Jump to content

LudaKris

Bruker
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LudaKris last won the day on February 10 2011

LudaKris had the most liked content!

Community Reputation

12

About LudaKris

 • Rank
  Begynner å bli slitsom
 • Birthday 03/29/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  https://twitter.com/Krishanssen
 1. Har noen funnet en stream? Jeg har noen lenker, men vet ikke om de fungerer.
 2. For all del, jeg har ikke noe behov for å forsvare partiene i saken, men synes kritikken har vært litt vel krass til tider. Det er mange hensyn som skal balanseres.
 3. Nå håper jeg folk her inne kan omtale politikerne i Bærum på en litt mindre krass måte.
 4. Ganske kult å se hva LSK gjør med #Vierlsk (selv om hashtagen ikke er så kul). De har fått inn over en halv million i løpet av en uke fra lokal næringsliv. Lenke til nettsaken: http://www.rb.no/lsk-magasinet/article7273043.ece
 5. Det har vel mye med flash å gjøre, eller? Verken iPhone eller iPad støtter flash, og Sumo benytter seg vel av nettopp flash. Eller er det Silverlight? Jaja, det blir samme konklusjon uansett.
 6. Det er klart at valgkomiteen skal presentere sin innstilling, det skal jo i utgangspunktet holdes innstillingstaler i tillegg. Iallfall for de viktigste vervene. Nå vet ikke jeg hvordan Stabæk Support sine vedtekter er på dette punktet, men jeg regner med at det er slik det fungerer. Valgkomiteer er forholdsvis uforståelige dersom man ikke har vært borti det før, men det viser seg at det er den mest effektive måten å få en kombinasjon av et demokratisk valgt styre (valgkomiteen er demokratisk valgt og man kan benke mot innstillingen) og et effektivt og godt styre.
 7. Hmm... Det virker som at folk ikke ønsker å ha en valgkomité i ordets rette forstand? Hele poenget med en valgkomité er jo å finne rette kandidater til riktig verv, noe som kan være svært vanskelig for "normale" medlemmer å se. Dersom man ønsker å se en annen person i et gitt verv, er det ikke verre enn å komme med benkeforslag. Dersom valgkomiteen innstiller en person til et gitt verv, er jo dette fordi denne (valgte) valgkomiteen mener at denne personen er mest egnet til å ha vervet. Igjen kommer benkeforslag inn dersom man er uenig. Slik fungerer jo valg i de fleste større organisasjoner og
 8. Haha, fargene ser inverterte ut. Prøv å invertere dine egne farger, kanskje det hjelper? cmd+alt+ctr+8
 9. Kanskje man allerede har bestemt seg for å ikke kjøpe Diogo, og derfor mener det er bedre å benytte to sentrale midtbanespillere på kanten?
 10. Det gjorde vel Hedenstad og, om jeg ikke husker feil?
 11. Herlig å høre Support under intervjuet med Janne!
 12. Jeg skal ikke si at jeg husker StabækTV-magasinet, men jeg har da noen idéer likevel! Det hadde vært interessant å sett hvordan det går med støtteapparatet vårt, kanskje noe om hvordan det daglige arbeidet fungerer, noe om hvordan de mindre kjente spillerne i klubben har det, og kanskje også intervjuer med ildsjelene man ikke hører så mye om?
 13. God seier! Likte veldig godt det jeg så. Først og fremst er det innsatsen som har kommet tilbake. Henning gjør en kanonjobb, Mix løper hele kampen og Hoff gjør også en god profil. Det jeg syns var trist var hvordan Johan virket veldig passiv gjennom kampen. Han glimtet forsåvidt til i blant, men jeg syns at han er for passiv. Det var veldig gøy at Jan fikk en assist, men han også syns jeg virket litt passiv. Er det en ting han må gjøre, så er det å løpe og gjør alt man kan, det er slik du kan vise deg frem når du kun spiller 10 minutter. Det kan hende det bare er meg, hva mener resten?
 14. gleder meg til å høre dere i dag! Jeg sitter i Lyon og skal se kampen på Sumo, det blir bra! 3-0 til Stabæk. Hoff, Mix og Veigar putter.
 15. Klart! Jeg påpeker bare at jeg regner med at målet med slike turer er å få folk til å bli kjent med hverandre, og dersom det kun er de samme som reiser hver gang, så kan man diskutere nytteverdien rundt det. Likevel, jeg syns det er et kjempetiltak som jeg håper så mange som mulig blir med på, slik at man kan fortsette med lignende påfunn. For å presisere det: Jeg er for slike tiltak, jeg syns det høres ut som en veldig god idé, og det jeg påpeker er i utgangspunktet at man ikke skal kritisere et tiltak før man eventuelt ser resultatene av det.
×
×
 • Create New...