Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Posts

  1,849
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mihawk last won the day on May 27 2021

Mihawk had the most liked content!

Reputation

1,687

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

1,201 profile views
 1. Rossbach er helt latterlig god. Årets beste signering?
 2. Vi sliter med å håndtere Håkans, Vålerengas klart beste offensive spiller så langt i dag. Veldig skummelt å bare rygge mot en så rask og relativt god dribler.
 3. Asker har sluppet urovekkende lett til et par ganger. Mistenker at en del ikke er vant til å spille med så sterk motvind
 4. Tidenes stream. Er dette vanlig for direkte sport? Frister ikke akkurat med abonnement der
 5. Det er en sannhet med modifikasjoner. Han hadde aldri kontrakt med laget. Men trente med klubben en god periode, klubben ville signere han med junior og NTG-løsning. Han "ville ikke" gå på skole. Dermed dro videre på prøvespill til England, i Wimbledon osv. (Som heller ikke materaliserte seg) Stort talent i sin tid, som nok skuslet mye bort pga dårlige valg og lite modenhet. For å understreke det, så er det selvsagt tragisk at han har gått bort i relativt ung alder. (Antar at kommentaren min kan ha virket noe usympatisk i denne settingen)
 6. Gikk kanskje mer på trynefaktor og hvem man likte som person, enn faktisk potensial og ferdighet? Slik er det mye av i norsk næringsliv og... Men av og til passer ikke vedkommende inn i et miljø, det er ikke noen automatikk at Metcalfe hadde blomstret her under den ledelsen som vurderte han til svakere enn Lucca..
 7. Må si Rossbach har imponert meg de siste to kampene, etter å ha vært litt skeptisk i preseason
 8. Måtte bare klage litt så kom de med en gang!
 9. Hvor mange frispark tror dere Bryne får lov til å lage uten å få gult? Landu Landu må vel ha satt en verdensrekord snart?
 10. Vinge trenger tydeligvis litt tid på å komme i gang. I dag er noe av det svakeste jeg har sett av han.
 11. Blir litt dumt når det er juniorene være som er de beste spillerne...
×
×
 • Create New...