Jump to content

Notrac

Bruker
 • Posts

  112
 • Joined

 • Last visited

Reputation

16

About Notrac

 • Birthday 11/04/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Åmot, Modum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Godt poengtert. De har fått på plass en frivillig som koker kaffe og lager lunsj gratis til de i brakka i alle fall. Spillere kan ordnes i mars eventuelt august. Noen ganger tenker jeg at ledelsen gremmer seg over all kritikk og negative ordlag på forum og andre steder. De mener de jobber ræva av seg for å få dette til og alt de "uvitene" gjør er å klage....... Da må de snu litt på det og forsøke se det fra en engasjert supporters side.... Hva går de ut med? Er de flinke til å ivareta support? OG så kommer kanskje det viktigste..... resultat av alt det de gjør...... synes det? Klarer de overbevise med synlige resultater av alt arbeidet? Har de en god dialog som betrygger engasjerte utenom 4x3 m2 på indre bane? Belsvik.... pliiiiiis. Du er en fantastisk trener, men vis oss også at du er forbanna. At resultat preger deg og at du må komme med sitat i pause og etter kampslutt som gir oss mer enn "......... vi må bare tro på det vi gjør, kjempe videre og i neste kamp heve oss samt gi 100 %"...... Vi forstår jo at dere tror på det du mener er rett og gjør på trening, men å forklare oss at i neste kamp vil dere i alle fall gi 100% blir for dumt.......... Det SKAL gis 100% ++++, blø for drakta. KUN Veigard la seg ned på gresset etter en del kamper i fjor og var så forbanna over å tape at det vistes lang vei.... de andre ruslet av banen med et SMIL. Sånn... da fikk jeg ut litt galle.
 2. ARG..... endelig ser jeg stabak.no har oppdatert spillestallen sin og der har vi 16 reg. spillere. Så forsvant Kleiven.... 15 i troppen. Jeg VET jo at det sikkert dukker opp noen i det fjerne, MEN nå begynner det bli lovelig sent. Ser for meg en sesong der Belsvik må stå skolerett etter kampene og forklare for media at.... jo neste kamp skal vi gi alt..... og "vi trenger tid på å bygge opp et lag". Når media spør når arbeidet med dette startet.... må Belsvik forklare at "vi har hatt en grei oppkjøring med 15 spillere + noen innslag fra guttetroppen for å spe på med folk på trening"
 3. http://www.lsk.no/news/article/ynhi2js61v7r1srwki6wsi1ws/title/henning-apner-for-overgang
 4. Hauger ble klar for Lillestrøm omtrent i «tolvte time», sent fredag kveld, like før overgangsvinduet stengte. - Vi fikk muligheten og den kom seilende litt inn fra siden. Det var til røverpris, så det var umulig å ikke ta sjansen. Jeg kan ikke si hvorfor det er en røverdeal, sier sportsdirektøren, som i tillegg påpeker at det kan være en av de beste avtalene han har vært med på å få i stand som sportsdirektør. Det er BEKREFTET at Stabæk var i samtale med Henning i forkant. Jeg synes det er ILLE at Stabæk ikke kan forklare for oss HVORFOR han valgte LSK etter å ha pratet med oss. Noen som vet? Noe ledelsen har vært kjempeflinke med siste året, er å ikke holde oss litt orientert så slipper vi kanskje all denne negativitet. Vi forholder oss til det vi leser. Kom på banen ledelse.
 5. BEKREFTET. Henning Hauger til LSK. Hadde det vært snakk om en permanent løsning ville jeg om mulig forstått det litt. MEN når det er snakk om utlån resten av sesongen for å få spilletid, så blir jeg FORBANNET. Hvorfor da ikke Stabæk? Har vi så dårlige forhandlere at LSK fristet mer for Henning? Hvem driver egentlig Stabæk om dagen? Tangerudbakken? PISSED nå.
 6. BEKREFTET. Henning Hauger til LSK. Hadde det vært snakk om en permanent løsning ville jeg om mulig forstått det litt. MEN når det er snakk om utlån resten av sesongen for å få spilletid, så blir jeg FORBANNET. Hvorfor da ikke Stabæk? Har vi så dårlige forhandlere at LSK fristet mer for Henning? Hvem driver egentlig Stabæk om dagen? Tangerudbakken? PISSED nå.
 7. Ok. Lenge siden jeg har vært enig med I S Jensen MEN nå må vi rette blikket mot 2013 og se hvem som blir med videre og bygge derfra. En annen ting som jeg har tenkt litt på som en liten artig vri. Ikke er jeg overtroisk på noen som helst måte, men nå er det på tide å drite i den "jubileumsdrakta"... hente fram STABÆKdrakta med striper og bruke den resten av sesongen. Så får 100 år være så mye 100 år det bare vil. STABÆK tilbake i riktig drakt, riktig utseende og KANSKJE.... bare KANSKJE... snur det med den. :-)
