Jump to content

Daniel H.

Bruker
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Selv om enkelte fotballspillere ikke ser ut til å ha IQ over en appelsin, tror jeg selv John Carew forstår at poenget med fotballkamper er å vinne. Tror ikke det er det det skorter på.
 2. Nå nærmer det seg.. Flere enn meg som ikke får vært på Nadderud i dag? Noen med den hemmelige linken? PM?
 3. Gaute om å spille mot Rosenborg http://fotball.bt.no/nm/article86256.ece Han mener at oppskriften er å, fritt omskrevet, ikke slippe motstanderen til sjanser, skape sjanser selv og score på sjansene sine. Du verden, for en vis mann...
 4. Det er vel kanskje derfor jeg aldri kommer til å stemme deg inn et sted du kan vedta lover Seriøst; fyren oppførte seg som en drittsekk, men som i resten av samfunnet så gjør ikke det verken han eller kona til fritt vilt for Cathrine eller andre som blir provosert. Mitt spørsmål er egenltig hvorfor ingen reagerer med en ang og får vaktene til å ta folka med ut? Eller kontakter turansvarlig eller noen i styret som kan gjøre en mer offisiell henvendelse. Å dytte/slå/skyte med pistol er uansett ikke løsningen.
 5. Noen som har link til hvor den streames på nett? Bruk evt. PM.
 6. På tide og stoppe med dette tullet nå?? Har jeg gjort deg noe.. er bare med i diskusjonen..

 7. Ungarsk fotball er i fremgang om dagen, synes Stabæk burde se mer den veien. Har tidligere foreslått et par spillere jeg tror kunne slått bra an i Tippeligaen. I den kommende Meridian Cup er det faktisk to ungarske spillere i troppen. Németh fra MTK er en veldig lovende spiss. Tipper han forsvinner fra MTK ganske fort, men er redd han kommer til å bli for dyr for Stabæk. Derimot tror jeg Adám Dudás kan være aktuell. Selv synes jeg kanskje han er en bedre fotballspiller også. Spiller helst sentralt på midten. Sterke sider er at han er veldig ballsikker. Slår svært sjelden feilpasninger, bruker mye en touch og er ganske rå til å holde på ballen. Driblingene hans fører ofte ikke noe fremover, men er veldig effektivt for å komme seg ut av trengte situasjoner. Foreløpig mangler han litt overblikket, men det er kanskje sånt som kommer med årene? Han har vært fast på ungarske u-lag gjennom karrieren, prøvespilt for både Premier League- og Bundesligaklubber og nå er det opplagt at han kommer til å forlate Györi. Jeg trodde egentlig at en spiller som han ikke ville være særlig aktuell for Tippeligan. Men nå spekuleres det i at han skal til MTK, men for bare like i overkant av en million norske kroner. Er det mulig å hente han til Stabæk for omtrent det samme, burde noen se på han. I mine øyne snakker vi her om et potensial langt høyere enn noen norske spillere på den alderen!
 8. Noen som vet dagens lagoppstilling?
 9. Jeg anbefaler alle som ønsker å lese disse nyhetene på fotballmagasinet om å kopiere linken manuelt opp i adressefeltet og så trykke enter. Nettsiden kan logge hvor folk følger linker fra, og om de ikke får noen som følger linker fra stabaek.net kan det hende de slutter å spamme oss.
 10. Det har tidligere blitt diskutert ungarske muligheter i denne tråden. Synd den debatten døde hen, for jeg tror mange talenter her i Ungarn ville kunne gjort det bra i Norge. Å hente de mest talentfulle 17- og 18-åringene burde ikke være umulig, verken med tanke på sportslige utfordringer eller økonomiske rammer. Her i Debrecen har Balázs Dzsudzsak hatt et lite gjennombrudd i år. Høyrekant som ennå ikke er 20. I fjor fikk han han ca ti kamper, i år har han spilt så godt som fast. Kan vel best beskrives som en klassisk høyreving. Veldig gode innlegg, kan kanskje være litt passiv uten ball, men det er jo litt av forskjellen i fotballkultur. Får han vinteren til å trene med laget tror jeg absolutt han kan utfordre om plassen på høyrekanten! Savner den typen spiller i Stabæk. László Rezes er en annen veldig spennende spiller. Han kom til klubben før denne sesongen. 19 år gammel spiss som lenge har vært regnet som et av de største talentene i Ungarn. Og det forstår man godt når man ser han. Ikke så stor, men veldig rask og god en mot en. Årets trener ser ikke helt ut til å sette pris på han, og bruker Bojan Brnović istedet. Tror ikke han tør å spille med to såpass lave spisser, så da blir Rezez ofte benket. Har dog et par veldig positive innhopp i serien i år. Tror ingen av disse gutta kommer til å koste en formue, og trolig langt bedre kjøp enn å nærme seg syvsifret for spillere som Nystuen og Strand. Kan også nevne at ungarns landslagssjef trakk seg nå i slutten av uken. Har vært presset lenge, for han har ikke vært i nærheten av de resultatene Matthäus hadde, og det med et bedre spillermatriell. Der Matthäus lot den unge generasjonen få tillitt (som feks Máté som ble nevnt her) med stor suksess, har Bozsik vært veldig feig i valgene. Kan være en fordel for Norge dette. Ungarn er uansett kjørt av, og vi har gjort unna bortekampen. Ungarn kommer garantert til å bli et bedre lag, så nå kanskje Hellas kommer til å slite mer i Ungarn. Selv om det er feil tråd; lykke til mot Molde. Jeg må igjen ta til takke med web-TV
 11. Skulle vel nesten tro at en fotballtrener kan si opp kontrakten sin på lik linje med andre arbeidstakere. Han er jo under kontrakt, jo! edit: Pleier ikke fotballtrenere (kanskje ikke assistenter?) å ha tidsbestemte kontrakter på lik linje med spillere? Isåfall er det vel drøyt at den blir sakt opp midt i perioden for å arbeide for en "konkurrent".
 12. Det tror jeg også. Men hvorfor skal alle skrike på NA når han sier noe dumt? Er vel en annen her på forumet som gnåler om Max von Schelberugge hele tiden. Hvorfor er du ikke like tøff mot han? I mine øyne er det en mye vanskeligere spiller å få tak i enn Koren. I en annen tråd var det en som mente at Ragnvald Soma ville være en OK forsterkning. Soma som gikk dyrt fra Brann på nåde fordi familiesituasjonen tvang han til Stavanger. Hvorfor er du ikke ut som de dårlige forslags slakter der? Ninja-Alan har en del mindre veloverveide utspill (NA; Alan som kaptein var noe av det dummeste jeg har lest her på forumet), men du trenger ikke hisse deg opp mer over han enn andre.
 13. Slår vi Start i neste kamp ligger vi vel godt an til 4. plassen?
 14. Letta over et poeng, sterkt av gutta å slå så raskt tilbake etter å ha havnet bakpå. Men galskap å la Mifsud stå klin alene på corneren, greit gutten er liten men Ja, kjempedumt å ikke tenke på at han kunne score. La oss håpe at de tenker på å dekke opp alle motspillerne i kommende kamper.
 15. Vi minner i rask rekkefølge om følgende fra Anders C siste 10 dager: Du synes at alle andre enn deg skal være sakelige, og at du skal bestemme hva som er riktige meninger her ine?
×
×
 • Create New...