Jump to content

elvis

Bruker
 • Content Count

  916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by elvis

 1. Jeg skal ikke dømme om hva som er rett eller galt her, tenker bare at de to lagene må få en kjempefordel?
 2. Hvorfor i himmlens navn kan Bodø og Molde reise til Spania, trene i sol og spille kamper? Resten av lagene får jo ikke spille treningskamp engang? Blir ikke dette veldig galt for de lagene som tar myndighetenes råd på alvor?
 3. Bra, takk for at du deler! Dette er nytt for meg, men gode ambisjoner som gir håo om bedre tider.
 4. He...he... men det er jo gøy med ambisjoner da! Tenker at ambisjoner er noe litt uoppnåelig å strekke seg mot, så kommer man seg stadig litt fremover, bit for bit. Hvis man er fornøyd med samme prestasjon som ifjor, intil forutsetningene kanskje endrer seg i fremtiden, ja da blir man fort fraløpt. Så ja til litt hårete mål, det skaper om ikke annet- engasjement.
 5. Oppfatter ikke at det klages mye på at "klubben driftes jævlig dårlig" . Som supporter ønsker man jo alltid gode opplevelser når man går på kamp. Slik har det ikke vært de siste sesongene, med masse omstendelig spill på kryss og tvers på midten og lite angrepsfotball. Ja, det ligger kanskje en ny stadion der fremme om noen år, men det er trist om vi ikke kan ha ambisjoner om å sette sammen ett underholdene lag, med noen rutinerte klipper i hvert ledd uten å sprenge banken...
 6. Mange gode poenger her. Man er jo egentlig i underholdningsbransjen.....
 7. Tenker tilbake til dagene da vi hadde lag som kjempet helt i toppen, det var morro! Nå ser det ut til at hele foretningsideen er å hente nye, spennende unge spillere for vidresalg i tilegg til akademiet. Akkurat nok kvalitet til å holde seg i eliteserien, men ikke fokus på å utvikle ett topplag. Kjedelig som supporter, men kanskje bærekraftig som organisasjon...
 8. Ok, jeg trodde vi hadde småskader på mange av spillerne og at det var derfor vi stilte som vi gjorde. Men hvis vi har komplett tropp med friske og raske spillere er jeg beroliget.
 9. Hva slags utbytte får vi av en slik treningskamp? Veldig mange fra det jeg trodde var startelver var jo ikke med. Med bare 1,5 mnd til sesongstart, når skal vi samkjøre en første elver? Dette lover ikke bra.
 10. Selv om forretningsmodellen er å utvikle spillere for salg, håper jeg at man ønsker å underholde litt også. Da trenger man offensiv kraft som går rett inn å forsterker laget, ikke bare lovende spillere som kan selges på sikt. Tåler ikke mange flere 2020 sesonger før interessen blant publikum er helt borte. Dette vet helt sikkert klubben veldig godt, krysser fingrene!
 11. Hareide har skjønt tegningen...
 12. Ja, beskrivelsen av sesongen kan vel kjennes igjen. Men problemet lå vel så mye på slow motion spillet på midtbanen, som på spissplass. Det gikk jo omtrent ikke fremover. Spent på om Kay tar videre steg, og om Hermann er mer fremoverrettet. Med en offensiv midtbane kommer også spissene til mye flere sjanser og derigjennom mål.
 13. Er vi igang med knallhard trening som skal bringe oss fysisk opp på nivå med Bodø i år? Håper på en sesong med fart, intensitet og morro- ikke reprise av fjordåret.
 14. Herlig type, som visste å sette krav til spillere på trening (og kamp)!
 15. Neida, men hvis de andre starter tidligere må vi ha en intressant plan for oppkjøringen slik at vi er bedre trent til sesongstart.
 16. Det er fri hele Januar? Med 2 mnd til seriestart fra februar, hvordan ligger vi an med å heve den tildels begredelige intensiteten vi så i 2020?
 17. Det kan jo være derfor klubben ikke uttaler seg til Budstikka i slike saker.
 18. Merkelige greier. Men, vanligvis har en slik sak minst 2 sider. Velger derfor å ikke legge altfor mye vekt på hva den ene parten måtte si til media. Håper han finner en klubb på ett passende nivå for han.
 19. Det vil vi også. Håper det løser seg for han, burde jo være aktuell for lag med opprykksambisjoner.
 20. Han er 35 år og får en sportslig jobb i Bærum, det er mange år siden han herjet på midten i norsk fotball. Jeg kan ikke skjønne at han uansett har noe som helst å gjøre på Stabæks midtbane. Lykke til med nye utfordringer!
 21. Ikke hvis han er skadet hele tiden....
 22. Ja, lønn og vanvittig mye skader taler imot.
×
×
 • Create New...