 8. http://fotball.aften...ticle243845.ece Veigar har det kjipt i VIF, hente han hjem igjen? Da vi solgte Veigar, var det ikke først og fremst på grunn av den millionen vi fikk for ham, og definitivt ikke på grunn av de fire millionene for Stengels opsjon. Salget av Veigar var først og fremst en konsekvens av at vi skulle spare lønnskostnader. Hva får deg til å tro at vi har råd til å lønne ham nå? Vi klarer ikke lønne Veigard etter dagens krav. Kanskje han har lyst til å spille fotball igjen og aksepterer et lavere lønnsnivå? Eller "låneavtale" med VIF? :-) Noen som har litt "oversikt" over greit erfarne spillere som "er ledige"? Noen benkeslitere i europa "Henning Hauger" som trenger kamptrening ut høsten?
 9. He he Overskrift i dag på stabak.no. Som å lese innlegget mitt. :-) - Vi skal forsterke spillerstallen 23.07.2012 - 15:05 - Lars Jarle Mæhlum I løpet av overgangsvinduet skal vi få inn rutinerte spillere som kan løfte laget
 10. Så da kan vi i hvertfall legge debatten om trenerbytte død, en gang for alle. Likegyldigheten er vår største fiende Alt det vi ber om - er engasjement!
 11. DØNN ærlig! Det er til å grine av. JA jeg vet Petter B har hatt og overtatt noe ingen andre trenere ville engang sagt ja til i 4 div. JA jeg hører marginene er i mot oss. JA jeg hører om hvordan vi bare må tro på egen mål og ferdigheter. jeg er klar over at det er svært farlig å skrive på ss-forum etter å ha tapt for n-te gang..... når frustrasjonen fortsatt damper ut av neseborene... Noen spørsmål.... 1 - Har vi falt til ro med at vi rykker ned? 2 - Er laget og spillerne våre virkelig SÅ dårlige som det de gir inntrykk av eller finner vi feilen noe annet sted? 3 - I pausen i dag, så jeg frustrasjonen til ass.trener og som gav KLART inntrykk av frustrasjon over manglende innsats. Blør vi ikke for drakta? 4 - Mange av Stabæks spillere, HAR erfaring og skal LØFTE den yngre garde... gjør de det? 5 - Hvor fa... er Nannskog typene som banner og spytter blod i pausen og tørr si at dette er for jævlig dårlig? 6 - Petter B. Det er LOV å være missfornøyd. Til tider trenger vi som ikke opplever deg i garderoben å kjenne litt på LYSTEN til å vinne kamper. Hører du skriker og er svært aktiv på sidelinjen, men finner ikke noe riktig taktiske forandringer underveis. HAR vi ingen andre løsninger og en plan B og C og D når det butter i mot? .... Listen kunne vært mye lenger... Angrer sikkert masse etter å lagt inn dette, MEN dette er mitt Nannskog bidrag i kveld. Nå er det på tide å fylle på med litt rutine. Hente inn gamle avdanka spillere som ingen vil ha, men som har teknikk, ro, balanse, erfaring og ikke minst en pasningsfot. Du unge som slår lange baller på INGEN. Får lære av å spille litt rutinert, kynisk og langs bakken. Heller de med dårlig kondis og som slår lissepasninger, enn de som løper som kaniner etter baller som slås for hardt ut over sidelinja eller til utspark. URK
 12. Holder med deg der @ringo. Det som er litt å bite merke i, er at flere spillere skal i utgangspunktet holde et vesentlig bedre nivå enn hva som er realitet i dag. Vet vi har mange unge og Belsvik har tatt over noe ingen andre en gang ville tatt i med grillvotter. MEN, det må være lov å sette litt spørsmålstegn til om han klarer få hodene til de unge på rett plass. Mer ro med ballen. Tørre holde ballen på bakken. Vi slår 90 % langt på ingen om dagen. Uten Aase på topp, er det DØFØDT. Kjære søte snille Belsvik. Jeg er ingen fotballekspert og ikke har jeg trenerkurs A, men for fa... Hvem i helvete er det vi slår lange baller på? Er det klareringer vi holder på med? Da savner jeg heller lompene til IAO. De kom ikke mer enn noen meter fremover om han da ikke brukte hodet vel og merke, men da kunne vi bygge opp bakfra og spille fotball. Ikke volleyball med shortsen trukket så langt opp i 2'ern at vi var redd noen skulle klare fange balla'(en). :-(
 13. Nå snur det!

