Gå til innhold

ØyvindW

Bruker
  • Innholdsteller

    2 016
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    10

Alt skrevet av ØyvindW

  1. Var tilfeldigvis på samme fly som A-laget ned til Spania i går. Interessant å se hvordan spillerne forholder/ikke forholder seg til hverandre. Spillere som gikk rett forbi hverandre uten å hilse, eller spillere som satt seg på en plass alene, framfor å sette seg sammen med noen av de andre grupperingene. F.eks. sitter 3-4 spillere sammen, mens kanskje en ny spiller for sesongen sitter alene ett annet sted og ikke blir inkludert. Triste greier...
  2. Det er sant, klubben var f.eks. nær konkurs, så noen skal selvsagt ha creds for det. Her har jeg tidligere hyllet Jon for gode resultater han har levert i Excel-format. Junioravdelingen har også produsert mange spillere vi kan være stolte av, og våre konkurrenter kan være takknemlige for. Det er heller ingen fasit at ting vil bli bedre ved å bytte ut hele styret, men nå er det slik at nesten alt er blitt skiftet ut gjennom disse årene, bortsett fra de som sitter øverst. Har du noen tanker om hvem som kunne passet inn? Det er tøft å komme inn på en ny arbeidsplass, og fortelle alle rundt seg at de må gå i en annen retning enn det de har gjort, Noen med skikkelig pondus som ikke er redd for å gjøre seg upopulær.
  3. Har blitt nevnt før, men når vi ser på de siste ca. 10 (?) årene så har det vært preget av kortsiktige løsninger, og hyppige trenerskifter og spillere. I tillegg så har vi gått fra å være en klubb som tidligere gjorde gråstein til gull, til å gjøre gull til gråstein (satt på spissen). Dette er ikke rakettforskning; hva er det som har vært konstant i hele denne elendige perioden? Jo, det er folka som sitter på toppen. Det er helt åpenbart at de må skiftes ut, og de burde ha innsett dette selv..
  4. Helt enig, her legger du fram grunnlag for meningene dine, takk!
  5. Bra skrevet, og enig med deg! For å understreke poenget mitt vedr. Jon, så synes jeg han får ufortjent mye pepper, ettersom hans viktigste jobb var å øke inntektene, snarere enn å oppnå gode sportslige resultater.
  6. Tallene er for Stabæk Fotball; der Jon er ansatt. De ligger på Proff, og tallene lyver ikke. Hjemmeleksen du ber meg om å gjøre burde du kanskje gjort selv først. At overskuddet overføres til AS og ikke benyttes til spillersalg er det ikke Jon som har skyld i. Men jeg kan innrømme at jeg synes han har karisma som en brukt tepose i de intervjuene han leverer, hvis deg får deg til å føle deg bedre. God natt.
  7. Du kan selvsagt mene det er tull, men faktum er at inntektene har skutt i været med siden Jon kom inn. Hvor mye har de kommersielle falt? Siden du uttaler deg om det liksom.. Interessant påstand at spillersalg reduserer muligheten for fremtidig suksess...
  8. Her tror jeg du tar feil (med forbehold). Da Tunold ble ansatt i 2016, så sa Moe at hans viktigste oppgave var å øke inntektsgrunnlaget. (Det finnes en artikkel på nett hvor dette kommer frem, men jeg har ikke klart å finne fram til den). I 2017 var inntektene til klubben ca. 70 millioner, og i 2021 ca. 150 mllioner. Driftsresultat økte også i samme periode fra ca. 5 mill til 50 millioner. At Jon har levert så til de grader på sin viktigste arbeidsoppgave er det ingen tvil om, Og det er heller ikke Tunold som har bestemt at han selv skal få en fet prestasjonsbonus.. Dritten renner fra toppen og nedover; det er ikke Jon som er problemet!
  9. Ja, han uttaler seg her. Det var forresten i disse periodene at Moe i et intervju på Stabak.no mente at "alle var enige om at styret gjorde en god jobb fra 2013 til 2019". https://www.adressa.no/sport/fotball/i/7K68E8/belsvik-ut-mot-stabaek-ledelsen-vet-ikke-om-han-faar-fortsette https://www.budstikka.no/sport/stabak-fotball/espen-moe/stabak-leder-espen-moe-mckinlay-er-god-nok/s/5-55-321667 https://www.budstikka.no/stabak-fotball/toni-ordinas/sport/toni-ordinas-og-stabak-enige-om-en-toarskontrakt/s/5-55-400599 Under Moe som styreleder har vi hatt 7 trenere (Belsvik, Bradley, McKinley, Ordinas, Henning Berg, Janne og Kjønø). Belsvik ble behandlet som en dritt, Bradley fikk vi god hjelp fra eksterne om å få inn, McKinley no words needed...., Ordinas var OK, Berg var trist, Janne startet bra og endte tristere, og Kjønø er vel all-time low. Når resultatene har vært som de er over så lang tid, så må man se i speilet og spørre seg; hvem er det som har vært i klubben under hele denne perioden? Og deretter fjernet ugresset! Kjønø må selvsagt gå, men det må de samme menneskene som har styrt klubben tilbake til (nesten) dårligere stand enn den var for 10 år siden,
  10. Ser ikke hvordan dette laget skal rykke opp. Er redd det blir et lengre opphold i Obos..
