Jump to content

ØyvindW

Bruker
 • Posts

  1,998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

ØyvindW last won the day on August 28 2019

ØyvindW had the most liked content!

Reputation

297

About ØyvindW

 • Birthday 06/24/1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,192 profile views
 1. Helt innafor å ødelegge én kveldene hans, når han er i ferd med å ødelegge hele vår klubb.
 2. Om jeg forstår deg riktig, så mener du at man kan trene på halv maskin i pre-season, og så deretter skru opp treningsmengde og intensitet midt i sesongen, og komme i like god fysisk form som de andre lagene? (Edit; satt litt på spissen, du skriver de første kampene ser jeg, men tror du skjønner greia. Treningsgrunnlaget skal være lagt fra 1. serierunde, så gjelder det å oppretteholde nivå gjennom en hel sesong med kvalitetstreninger og restitusjon). Det var en her inne som anbefalte podden "I det lange løp" hvor Morten G Pedersen er gjest. Anbefaler deg å høre den; å kunne prestere på et høyt nivå (dvs. høy intensitet og restituere) over en hel sesong tar lang tid å bygge opp.
 3. En spiller i start 11’ern er kanskje mer verdt i overgangsmarkedet, enn en spiller på benken..?
 4. Fram til jeg så dette klippet, så skjønte jeg ingenting av hvorfor Skytte spiller så mye: https://www.stabak.no/nyheter/hvem-i-garderoben--ep.2-tyskerne-kommer I de fotball og hockeygarderobene jeg har sittet i, så kunne aldri en yngre spiller med uten noen historikk i klubben, kommet inn i garderoben og overtatt musikkanlegget uten å få passet sitt påskrevet (overtatt er kanskje et sterkt ord, men det inntrykket jeg får fra klippet). Jeg synes det er merkelig at alle spillerne sier de hater musikksmaken til Sammy, men han får spille som han vil. Marcus Sandberg sier det jo "pent" :"Vi går alle ut av garderoben med hodeverk". Mads, Yaw og Marcus og Simen; kan dere vennligst vise denne dansken hvem som er sjefen(e) i garderoben? Dere har et visst ansvar som våre rutinerte spillere; slå ned på dårlig oppførsel og gi unggutta en ørefik hvis de ikke oppfører seg. Janne klarte det åpenbart ikke. Mulig jeg overtenker dette, men for meg virker det som det er Sammy som styrer det meste av det som skjer i garderoben, og JJ er ikke akkurat typen til å sette sterke personligheter på plass. Dessverre fikk han Skytte denne gang, og ikke Nannskog..
 5. Nei, fyfa**... Regner/håper med at dette kun gjelder 1 av spillerne våre? (Kanskje en som pleier å starte de fleste kamper...) Hvis det er tilfelle, og trenerteamet er kjent med det, så blir jeg straks med positiv til JJ's avgang.
 6. Barna mine går på den skolen, jævla fattiglus.
 7. Synd hvis det stemmer at Birger skal til MLS.
 8. Styreleder synes sikkert han er god nok.. Der, jeg sa det.
 9. Janne la følelsene til side og forlot et synkende skip. Samtidig så kunne han dratt på en ryddigere måte, men å sammenlikne han med PFO?? Stygg sak..
 10. Husker 2010 sesongen godt, og det du sier underbygger poenget mitt. 2010 var et drittår, men vi klarte allikevel å tiltrekke oss 8000 i snitt.. Langt ute på Fornebu. Poenget er at stadion som skal bygges, burde ikke baseres på hva Stabæk har levert av resultater de siste 10 årene. Vi skal jo være en klubb som kjemper om medaljer og EL/CL kvalikk? La os bygge en stadion som står i stil med det også! (Da mener jeg ikke at et nytt TA skal bygges, men vi burde hvertfall ha plass til 10.000) Men; er det noen som vet om 8000 er vedtatt?
 11. Er det vedtatt at det kun skal bli plass til 8000? Jeg kan ikke begripe det hvis det er tilfelle. Vi snittet ca. 9500 tilskuere pr kamp i TA i 2009... Uten at det bodde folk på Fornebu.
 12. Hyggelig at lokalavisen reklamerer for VIF. Forsøkte å laste opp bilde fra budstikka.no, men max single fule size er 40kb.
 13. Vi snittet 8-9tusen på Telenor Arena. Der ligger potensialet. Som supporere av Stabæk Fotball er det viktig at vi skriker høyt og lenge, og ikke sier oss på noen måte fornøyd med en ny staddan med plass til 6tusen. Selvfølgelig er kommunen redd for at vi skal rykke ned og sitte med 7tusen tomme seter, men det scenarioet kan Erik Odd Espelien og øvrige kritikere fundere over. En ny stadion vil genere høyere inntekter, som vil gi økt budsjett til spillerkjøp, og derav høyere sportslig suksess. Hadde det vært opp til meg skulle vi hatt 12tusen, fordi potensialet ligger der utvilsomt. Å bygge en stadion med plass til 6tusen ville (etter min mening) vært en skandale..
 14. Litt mer om Andreas H http://dittoslo.no/indre-by/sport-indre-by/norges-ukjente-fotballproff-1.8194807
×
×
 • Create New...