Jump to content

ØyvindW

Bruker
 • Posts

  2,015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

ØyvindW last won the day on August 28 2019

ØyvindW had the most liked content!

Reputation

387

About ØyvindW

 • Birthday 06/24/1988

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,654 profile views
 1. Og deg selv + Ringo?
 2. Det er sant, klubben var f.eks. nær konkurs, så noen skal selvsagt ha creds for det. Her har jeg tidligere hyllet Jon for gode resultater han har levert i Excel-format. Junioravdelingen har også produsert mange spillere vi kan være stolte av, og våre konkurrenter kan være takknemlige for. Det er heller ingen fasit at ting vil bli bedre ved å bytte ut hele styret, men nå er det slik at nesten alt er blitt skiftet ut gjennom disse årene, bortsett fra de som sitter øverst. Har du noen tanker om hvem som kunne passet inn? Det er tøft å komme inn på en ny arbeidsplass, og fortelle alle rundt seg at de må gå i en annen retning enn det de har gjort, Noen med skikkelig pondus som ikke er redd for å gjøre seg upopulær.
 3. Har blitt nevnt før, men når vi ser på de siste ca. 10 (?) årene så har det vært preget av kortsiktige løsninger, og hyppige trenerskifter og spillere. I tillegg så har vi gått fra å være en klubb som tidligere gjorde gråstein til gull, til å gjøre gull til gråstein (satt på spissen). Dette er ikke rakettforskning; hva er det som har vært konstant i hele denne elendige perioden? Jo, det er folka som sitter på toppen. Det er helt åpenbart at de må skiftes ut, og de burde ha innsett dette selv..
 4. Imponerede handel av BodøGlimt!
 5. Helt enig, her legger du fram grunnlag for meningene dine, takk!
 6. Bra skrevet, og enig med deg! For å understreke poenget mitt vedr. Jon, så synes jeg han får ufortjent mye pepper, ettersom hans viktigste jobb var å øke inntektene, snarere enn å oppnå gode sportslige resultater.
 7. Tallene er for Stabæk Fotball; der Jon er ansatt. De ligger på Proff, og tallene lyver ikke. Hjemmeleksen du ber meg om å gjøre burde du kanskje gjort selv først. At overskuddet overføres til AS og ikke benyttes til spillersalg er det ikke Jon som har skyld i. Men jeg kan innrømme at jeg synes han har karisma som en brukt tepose i de intervjuene han leverer, hvis deg får deg til å føle deg bedre. God natt.
 8. Du kan selvsagt mene det er tull, men faktum er at inntektene har skutt i været med siden Jon kom inn. Hvor mye har de kommersielle falt? Siden du uttaler deg om det liksom.. Interessant påstand at spillersalg reduserer muligheten for fremtidig suksess...
 9. Her tror jeg du tar feil (med forbehold). Da Tunold ble ansatt i 2016, så sa Moe at hans viktigste oppgave var å øke inntektsgrunnlaget. (Det finnes en artikkel på nett hvor dette kommer frem, men jeg har ikke klart å finne fram til den). I 2017 var inntektene til klubben ca. 70 millioner, og i 2021 ca. 150 mllioner. Driftsresultat økte også i samme periode fra ca. 5 mill til 50 millioner. At Jon har levert så til de grader på sin viktigste arbeidsoppgave er det ingen tvil om, Og det er heller ikke Tunold som har bestemt at han selv skal få en fet prestasjonsbonus.. Dritten renner fra toppen og nedover; det er ikke Jon som er problemet!
 10. Ja, han uttaler seg her. Det var forresten i disse periodene at Moe i et intervju på Stabak.no mente at "alle var enige om at styret gjorde en god jobb fra 2013 til 2019". https://www.adressa.no/sport/fotball/i/7K68E8/belsvik-ut-mot-stabaek-ledelsen-vet-ikke-om-han-faar-fortsette https://www.budstikka.no/sport/stabak-fotball/espen-moe/stabak-leder-espen-moe-mckinlay-er-god-nok/s/5-55-321667 https://www.budstikka.no/stabak-fotball/toni-ordinas/sport/toni-ordinas-og-stabak-enige-om-en-toarskontrakt/s/5-55-400599 Under Moe som styreleder har vi hatt 7 trenere (Belsvik, Bradley, McKinley, Ordinas, Henning Berg, Janne og Kjønø). Belsvik ble behandlet som en dritt, Bradley fikk vi god hjelp fra eksterne om å få inn, McKinley no words needed...., Ordinas var OK, Berg var trist, Janne startet bra og endte tristere, og Kjønø er vel all-time low. Når resultatene har vært som de er over så lang tid, så må man se i speilet og spørre seg; hvem er det som har vært i klubben under hele denne perioden? Og deretter fjernet ugresset! Kjønø må selvsagt gå, men det må de samme menneskene som har styrt klubben tilbake til (nesten) dårligere stand enn den var for 10 år siden,
 11. Ser ikke hvordan dette laget skal rykke opp. Er redd det blir et lengre opphold i Obos..
 12. Det er viktig å være negativt innstilt i forkant, fordi meldingen opplevde hvertfall jeg som litt positiv. Det er noen stikkord i første avsnitt som er virkelig bra; der det påpekes at det ikke har vært klart hvem som bærer ansvaret for de forskjellige områdene, og manglende oppfølging av målsettinger og planverk. Videre skriver Koch at de nå skal etablere tydelige strukturer og rutiner for A-laget. Håper klubben blir utfordret på dette fra dere som gidder å stille på møtet med ledelsen i klubben, og en enorm takk til dere for arbeidet dere gjør for oss og klubben vår! Når er målsettingen klar? Hva gjøres hvis vi ikke når målsettingen? Hvordan følges dette opp? Av hvem? Hva er planverket framover? Hvorfor akkurat dette planverket? Mener dere at dette planverket vil sørge for at vi når målsettingen? Hva er strukturen? Hvordan har dere kommet fram til at dette er den beste strukturen? Hvordan er rutinen? Er nullforbud mot alkohol? Er det mer fokus på kondisjonstrening? Hva skjer hvis noen bryter rutinen? Svarende på disse spørsmålene burde være så tydelige når evalueringen er ferdig at det er umulig å misforstås. Jeg kan (nesten) garantere at evalueringsgjengen vil få høyere puls hvis dere tørr/vil/gidder å stille de til veggs med disse spørsmålene. Styreleder i en klubb sitter med det overordnete ansvaret for retningen klubben styres i. Vår styreleder har sittet "bak roret" i nesten 10 (?) år, og til tross for X antall trener og XXX spillerutskiftninger, så er vi der vi er. Jeg betviler ikke på det blaa engasjementet osv. men du er åpenbart ikke rett person til å sitte og styre skuta videre. Håper vi sees, men da som tilskuere på hovedtribunen i årene framover. Og til dere som gir opp klubben, og ikke vil fornye sesongkortene deres osv. Ikke glem: Alltid. Uansett! Eller...?
 13. Skulle gjerne visst litt om bakgrunnen for at det er akkurat disse to konsulentene som fikk dette oppdraget, kanskje du kan si noe om det @Jon? Jeg er generelt skeptisk til eksterne konsulenter som mottar vederlag fra dem de skal vurderes; det begrenser hvor ærlige de kan være i sin tilbakemelding.
 14. Styret i Stabæk Fotball (Espen Moe & Co) & styret i Stabæk Fotball AS (Anders Bergh-J). Når det diskuteres spillekjøp/salg, drift av akademi, ansettelser i støtteapparat, osv, hvem av styrene er det som har siste ordet her?
×
×
 • Create New...