Gå til innhold

Mihawk

Bruker
  • Innholdsteller

    1 849
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av Mihawk

  1. 9 timer siden skrev 1369:

    https://www.dagbladet.no/sport/stig-lokken-42-er-dod/81233183

    En fotballspiller fra Lillehammer. "hadde en kort gjestevisitt i Stabæk", står det. Jeg finner ham ikke på STB Guru. Vet noen hva slags gjestevisitt det var snakk om?

    Det er en sannhet med modifikasjoner. Han hadde aldri kontrakt med laget. Men trente med klubben en god periode, klubben ville signere han med junior og NTG-løsning. Han "ville ikke" gå på skole. Dermed dro videre på prøvespill til England, i Wimbledon osv. (Som heller ikke materaliserte seg) Stort talent i sin tid, som nok skuslet mye bort pga dårlige valg og lite modenhet. 

    For å understreke det, så er det selvsagt tragisk at han har gått bort i relativt ung alder. (Antar at kommentaren min kan ha virket noe usympatisk i denne settingen)

  2. Gikk kanskje mer på trynefaktor og hvem man likte som person, enn faktisk potensial og ferdighet? Slik er det mye av i norsk næringsliv og... 

    Men av og til passer ikke vedkommende inn i et miljø, det er ikke noen automatikk at Metcalfe hadde blomstret her under den ledelsen som vurderte han til svakere enn Lucca..

×
×
  • Opprett ny...