Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Posts

  1,720
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mihawk last won the day on May 27 2021

Mihawk had the most liked content!

Reputation

1,322

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

827 profile views
 1. Helt krise at man ikke klarer sette sjanser. Avslutningene er jo jevnt over elendige også. Kan gjerne klage på at vi skulle hatt to straffer, rødt kort på FFK, onside på 3 vs keeper - osv. Men det er fortsatt poengløst når vi bommer på så sinnsykt store sjanser. Straffetrening på avslutninger...?
 2. Brukbar innleggsfot. Slet til tider med Ropstad defensivt, noe som ikke er veldig lovende da han finter i slowmotion - men kanskje det er rutinen det skorter på der.
 3. Midtbaneleddet vårt i dag er ikke-eksisterende, både offensivt og defensivt.
 4. Altså. Her må dommer klages på til NFF. Dette er parodi
 5. Ja, se der. Obos-dommere holder samme nivå som spillerne...
 6. Syns forøvrig avslutningene våre i denne kampen bare er en fortsettelse av forrige kamp. Helt latterlige, burde hatt ekstra avslutningstrening alle de offensive spillerne.
 7. Wangberg med en ganske dårlig kamp også, taper mange dueller, blitt tatt tunnel på etc. Kunne vel fint satt på Pedersen
 8. KNH, Edvardsen og Hammy samtidig er livsfarlig defensivt.
 9. Lurer på hvor mange poeng vi skusler bort denne sesongen på elendige avslutninger. Dyrt ikke hente en spiss ja...
 10. Takk. Det var derfor jeg spurte, fant den heller ikke der. 😉
 11. Hva er teksten til sangen hvor man synger noe i denne dur: "her i huset er vi stb". "Vi er ikke alltid gode" osv?
 12. Veldig rart å sitte på tribunen og føle at man har kjempekontroll på kampen - men bare dabber av i avgjørende øyeblikk offensivt - og så plutselig ut av det blå utligner Lyn. Selv om motstanderen spiller i 3 div, trengs innsats....
 13. I følge denne artikkelen er Nusa Club Brugge sin yngste målscorer noensinne. https://then24.com/2022/05/09/who-is-antonio-nusa-clubs-new-17-year-old-goldcrest/ Litt om Nusa etter søndagens kamp. (Hvor vi blant annet blir omtalt som en talentfabrikk): "Blauw-Zwart picked the very young Nusa away last summer from Stabaek, the Norwegian talent factory where the attacker had been staying since he was 13." (Artikkelen er nok nesten direkte oversatt fra kilden: https://sporza.be/nl/2022/05/09/wie-is-antonio-nusa-het-nieuwe-17-jarige-goudhaantje-van-club~1652085773902/ )
 14. Veldig mange av våre som hadde tjent litt på av og til gjøre ting litt enklere. Trenger ikke forsøke leke Messi i alle situasjoner.
 15. Altså.. Kornelius... avslutningstrening hver dag fremover.
×
×
 • Create New...