Jump to content

Langemann

Bruker
 • Posts

  661
 • Joined

 • Last visited

Reputation

7

About Langemann

 • Birthday 03/20/1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Heggedal IL gjorde faktisk det, for 1000kr pr kvadrat ØHIL gjorde også dette da klubben bygget ny kunstgressbane for noen år siden. Tror man betalt 3000-5000 kroner. En fin plakat med navnene på kjøperne henger ved banen.
 2. Det blir ny fotball-cup for barn i Telenor arena i januar: http://www.snaroen.no/
 3. Det er gode muligheter for å møte ham - han bor rett ved siden av Nadderud stadion (nabo med C. Holter).
 4. Er det lov til å håpe på at Øvrevoll Hosle overtar plassen til Sola (selv i et Stabæk-forum)?
 5. Ikke for å være negativ, men mener styret at alle i SS bør prioritere kampen Lommedalen fremfor den svært viktige kampen til SFK mot LSK på Nadderud som går samtidig? Dersom SFK taper denne kampen, ser litt mørkt ut med tanke på å ta seriegull(som er nødvednig for å nå Champions league). Mange i SS bør kjenne sin besøkelsestid og gå på Nadderud for å støtte Chixa mot LSK.
 6. Får man kjøpt enkeltbillett til ss feltet ved inngangen, eller må man kjøpe det i butikken eller i billettbodene?
 7. Kovacs linkes til Godset: http://dt.no/godset/mot-sif-comeback-1.6675590
 8. Rich har vel sagt i media at han (mer eller mindre) har gitt opp Thorsnes.
 9. Står her. Det som står i Budstikka og som Ingo sier er jo helt opplagt - og burde ikke overraske noen. For å sitere Ingo: "Det er ikke slik at inntektene settes på ulike konti og betales til å dekke ulike kostnader, verdig eller uverdige". Utrolig svakt og pinlig av Budstikka å lage oppslag om dette.
 10. Ifølge Budstikka.no var tribunene "nesten fulle av motorinteresserte", men bildet i artikkelen viser noe annet: http://www.budstikka.no/sport/ekstremt-show-i-telenor-arena-1.6630953
 11. http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10031918 Det lille halmstrået om salg av Telenor Arena og omdanning til en stiftelse er det knapt liv i, skal vi tro aktørene. - Vi har hatt en dialog med våre fremtidige Fornebu-naboer. Den er nå avsluttet. Ingen bud, ingen motbud, understreket Diderik Schnitler på vegne av Euforum og Kjell Ulrichsen søndag ettermiddag. Kommunikasjonsdirektør Atle Kigen i Aker ASA var også klar overfor NTB: - Vi har hatt møter med Kjell Ulrichsen, men dette er ikke tema nå. Det pågår ingen forhandlinger om kjøp av arenaen, sa Kigen.
 12. Lederen for påtalenemda bor ca 100 meter fra Nadderud stadion. Jeg tror resten av familien er blaa. Jeg har ihvertfall observert kona og en av sønnene hans på Stabækkamp i drakt.
×
×
 • Create New...