Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Posts

  1,804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mihawk last won the day on May 27 2021

Mihawk had the most liked content!

Reputation

1,549

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

1,057 profile views
 1. Måten det kommer på og da. 2 skudd i løpet av 80 min... mot Kjelsås?
 2. Tydelig at Lasse Bo ikke bryr seg mye om cupen. Men dette må vel være et av de flaueste tapene vi har hatt i cupen, hvis det står seg?
 3. Henrettelse ved bruk av giljotin vel? Hvis Saggi hadde dømt da selvsagt. (Dog støtter jeg ikke vold mot dommer eller kasting av noe som helst, bare for å understreke det)
 4. Tror jeg har skrevet det en del ganger tidligere, men Saggi har noe personlig mot STB. En dommer kan ikke være så dårlig som han er uten å ha en agenda.
 5. Legg ned VAR og spark Saggi som toppdommer - helt latterlig å gjøre om den basert på et stillbilde. Det er jo Vålerengaspilleren som kaster seg inn for å blokkere, hva skal vår kaptein gjøre? Kappe av seg foten?
 6. Vi har sluppet inn 4 mål på 5 sjanser? Ganske håpløst da
 7. Feil av de to ungguttene. Rett og slett juniorfeil, men det er sånt man må leve med skal de få rutine og bli bedre.
 8. Helt utrolig at Ola B er på landsen over Nusa. I Norge må man virkelig gå gradene gjennom u-landslag før man blir satset på. En kommer aldri til å ta nivået utenfor Norge, den andre er tidenes nest yngste målscorer i CL....
 9. Kudos til Lille Riise, fint innhopp og iskald straffe!
 10. Ja, er VAR i år ja. Vent å se, vi implementerer det like dårlig som PL. .
 11. Syns ikke Metcalfe har hatt noe særlig heldig innhopp. Også usikker på Walstad, men denne andre omgangen er det eneste jeg har sett av han.. Omg, der burde Høgh satt 2-1.
 12. Blir nesten litt fysisk kvalm av å se Tobbe i RBK-drakten. Men utover det syns jeg ikke det har vært så verst det jeg har sett i andre omgang.
 13. Typisk boks til boks indreløper i min bok.
 14. Hvorfor har ikke folket troa på Ulla? Syns han har hatt sterke opptredener de gangene han har stått. Bruke masse penger på en ny keeper over andre plasser er i min bok et dårlig valg...
×
×
 • Create New...