Jump to content

Mihawk

Bruker
 • Posts

  1,758
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Mihawk

 1. Nå er det tross alt bare 5 min igjen av kampen, viktig at vi triller god ball i forsvarsleddet nå. Og i hvert fall ikke tar noen offensive sjanser
 2. Denne kampen har gitt meg kun frustrasjon, sinne og nervøsitet. 0 glede. Mot et nedrykkslag.... Skjønner hvorfor noen føler litt på engasjementet sitt.
 3. Syns synd på den gjengen som har tatt turen opp fra $$. Burde i hvert fall fått refundert kampbilletten av klubben...
 4. Hvorfor spiller vi med 3 bak når det gjør ca alle mer usikre? Åpenbart at det ikke fungerer med dagens midtstoppere og midtbane. Det er flaut å se på. Gi midtstoppere klare roller, og flytt en av posisjonene opp som def midt (aka ryddegutt)
 5. Altså. Ingen av de så på ManUtd - Brentford i går i hvert fall.. Er det mulig? Forsvaret vårt har gått fra best i serien til elendig i løpet av noen få måneder.
 6. Flaut forsvarsspill, mot fiskere, studenter og MaskinUtleie Stjørdal-medarbeidere.
 7. Wernerson med en elendig offensiv omgang. Solen i øyene som plager han?
 8. Hadde ledet med to nå, om Azemi hadde et snev av fotballintelligens og selvinnsikt.
 9. Synd om man ikke velger erstatte Edvardsen, vi mangler det lille ekstra offensivt uten Gift..
 10. Kunne jo hvert fall forsøkt bytte til en mer offensiv formasjon, men nei - inn med enda en midtstopper.
 11. .... Da er det vel lite håp her dessverre. Nå er det lite energi på gutta på midten.
 12. Bytter Gift? Må være etter eget ønske? Eller skal Kjønø forsøke "trygge" 1 poeng?
 13. Hvordan mister vi konsentrasjonen gang på gang etter vi scorer? Defensiv hjerneblødning. Noen må jo dekke 45 grader.
 14. Edwards nede i en liten formdupp(?)... Syns han bruker mer tid med ballen, er ikke like orientert om spillet rundt seg som han var før i sesongen - og dermed mister ball oftere. Wangberg er helt ok defensivt, men det må være lov å kreve at en så rutinert spiller klarer klarere med litt mål og mening i upressede situasjoner - spesielt dårlig syns jeg headingene hans har vært. Hammy, fortsetter litt i samme stimen - trenger å tørre mer i dueller og være litt mer enn bare junior I en del situasjoner. Næss er åpenbart god på mye, men kanskje det ikke er han som skal slå innleggene? 😉
 15. For en gangs skyld syns jeg Metcalf har vært bra. Det er lovende for tiden fremover.
 16. Problemet er vel mer Stålinho og hans Ulf.. 😉
 17. Deilig den pasningen fra Aleksander før målet. Håper han får litt mer spilletid utover. Vi har jo virkelig skutt gullfuglen med Gift...
 18. Jesus christ. Skulle til å skrive at bra mål. Men hva skjer med forsvaret etter mål?
 19. Syns Hammy har hatt en dårlig kamp, han gir ikke 100% i presspillet som Gift - og virker som en junior i dueller. Er han redd for å gå i disse? Han trenger mer fysikk i spillet sitt for å ta et ordentlig steg. Og når han i dag har hatt mange enkle pasningsfeil(dog en fin akkurat nå) og svake avslutninger, blir det vanskelig å forsvare en plass på laget for han... Men vi har kanskje ikke bedre alternativer når Kassi nå er ute (?)
 20. Har vi noen gang vært dårligere defensivt på midtbanen enn nå? Akkurat som mot Skeid og KFUM, så glir altså semigode OBOS-spillere rett gjennom leddet vårt som en kniv i varmt smør.
 21. Det er faktisk helt latterlig at vi taper denne kampen. 5 sjanser til Sogndal, og de scorer på 4 gjennom helt elendig passivt forsvarsspill. Så klarer vi utrolig nok neste å snu det, helt til man tenker at "oi shit - nå er det lite tid igjen - da kan i hvert fall ikke jeg forsøke fremdrift eller et innlegg fremover, for tenk om det blir dårlig eller jeg mister ballen - jeg sentrer til sidemannen jeg. Ja, det er trygt og greit."
 22. Vi er VERDENS dårligste lag når det kommer til å ha dårlig tid. For da skal vi jammen småspille, fins det noe mer irriterende? Eier de ikke selvtillit til å prøve noe når det er 2-3 minutter igjen? Fy faen altså, det gjelder alle fra det bakerste og midtre leddet.
×
×
 • Create New...