Jump to content

Pedagogen

Moderator
 • Posts

  1,007
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pedagogen last won the day on February 4 2010

Pedagogen had the most liked content!

Reputation

14

About Pedagogen

 • Birthday 12/11/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Røyse
 • Interests
  3*F

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stabaek.no

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. Mulig Fridtjof. Mulig. 😅
 2. Kattem la inn protest lenge før kampen mot Lyn ble spilt. Handler om at de ikke fikk flyttet kampen grunnet sine to U20 jenter. En prinsippsak hvor gebyret for protesten er betalt av serieforeningen for kvinner. Tviler sterkt på at protesten går igjennom. Forøvrig tipper jeg kampen går på Gjemselund.
 3. Spesielt med tanke på at ØHIL sesongåpnet med 0-8 mot Lyn, mens Sarpsborg vant 5-1 mot Avaldsnes, som mange mener er favoritt på opprykk til TS. Gud hjelpe meg så glad jeg er for at fotball ikke er mattematikk. Tør jeg minne om at et herverende herrelag tapte fjorårets serieåpning med 0-7. Var det et riktig bilde av kampen? Samtidig er det betimelig å minne om at ØHIL vant siste treningskamp før seriestart, mot Stabæk 2 (som betegnes som en opprykksfavoritt fra 3. div) med 11-1 på Jarmyra. Sarpsborg er en naturlig favoritt i cupoppgjøret mot ØHIL, men å sitte hjemme og legge sammen 2 og 2 og deretter få 7 blir for enkelt. I ett enkelt oppgjør kan det meste skje.
 4. Nope. Belsvik står ikke i HOF. Der står kun Basma, PFO, Muri, Svindal Larsen og Viljugrein.
 5. Har to ekstra billetter til VM semifinalen som går i Moenchengladbach onsdag 13. juli klokken 18:00. I tillegg har jeg også to billetter til kamp mellom USA og Nord Korea i Dresden 28/6 kl 18:00 (Kampen er forøvrig utsolgt med 27.000 billetter)
 6. Fra juniortroppen alle fire. IK og Hanna er 95 jenter som også spiller med J16. Njomza er 93 jente som meldte overgang fra Konnerud sist sommer. Maria mener jeg er 92 årgang. Av disse er nok IK og Hanna å se opp for i årene som kommer.
 7. Noe av det som blir spennende her er å se hvilket av 4. divisjonslagene Stabæk og MS satser på. Videre er Kjelsås et spennende lag. Har hatt mange gode årganger på aldersbestemt og har en trener Stabæk kjenner fra før. Om det dreier seg om en ambisiøs start for Kjelsås eller reduserte ambisjoner hos Odden vites ikke. Nordstrand er litt i samme kategori. Mange gode årganger på aldersbestemte lag. Tror heller ikke man skal kimse av OSI og Vålerenga 3.
 8. Bygd egne hus for å tro. Var tatt ut i J15 tropp som 13 åring. Regelverket tilsier at det ikke er lov, så den gang landslagstrener, Lena Tyriberget, måtte droppe henne. Debuterte i fjor høst som 14 åring. Ingen tvil om at jenta har et usedvanlig talent. Spesiellt individuellt. Med god og kyndig veiledning vil jeg tro hun også kan fungere i et kollektiv.
 9. KGH har potensiale til å bli den beste. Men skulle gjerne sett kontrakten hun er i ferd med å skrive under. Om ryktene stemmer er det meget interessant lesning.
 10. Dette er direkte feil! Damene kan definitivt ikke klandres for at herrelaget ikke klarer å stille lag. Hverken fordeling av treningstider eller midler til herrelaget har noen gang vært salderingspost i forhold til damelaget. Jeg vil imidlertid tro at misnøyen med å "miste" en fantastisk trener som Sverre Nordby har gjort større "skade" for herrenes del. ØHIL har på damesiden gjort det Stabæk gjorde på herresiden for 20 år siden. De har satt seg hårete mål. Prosjekt T15 eller Toppserien i 2015. Pr.dags dato ligger man an til opprykk til 2. divisjon. Forøvrig det andre opprykket. Og dette kun to år etter at det var offisiell kick off for prosjektet. Det gror og jobbes særdeles godt på aldersbestemte lag. Det innebærer at både J15 og J16 spiller høstsesongen i interkretsserien, noe forøvrig også J19 har gjort i hele år.J19 ligger på 2. plass i serien, kun 3 poeng bak Lyn, men 10 poeng foran Stabæk på 3. (Har slått Stabæk i tre J19 kamper i år. To i serie, og en NM-kvallik)Både J16 og J19 kvalifiserte seg for kvarfinale i NM. J19 med knepent tap for Urædd sist lørdag. J16 med mulighet til revansj borte mot Grand Bodø på søndag. J16 laget tok bronse for tredje gang på rad i NorwayCup. Tilbake til T15. Det finnes ressurspersoner og nøkkelpersoner i klubben som gjør at jeg har stor tro på prosjektet. I tillegg har man, ihvertfall til neste år, et glimrende sportslig tilbud til jenter med alle ambisjonsnivåer.Dette er høyst oppnåelig, men det er altså definitivt ikke på bekostning av herrelag eller guttesatsning. Heller i tilleg!
 11. Pr. mars 2010 var Norge 6 og Canada 11
 12. Hallo, hallo, hallo. Nå er det under lavmål fra begge leire. Dette er ikke, jeg gjentar ikke, egnet til å fremme kvinnefotball. Shame on you!
×
×
 • Create New...