  11. Det er viktig å være negativt innstilt i forkant, fordi meldingen opplevde hvertfall jeg som litt positiv. Det er noen stikkord i første avsnitt som er virkelig bra; der det påpekes at det ikke har vært klart hvem som bærer ansvaret for de forskjellige områdene, og manglende oppfølging av målsettinger og planverk. Videre skriver Koch at de nå skal etablere tydelige strukturer og rutiner for A-laget. Håper klubben blir utfordret på dette fra dere som gidder å stille på møtet med ledelsen i klubben, og en enorm takk til dere for arbeidet dere gjør for oss og klubben vår! Når er målsettingen klar? Hva gjøres hvis vi ikke når målsettingen? Hvordan følges dette opp? Av hvem? Hva er planverket framover? Hvorfor akkurat dette planverket? Mener dere at dette planverket vil sørge for at vi når målsettingen? Hva er strukturen? Hvordan har dere kommet fram til at dette er den beste strukturen? Hvordan er rutinen? Er nullforbud mot alkohol? Er det mer fokus på kondisjonstrening? Hva skjer hvis noen bryter rutinen? Svarende på disse spørsmålene burde være så tydelige når evalueringen er ferdig at det er umulig å misforstås. Jeg kan (nesten) garantere at evalueringsgjengen vil få høyere puls hvis dere tørr/vil/gidder å stille de til veggs med disse spørsmålene. Styreleder i en klubb sitter med det overordnete ansvaret for retningen klubben styres i. Vår styreleder har sittet "bak roret" i nesten 10 (?) år, og til tross for X antall trener og XXX spillerutskiftninger, så er vi der vi er. Jeg betviler ikke på det blaa engasjementet osv. men du er åpenbart ikke rett person til å sitte og styre skuta videre. Håper vi sees, men da som tilskuere på hovedtribunen i årene framover. Og til dere som gir opp klubben, og ikke vil fornye sesongkortene deres osv. Ikke glem: Alltid. Uansett! Eller...?
  12. Skulle gjerne visst litt om bakgrunnen for at det er akkurat disse to konsulentene som fikk dette oppdraget, kanskje du kan si noe om det @Jon? Jeg er generelt skeptisk til eksterne konsulenter som mottar vederlag fra dem de skal vurderes; det begrenser hvor ærlige de kan være i sin tilbakemelding.
  13. Styret i Stabæk Fotball (Espen Moe & Co) & styret i Stabæk Fotball AS (Anders Bergh-J). Når det diskuteres spillekjøp/salg, drift av akademi, ansettelser i støtteapparat, osv, hvem av styrene er det som har siste ordet her?
  14. Helt innafor å ødelegge én kveldene hans, når han er i ferd med å ødelegge hele vår klubb.
  15. Om jeg forstår deg riktig, så mener du at man kan trene på halv maskin i pre-season, og så deretter skru opp treningsmengde og intensitet midt i sesongen, og komme i like god fysisk form som de andre lagene? (Edit; satt litt på spissen, du skriver de første kampene ser jeg, men tror du skjønner greia. Treningsgrunnlaget skal være lagt fra 1. serierunde, så gjelder det å oppretteholde nivå gjennom en hel sesong med kvalitetstreninger og restitusjon). Det var en her inne som anbefalte podden "I det lange løp" hvor Morten G Pedersen er gjest. Anbefaler deg å høre den; å kunne prestere på et høyt nivå (dvs. høy intensitet og restituere) over en hel sesong tar lang tid å bygge opp.
  16. En spiller i start 11’ern er kanskje mer verdt i overgangsmarkedet, enn en spiller på benken..?
  17. Nei, fyfa**... Regner/håper med at dette kun gjelder 1 av spillerne våre? (Kanskje en som pleier å starte de fleste kamper...) Hvis det er tilfelle, og trenerteamet er kjent med det, så blir jeg straks med positiv til JJ's avgang.
  18. Barna mine går på den skolen, jævla fattiglus.
  19. Janne la følelsene til side og forlot et synkende skip. Samtidig så kunne han dratt på en ryddigere måte, men å sammenlikne han med PFO?? Stygg sak..
  20. Husker 2010 sesongen godt, og det du sier underbygger poenget mitt. 2010 var et drittår, men vi klarte allikevel å tiltrekke oss 8000 i snitt.. Langt ute på Fornebu. Poenget er at stadion som skal bygges, burde ikke baseres på hva Stabæk har levert av resultater de siste 10 årene. Vi skal jo være en klubb som kjemper om medaljer og EL/CL kvalikk? La os bygge en stadion som står i stil med det også! (Da mener jeg ikke at et nytt TA skal bygges, men vi burde hvertfall ha plass til 10.000) Men; er det noen som vet om 8000 er vedtatt?
  21. Er det vedtatt at det kun skal bli plass til 8000? Jeg kan ikke begripe det hvis det er tilfelle. Vi snittet ca. 9500 tilskuere pr kamp i TA i 2009... Uten at det bodde folk på Fornebu.
  22. Hyggelig at lokalavisen reklamerer for VIF. Forsøkte å laste opp bilde fra budstikka.no, men max single fule size er 40kb.
  23. Vi snittet 8-9tusen på Telenor Arena. Der ligger potensialet. Som supporere av Stabæk Fotball er det viktig at vi skriker høyt og lenge, og ikke sier oss på noen måte fornøyd med en ny staddan med plass til 6tusen. Selvfølgelig er kommunen redd for at vi skal rykke ned og sitte med 7tusen tomme seter, men det scenarioet kan Erik Odd Espelien og øvrige kritikere fundere over. En ny stadion vil genere høyere inntekter, som vil gi økt budsjett til spillerkjøp, og derav høyere sportslig suksess. Hadde det vært opp til meg skulle vi hatt 12tusen, fordi potensialet ligger der utvilsomt. Å bygge en stadion med plass til 6tusen ville (etter min mening) vært en skandale..
×
×
  • Opprett ny...