Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Content Count

  1,597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mihawk last won the day on April 22 2012

Mihawk had the most liked content!

Community Reputation

947

About Mihawk

 • Rank
  Alle ser opp til meg!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Velkommen! En skikkelig drittsekk på banen vel, men nå er han "vår" drittsekk? Spent på å se hva han kan bidra med, virker som en som gir 110% i alt.
 2. Kassi har vært her en årrekke - og er en kontinuitetsbærer. Ser gjerne han her i flere år til. Veldig synd med skaden, masse god bedring ønskes på veien! Håper han er motivert for en relativt lang vei tilbake.
 3. Ja! Dette var andre boller enn kampen i Bergen! Piggy er klar til å være førstevalg i 2021.
 4. Syns Piggy har vært god i dag altså!! Klar for å være førstevalg neste sesong. Og der kom 4ern. Godset virkelig dårlig.
 5. Øveraas, Kinoshita og Botheim inn før Kassi ja... Svartelistet av JJ?
 6. Maatsen med nydelig mål! Og Edvardsen (faktisk korrekt denne gang) med nydelig forspill!
 7. Nja, eneste faktiske målsjansen til Godset er vel straffen? Vi syns ofte at vi selv er tannløse, men herregud jeg hadde vært deppa med angrepsrekken til drammenserne. De er flink til å presse hardt og komme seg i posisjoner - men sjanser? Nja.
 8. Hvorfor det? Når han har ballen er omtrent det eneste tidspunktet han gjør noe bra denne kampen. Det er uten ball han er helt krise i dag, lusker rundt umotivert.
 9. Maatsen!! Men flott av Kornelius. Selvom kommentator tror det er Edvardsen.
 10. Jaja, må jo gi Strømsgodset en mulighet - siden de er totalt ufarlige foran mål.
 11. Synd han er sånn ca vaksinert mot å score. Syns han gjør mye bra.
 12. Skjønner godt hvorfor Godset ligger der de ligger. Gegenpress med null kvalitet i siste ledd. Selv med spillere som lusker rundt relativt umotivert leder vi denne kampen, ganske utrolig. Litt ironisk selvsagt, å si at noen andre enn oss har null kvalitet i siste ledd, men nå har vi faktisk scort i denne kampen...
 13. Erstatning for Bohinen? Uten at jeg kjenner for mye til Solbakken. VG mener vi er enige. Millionbud. https://www.vg.no/sport/fotball/i/qAOXXo/opplysninger-til-vg-stabaek-har-faatt-akseptert-millionbud-paa-solbakken?utm_source=vgfront&utm_content=row-2
×
×
 • Create New...