 14. Vet dere.... Viktig er det å få lov å ytre sinne og forbannelse. Vi sier mye rart når tempen etter en kamp når 45 grader. :-) Engasjement i ytterkant er bra, så lenge den ikke går over streken. Det som er litt artig å bemerke seg her på chat og på SS forum, er at 87% (har telt) av innleggene omhandler løsninger for Belsvik og co. Kjempebra. Kom ikke bare med sure oppstøt og piss, men kom med forlag til løsninger. VET Belsvik og andre leser dette og på den måten et eller annet sted blir litt påvirket. :-) Tro meg. Å si noe annet er løgn. Det som også er fantastisk artig og som Belsvik BØR ta med seg, er at 93% er av samme oppfatning og har like løsninger. Jeg sier ikke at alle i SS og rundt om har trenerutdanning klasse A, MEN vi ser det samme og har samme forslag til endringer på banen. Belsvik; LYTT til SS og les forum, chat. Kanskje du finner de endringer som skal til der istede for å leie inn dyre andre løsninger. Det er mange fotballintr. hoder som ser og har samme løsningsforslag. Tenk dere en trener som hadde stilt på intervju, sagt rett ut at han/hun hadde lest litt på forum og chat. Sett en del riktige påstander og er villig til å gjøre de endrinene i laget. RESPEKT og da hadde suport også måttet holde kjeft. :-) Forza Stabæk (norges svar på Barca om 2 år)
 15. Det skrives så utrolig mye om %andeler og eierskap, avtaler, tro, håp og "øl-serviett" avtaler at jeg ikke vet lenger. Elendig viten fra media og også internt i avtale-arkivet gjør at jeg har mistet tråden om HVOR DET GIKK GALT? HVEM og HVA er årsaken til at vi har havnet der vi er per i dag? Kan man enkelt forklare dette for en enkel supporter som kun lider mer og mer med klubben på vei til Nadderud? Er dette rett og slett p.g.a dårlige avtaler, rotete eierforhold, brutte avtaler og en ?kompetent? ledelse med års erfaring fra å styre store selskap plutselig "tråkket" litt feil eller ble styrt av drømmere? Når et lag presterer dårlig og ikke får laget til å fungerer, ruller et trenerhode fort. Vi har IKKE gjort det dårlig i den forstand på banen, trenere gjennom årene har prestert over evne. HVEM tar ansvar????? Phiuuuu... måtte bare få det ut.....
×
×
 • Create New...