Jump to content

ØyvindW

Bruker
 • Content Count

  1,993
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

ØyvindW last won the day on August 28 2019

ØyvindW had the most liked content!

Community Reputation

282

About ØyvindW

 • Rank
  .
 • Birthday 06/24/1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,144 profile views
 1. Barna mine går på den skolen, jævla fattiglus.
 2. Synd hvis det stemmer at Birger skal til MLS.
 3. Styreleder synes sikkert han er god nok.. Der, jeg sa det.
 4. Janne la følelsene til side og forlot et synkende skip. Samtidig så kunne han dratt på en ryddigere måte, men å sammenlikne han med PFO?? Stygg sak..
 5. Husker 2010 sesongen godt, og det du sier underbygger poenget mitt. 2010 var et drittår, men vi klarte allikevel å tiltrekke oss 8000 i snitt.. Langt ute på Fornebu. Poenget er at stadion som skal bygges, burde ikke baseres på hva Stabæk har levert av resultater de siste 10 årene. Vi skal jo være en klubb som kjemper om medaljer og EL/CL kvalikk? La os bygge en stadion som står i stil med det også! (Da mener jeg ikke at et nytt TA skal bygges, men vi burde hvertfall ha plass til 10.000) Men; er det noen som vet om 8000 er vedtatt?
 6. Er det vedtatt at det kun skal bli plass til 8000? Jeg kan ikke begripe det hvis det er tilfelle. Vi snittet ca. 9500 tilskuere pr kamp i TA i 2009... Uten at det bodde folk på Fornebu.
 7. Hyggelig at lokalavisen reklamerer for VIF. Forsøkte å laste opp bilde fra budstikka.no, men max single fule size er 40kb.
 8. Vi snittet 8-9tusen på Telenor Arena. Der ligger potensialet. Som supporere av Stabæk Fotball er det viktig at vi skriker høyt og lenge, og ikke sier oss på noen måte fornøyd med en ny staddan med plass til 6tusen. Selvfølgelig er kommunen redd for at vi skal rykke ned og sitte med 7tusen tomme seter, men det scenarioet kan Erik Odd Espelien og øvrige kritikere fundere over. En ny stadion vil genere høyere inntekter, som vil gi økt budsjett til spillerkjøp, og derav høyere sportslig suksess. Hadde det vært opp til meg skulle vi hatt 12tusen, fordi potensialet ligger der utvilsomt.
 9. Litt mer om Andreas H http://dittoslo.no/indre-by/sport-indre-by/norges-ukjente-fotballproff-1.8194807
 10. Bortsett fra på fotballforum.
 11. Fordommene gror godt. Er eventuelt den største treneren som kommer inn til Norge siden Roy Hodgson Ja nettopp. Bob Bradley Honors Chicago Fire 1 × MLS Cup: 1998 2 × U.S. Open Cup: 1998, 2000 United States CONCACAF Gold Cup (1):Winner: 2007 Runners-up: 2009, 2011 FIFA Confederations Cup: Runners-up: 2009 Wow, det var imponerende. Og han har aldri vært i Europa. Definitivt den største treneren som har kommet til Norge... Men takk for din subjektive mening på det området. Jeg synes derimot at Belsvik's opprykk i år er verdt mer enn alt det Bradley har på CV'en sin tilsammen.
 12. Enig med Hanse her, det er jævlig enkelt å være etterpåklok. Vi konkurerte med Celtic (+ andre større klubber enn oss), ang. Rogne, og det samme gjelder og Mads Dæhli + sikkert noen fler jeg ikke kommer på i farten. I etterpåklokskapens tid så er det jo klart at å holde på IAO og MMS var dårlige valg, men akkurat der og da så var vi supportere nesten enstemmig om at dette var riktig (vi skulle faen ikke være en klubb som solgte våre beste spillere til rivaler), og jeg var selv veldig glad når vi fant ut at IA skulle bli værende. Morten også forøvrig. Når det er sagt, så er det helle
 13. Hei Bogbogesen. I og med at du må avgi navn, så er vel valget strengt talt ikke hemmelig. Derimot så tviler jeg på at $$ kommer til å publisere hvem som har stemt på hva, det ville ikke stemt overenes med hvordan det har blitt gjort tidligere. Ha en fin dag.
×
×
 • Create New...