Jump to content

elvis

Bruker
 • Content Count

  931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

elvis last won the day on January 30

elvis had the most liked content!

Community Reputation

1,420

About elvis

 • Rank
  Elvis

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

729 profile views
 1. Utrolig lite spennende debatt om de gule kortene.... fantastisk å se hvor god Morten Thorsby har blitt!
 2. Er det noen som vet om Hancke Olsen er skadet? Landslaget skriker jo etter noen som kan gå i krigen på stopper plass...
 3. Det er disse holdningene som gjør at denne forbannede epedimien tar så lang tid, "det går sikkert bra om jeg driter i reglene så lenge jeg ikke blir tatt". Så kan man jo heller legge seg flat og beklage hvis det blir oppdaget, sukk....
 4. Og Skytte har Corona.... er det mulig??
 5. Russen skjønner jo dette her, hvorfor er det så vanskelig er det for politikere i Bodø og fotballspillere å skjønne reglene?
 6. Hm.... da krysser vi fingrene for rask friskmelding. Litt skummelt at det pekes på i fra flere hold at så mange som 60% opplever senvirkninger etter Corona smitte. Absolutt ikke dette vi trengte nå.
 7. Og ikke minst ett solid forsvarsspill. Dette er alltid grunnlag for godt offensivt spill. Håper vi kan bygge videre på Valsvik, men som påpekt over- vi er ikke spesielt attraktive sansynligvis.
 8. Hvorfor henter ikke Stabæk Valsvik?
 9. At Hanche er utelatt er en kardinalsynd når vi sliter big time på stopperplass. Nå hadde Solbakken sjanen til å bygge for fremtiden men går for Gabrielsen og Strandberg. Ja...ja
 10. Virker snodig ja..... særlig sett i lys av at vi aldri får et pip av info om feks skadestatus på spillere. Merkelig.
 11. Har vi noen ungutter som tør å ufordre, drible og skape overtall? Eller er det ballsikre sentral-midtbane spillere som dyrkes frem? Vi trenger litt av hvert.
 12. Han røk vel akillesen tvers av høsten 2019, vet ikke om det ble noe fart på han etter det? I form har han ett bra rykk og klarer å dra av en spiller eller to og lager kaos på kant. Det har vi ikke akkurat mye av i troppen. Ja takk hvis han er iform.
 13. Håper det... men hvis han er en vinnerskalle og en klar forsterkning er det snodig at Vif velger å droppe han. Vi får se.
×
×
 • Create New...