Jump to content

III

Bruker
 • Posts

  409
 • Joined

 • Last visited

Reputation

106

Profile Information

 • Interests
  r

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  r

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,270 profile views
 1. Uenig. Denne må man ha mållinjeteknologi for å vurdere, eventuelt en annen vinkel.
 2. Vi skriver 2019 og så er det ikke mulig med mållinjeteknologi i den øverste divisjonen... Hva er det som gjør at NFF ikke får til dette? Pinlig.
 3. Interessant. Dette er gode opplysninger som den jevne fotballsupporter ikke registrerer. Satser på at Stabæks støtteapparat får med seg denne. Noen som kan videresende denne til Berg? Stenge av Molde på kantene kan vise seg å bli avgjørende. Ellers: Har det noensinne vært et mer kvalmt lag oppført i Eliteserien? Her er det mye grå spillere det er betalt overpris for. Nevner: Bjørnbak, Ohi, Knudtzon, Haraldseid, Ellingsen. Dette holder ikke. Mye ressurser, men talentløs spillerlogistikk tatt i betraktning midlene. Disse kjøpene blir for enkelt. Passer Moldes kultur ellers; enkel, plastikk og sjarmløst. God jul.
 4. 1-0 på hjemmebane er faktisk et supert utgangspunkt! Seier og nullen på hjemmebane - viktig. Kommer til å score i Ålesund. Da er Aalesund ferdig. Blir (som vanlig) mye rom og muligheter på danskebåten, og da viser flere av spillerne seg ved en enda farligere side. Et utgangspunkt som passer det offensive arsenalet godt. Trygghet bak viktig - kontrollere 1-0 istedenfor risiko ved å gå «ukritisk» for 2-0 og det isteden er høyere risiko for 1-1. Berg har kontroll. Kjenner dette gamet han.
 5. Vi fikk jo en jævlig billig straffe, ikke glem den. Uansett, spillet som er hovedproblemet i dag, særlig forsvarsspillet. Konse på det og ikke alltid dommer. Hvorfor glipper alltid ledelsen?
 6. De skuffede og slagrammede RBK-trynene (med Kåre og Helland i spissen - hvor sistnevnte 5 minutter tidligere hadde seiersfilmet med pils og smil om munnen) som ble foreviget etter at Molde scoret på overtid er helt ubetalelig bra! Måtte spole tilbake for å få det med meg tre ganger til. Ai ai ai for en topping som kremet hele kaka etter at vi ødela for dem tidligere i dag. Dobbelt skuffelse for RBK. Videre i høst har kjipe siste serierunder og faller trolig på hodet ut av EL - god jobb og lykke til i takrennene på Lerkendal i morgen.
 7. Godt åpningsinnlegg og god analyse. Aalesund forstår jeg meg ikke på - varierer så utrolig i prestasjon. Forsvarsspillet er i noen kamper helt forferdelig, andre kamper solid. Det samme kan sies om angrepsspillet. Med fullt fokus og gode forberedelser som analyserer Aalesunds svake punkter tror jeg mulighetene til seier er gode, spesielt når venstre back Kirkeskov og midtstopper Gretarsson er ute, to viktige spillere for hjemmelaget. Mos er vel den åpenbare trusselen som må stagges, ellers virker dette laget rimelig flatt og forutsigbart per nå.
 8. Kampen sendes på TV 2 Sportskanalen, ifølge fotball.no (NFFs offisielle nettside).
 9. Noen som vet hvor mye klubben tjener fra "cuppotten" fra NFF ved å gå videre for hver runde? Regner med at den økonomiske gevinsten øker i takt med antall runder klubben går videre i. Å gå videre til kvartfinale er ikke bare viktig sportslig, men kan også ha en økonomisk betydning. Å nå en semifinale kan være snakk om 1 mill. Å komme til finale er nok i alle fall snakk om et par mill. Meget gode midler som trolig ikke vil være budsjettert i utgangspunktet.
 10. Viktig budskap, men andre måter å gjøre dette på. Man bytter ikke klubbfarger på noe av det aller helligste: klubbdrakta. Drakta skal speile logoen til klubben. De som har bestemt dette helt ute og kjøre, og kan ikke ha gjennomført dette ut fra et supporterperspektiv. Flere supportere inn i styre og stell, eller å bruke supportere i rådgiverfunksjoner i sånne saker, kunne styrt unna slike misser. Dette er fullstendig hjerneblødning. Edit: Kunne fungert som 1. april-spøk
 11. III

  Nadderud

  Det var en intensiv periode i desember med stadig omtale av planene for stadion. Er det kommet noe nytt i stadion-saken i janauar? Når vil neste "gjennombrudd" eller bestemmelse finne sted?
 12. III

  Nadderud

  Nå er 6000 plasser et betydelig steg i riktig retning, og så kan det selvfølgelig utvides når tiden blir moden for det. Men som et første ledd i en ny arena så er dette positivt. Ad innbyggertall-debatten: Romerike har nesten 300.000 innbyggere, en eksplosiv vekst etter Gardemoen-åpningen i 1998.
 13. Ifølge NFF kommer spilleoppsettet for 2017-sesongen mandag 19. desember. Dette meldes på fotballforbundets twitter-konto. Hovedterminlisten er, som nevnt i innlegget til Slum, allerede klar. Flott at det offentliggjøres dato for når oppsettet kommer ut. Da har man noe å glede seg til, og slipper å bli skuffa jo lenger man kommer ut i desember uten at noe skjer Før hørte man ingenting før det plutselig - og alt for sent - ble offentliggjort. Nå er vi forberedt. For min del blir dette den mest spennende luka å åpne i desember!
 14. Dette blir heldigvis fullstendig umulig med utgangspunktet som er før kampen. En av historiens viktigste kamper. Heldigvis er det faktisk bedre spilleforhold i dag enn da siste serierunde var! Det er utrolig viktig. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd da jeg så denne datoen ble annonsert som siste kamp. Absolutt lettet over det! Har hatt angstanfall i altfor lang tid over hvordan forholdene kunne ha vært andre søndag i advent. Forhåpentligvis vil dette gagne oss og rettferdigheten (kvaliteten) dermed seire. Men det krever selvsagt 100 % fokus og guts i bånn.
 15. Bare å støtte opp om denne! Meget stor prestasjon - gratulerer! Potensiell ny investor med midler om 10-15 år? Har da gode forutsetninger for å legge en solid strategi og slagplan for Stabæk...
×
×
 • Create New...