Gå til innhold

Pedagogen

Moderator
  • Innholdsteller

    1 009
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Pedagogen

  1. Andrea med brudd i foten i Bergen. Ute i 8 uker.
  2. Kattem la inn protest lenge før kampen mot Lyn ble spilt. Handler om at de ikke fikk flyttet kampen grunnet sine to U20 jenter. En prinsippsak hvor gebyret for protesten er betalt av serieforeningen for kvinner. Tviler sterkt på at protesten går igjennom. Forøvrig tipper jeg kampen går på Gjemselund.
  3. Spesielt med tanke på at ØHIL sesongåpnet med 0-8 mot Lyn, mens Sarpsborg vant 5-1 mot Avaldsnes, som mange mener er favoritt på opprykk til TS. Gud hjelpe meg så glad jeg er for at fotball ikke er mattematikk. Tør jeg minne om at et herverende herrelag tapte fjorårets serieåpning med 0-7. Var det et riktig bilde av kampen? Samtidig er det betimelig å minne om at ØHIL vant siste treningskamp før seriestart, mot Stabæk 2 (som betegnes som en opprykksfavoritt fra 3. div) med 11-1 på Jarmyra. Sarpsborg er en naturlig favoritt i cupoppgjøret mot ØHIL, men å sitte hjemme og legge sammen 2 og 2 og deretter få 7 blir for enkelt. I ett enkelt oppgjør kan det meste skje.
  4. Nope. Belsvik står ikke i HOF. Der står kun Basma, PFO, Muri, Svindal Larsen og Viljugrein.
  5. Har to ekstra billetter til VM semifinalen som går i Moenchengladbach onsdag 13. juli klokken 18:00. I tillegg har jeg også to billetter til kamp mellom USA og Nord Korea i Dresden 28/6 kl 18:00 (Kampen er forøvrig utsolgt med 27.000 billetter)
  6. Fra juniortroppen alle fire. IK og Hanna er 95 jenter som også spiller med J16. Njomza er 93 jente som meldte overgang fra Konnerud sist sommer. Maria mener jeg er 92 årgang. Av disse er nok IK og Hanna å se opp for i årene som kommer.
  7. Noe av det som blir spennende her er å se hvilket av 4. divisjonslagene Stabæk og MS satser på. Videre er Kjelsås et spennende lag. Har hatt mange gode årganger på aldersbestemt og har en trener Stabæk kjenner fra før. Om det dreier seg om en ambisiøs start for Kjelsås eller reduserte ambisjoner hos Odden vites ikke. Nordstrand er litt i samme kategori. Mange gode årganger på aldersbestemte lag. Tror heller ikke man skal kimse av OSI og Vålerenga 3.
  8. Bygd egne hus for å tro. Var tatt ut i J15 tropp som 13 åring. Regelverket tilsier at det ikke er lov, så den gang landslagstrener, Lena Tyriberget, måtte droppe henne. Debuterte i fjor høst som 14 åring. Ingen tvil om at jenta har et usedvanlig talent. Spesiellt individuellt. Med god og kyndig veiledning vil jeg tro hun også kan fungere i et kollektiv.
  9. KGH har potensiale til å bli den beste. Men skulle gjerne sett kontrakten hun er i ferd med å skrive under. Om ryktene stemmer er det meget interessant lesning.
  10. Dette er direkte feil! Damene kan definitivt ikke klandres for at herrelaget ikke klarer å stille lag. Hverken fordeling av treningstider eller midler til herrelaget har noen gang vært salderingspost i forhold til damelaget. Jeg vil imidlertid tro at misnøyen med å "miste" en fantastisk trener som Sverre Nordby har gjort større "skade" for herrenes del. ØHIL har på damesiden gjort det Stabæk gjorde på herresiden for 20 år siden. De har satt seg hårete mål. Prosjekt T15 eller Toppserien i 2015. Pr.dags dato ligger man an til opprykk til 2. divisjon. Forøvrig det andre opprykket. Og dette kun to år etter at det var offisiell kick off for prosjektet. Det gror og jobbes særdeles godt på aldersbestemte lag. Det innebærer at både J15 og J16 spiller høstsesongen i interkretsserien, noe forøvrig også J19 har gjort i hele år.J19 ligger på 2. plass i serien, kun 3 poeng bak Lyn, men 10 poeng foran Stabæk på 3. (Har slått Stabæk i tre J19 kamper i år. To