høyt tempo på treninger, klar spill filosofi. I tilegg er han som flue papir på media og gjør Stabæk synlig og relevant igjen. Det siste er ekstremt viktig innimot nye Nadderud og ikke minst for å trekke intressante spillere til Obos vacuumet..... Tror ikke det er tiden for å satse på noe ungt og uerfarent nå.
 10. Bob tok med seg hele familien og kom med håp når alt så trist og mørkt ut. Spillerne hyller han for tydelighet, satser på unge spillere, kvittet oss med sideveis trilling og gjorde oss mere fremadrettet.... , media elsker han og han skaper blest om klubben som var i ferd med å bli like kjedelig som Sogndal. Vil han bli er det eventyrlig, hvis ikke- tusen takk for forsøket!
 11. Jeg tenker både Haugen, Kay og Næss kan bekle def midt. Hvis vi mister Petterson ønsker jeg meg keeper, ny høyreback og spiss til jul.
 12. Tror vi bør begynne i riktig ende denne gangen.... Få trener på plass umiddelbart med en tydelig filosofi om hvordan vi skal spille (gjerne Bob!). Deretter ta en grundig gjennomgang av dagens tropp. Hvor er hullene som må tettes? Inn med spillere som fyller hullene, og ut med de vi ikke kan utvikle videre innimot nedfelt behov.... vi må slutte å hente random låneknekter vi hverken trenger eller får brukt.
 13. Synes det blir feil å skyte på Bob. Han har skapt glede, optimisme og tro på Stabæk igjen. Kan heller ikke laste han for stallen vi har, den arvet han. Håper han blir, og bygger klubb frem mot ny stadion. Vi kan ikke velge trener på øverste hylle og ønsker ihvertfall ikke noe Kjørnø liknende eksperiment.
 14. Dette var tungt.... ganske utrolig å tape 3-0 når vi hadde alt i egne hender.... huff
×
×
 • Create New...