Jump to content

elvis

Bruker
 • Posts

  1,018
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

elvis last won the day on June 6 2021

elvis had the most liked content!

Reputation

1,647

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

878 profile views
 1. Ok, jeg gir meg og takker for meg som mange andre. Håper Stabæk lykkes en gang i fremtiden og at kampen mot likegyldigheten mange nå føler på løftes opp på agendaen. God sommer!
 2. He..he. innstillingen din om å prøve å finne noe poitivt er bra den! Jeg synes det var bedre intensitet og innsats mot Vålrenga, men er ikke det noe som bare skal være på plass i Elite idrett? VIF kjørte oss bakover nesten hele kampen, vi mistet masse farlige baller på midten og med Kjartanson og Dønnum i troppen tror jeg vi hadde tapt mye mer. Så nei, jeg synes ikke vi spillte god fotball.
 3. Men når skal vi konkludere da? Og hva skal vi se etter imens?
 4. Alltid lurt å puste, gjerne med magen! Tja, jeg er ikke frustrert over resultater den siste tiden, mer at underholdningsverdien har forsvunnet helt, og at vi ikke ser noe plan eller fremgang (etter at Bob forlot skuta.) Kanskje skal vi være Sogndal fremover, grått og trist, rykke litt opp og ned uten at mange bryr seg. Kanskje det er eneste realitet i nåsituasjonen, men jeg savner så inmari og glede meg til neste Stabæk kamp....
 5. Det kan godt hende at gårsdagens kamp var noe bedre enn tidligere i år, men at det vi viste på hjemmebane var bra er jeg stwrkt uenig i. Vi forsvarte oss ok, men Vålerenga hadde ballen nesten hele tiden. Vi mistet mye enkle baller på midten og ble presset lave. Vi evner ikke å holde i ballen når vi vinner den og skaper nesten ingen sjanser. Dette blir en beinhard kamp for å overleve, vi trenger mirakler av Bjarmann i sommervibdu.
 6. Vi forsvarer oss godt idag, bra. Litt mye balltap sentralt må lukes bort- så holder vi inn.
 7. Nå må vi prøve å få tak i ballen, og holde den i laget noen trekk...ellers blir dette forferdelig slitsomt...
 8. Sånn er det når hele maskineriet sliter, da kan selv Sandberg som vanligvis er sikkerheten selv kollapse... dritt.
 9. Pluss ett par raske backer😀
 10. Koste meg på J19 kamp i pøsregn under Stabæk kampen idag.! Det hadde aldri skjedd på matchdag mot Molde for noen år siden for å si det sånn. Men fotball er underholdning for meg, og det får jeg ikke lenger av Stabæk.
 11. Ok, det var fryktelig trist å høre, men Covid sitter lenge i hos mange desverre
 12. Du er ikke den eneste.... men, heldigvis er det fotball EM!
×
×
 • Create New...