i serie, og en NM-kvallik)Både J16 og J19 kvalifiserte seg for kvarfinale i NM. J19 med knepent tap for Urædd sist lørdag. J16 med mulighet til revansj borte mot Grand Bodø på søndag. J16 laget tok bronse for tredje gang på rad i NorwayCup. Tilbake til T15. Det finnes ressurspersoner og nøkkelpersoner i klubben som gjør at jeg har stor tro på prosjektet. I tillegg har man, ihvertfall til neste år, et glimrende sportslig tilbud til jenter med alle ambisjonsnivåer.Dette er høyst oppnåelig, men det er altså definitivt ikke på bekostning av herrelag eller guttesatsning. Heller i tilleg!
  11. Pr. mars 2010 var Norge 6 og Canada 11
  12. Hallo, hallo, hallo. Nå er det under lavmål fra begge leire. Dette er ikke, jeg gjentar ikke, egnet til å fremme kvinnefotball. Shame on you!
  13. Og det er her jeg mener både du og klubben bommer så fundamentalt. Alle som driver med damefotball bør ha et kollektivt ansvar for å videreutvikle produktet. Om ikke blir vi stående på stedet hvil. Men å diskutere med en som starter de fleste av sine innlegg med forsøk på latterliggjøring av sine motdebatanter (noe du har en lang historikk på) og som stort sett ser verden i svart/hvitt er noe jeg ikke ønsker. Så la oss heller være enig i at vi er uenige.
  14. Meget godt poeng, selv om jeg ville brukt et annet begrep enn farmerlag. Men det stikk motsatte skjer. Hvor mye spilletid tror du Marie Olsen og Andrea Haugstøyl får på 1. laget i år? (Maja, Marte og Ingrid også for den sakens skyld) Marie hadde hatt muligheten til å spille fast i toppserien med Linderud/Grei, og Andrea spille ihvertfall 2. divisjon med Asker. Nå blir det 4. divisjon på de to i stedet. Med sporadiske innhopp i toppserien. Det handler om å se helheten i utvikling av damespillere. Får håpe Finjord ser den. Eller en som er enda lenger unna spill for 1. laget. Saba Soofi som blir trukket frem som stor helt etter 8-0 i juniorkamp mot et sterkt redusert Oppsal. Egentlig for gammel til å spille junior. Hennes kamparena blir 4. divisjon, eller brukt som overårig i junior 1. divisjon. Hvor mye bedre hadde det ikke vært om jenta fikk utvikle seg et år eller to i f.eks. Asker, ManglerudStar eller Vålerenga? Til syvende og sist er det kamparenaen som gir best mulighet for utvikling, selvfølgelig kombinert med en fornuftig treningshverdag.
  15. Tror det er flere enn du som undres over dette. Det er tross alt ikke plass til flere enn 11 spillere på banen samtidig. Jeg liker ikke helt slik Stabæk opererer i dame/jentefotballen om dagen. Det er ikke mulig å sammenligne med gutta og kjøre samme modell som de. Forsåvidt greit nok å "støvsuge" i forhold til landslagsspillere. Men de nest beste (gjerne de yngste) vil jo få et heller skrallt kamptilbud. 4. divisjon og eventuellt 1. divisjon junior er langt fra utviklende kamparenaer. Tro meg! Mange unge drømmer som vil få seg en skikkelig trøkk. Jeg tror man er i ferd med å pisse skikkelig i buksa. Og som kjent kan det kjennes godt den første tiden, men siden? Hva da? Damefotballen MÅ i mye større grad enn nå sees på som en enhet. Man må tenke utvikling av damefotballen totalt. Med fingrene godt plantet i jorden er ikke damefotballen pr i dag for mer enn familie, venner og spesiellt interesserte. Slik Stabæk opererer nå om dagen vil den forbli det.
  16. Glenn er høyst oppegående. Men kan nok glemmes som ny Stabæktrener. Det samme gjelder definitivt også Geir Nordby.
  17. Marte keeper går, som du sier, i første på NTG. Litt for lite info til å kunne plassrer de andre to. Men takk allikevell.
  18. Vet du hvem og hvor de kommer fra?
  19. I går var det vel bare Mari Solstad som spilte. Kom inn som innbytter i slutten av første omgang.
×
×
  • Opprett ny...