Gå til innhold

III

Bruker
  • Innholdsteller

    409
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av III

  1. Uenig. Denne må man ha mållinjeteknologi for å vurdere, eventuelt en annen vinkel.
  2. Vi skriver 2019 og så er det ikke mulig med mållinjeteknologi i den øverste divisjonen... Hva er det som gjør at NFF ikke får til dette? Pinlig.
  3. Interessant. Dette er gode opplysninger som den jevne fotballsupporter ikke registrerer. Satser på at Stabæks støtteapparat får med seg denne. Noen som kan videresende denne til Berg? Stenge av Molde på kantene kan vise seg å bli avgjørende. Ellers: Har det noensinne vært et mer kvalmt lag oppført i Eliteserien? Her er det mye grå spillere det er betalt overpris for. Nevner: Bjørnbak, Ohi, Knudtzon, Haraldseid, Ellingsen. Dette holder ikke. Mye ressurser, men talentløs spillerlogistikk tatt i betraktning midlene. Disse kjøpene blir for enkelt. Passer Moldes kultur ellers; enkel, plastikk og sjarmløst. God jul.
  4. 1-0 på hjemmebane er faktisk et supert utgangspunkt! Seier og nullen på hjemmebane - viktig. Kommer til å score i Ålesund. Da er Aalesund ferdig. Blir (som vanlig) mye rom og muligheter på danskebåten, og da viser flere av spillerne seg ved en enda farligere side. Et utgangspunkt som passer det offensive arsenalet godt. Trygghet bak viktig - kontrollere 1-0 istedenfor risiko ved å gå «ukritisk» for 2-0 og det isteden er høyere risiko for 1-1. Berg har kontroll. Kjenner dette gamet han.
  5. Vi fikk jo en jævlig billig straffe, ikke glem den. Uansett, spillet som er hovedproblemet i dag, særlig forsvarsspillet. Konse på det og ikke alltid dommer. Hvorfor glipper alltid ledelsen?
  6. De skuffede og slagrammede RBK-trynene (med Kåre og Helland i spissen - hvor sistnevnte 5 minutter tidligere hadde seiersfilmet med pils og smil om munnen) som ble foreviget etter at Molde scoret på overtid er helt ubetalelig bra! Måtte spole tilbake for å få det med meg tre ganger til. Ai ai ai for en topping som kremet hele kaka etter at vi ødela for dem tidligere i dag. Dobbelt skuffelse for RBK. Videre i høst har kjipe siste serierunder og faller trolig på hodet ut av EL - god jobb og lykke til i takrennene på Lerkendal i morgen.
  7. Godt åpningsinnlegg og god analyse. Aalesund forstår jeg meg ikke på - varierer så utrolig i prestasjon. Forsvarsspillet er i noen kamper helt forferdelig, andre kamper solid. Det samme kan sies om angrepsspillet. Med fullt fokus og gode forberedelser som analyserer Aalesunds svake punkter tror jeg mulighetene til seier er gode, spesielt når venstre back Kirkeskov og midtstopper Gretarsson er ute, to viktige spillere for hjemmelaget. Mos er vel den åpenbare trusselen som må stagges, ellers virker dette laget rimelig flatt og forutsigbart per nå.
  8. Kampen sendes på TV 2 Sportskanalen, ifølge fotball.no (NFFs offisielle nettside).
  9. Noen som vet hvor mye klubben tjener fra "cuppotten" fra NFF ved å gå videre for hver runde? Regner med at den økonomiske gevinsten øker i takt med antall runder klubben går videre i. Å gå videre til kvartfinale er ikke bare viktig sportslig, men kan også ha en økonomisk betydning. Å nå en semifinale kan være snakk om 1 mill. Å komme til finale er nok i alle fall snakk om et par mill. Meget gode midler som trolig ikke vil være budsjettert i utgangspunktet.
  10. Viktig budskap, men andre måter å gjøre dette på. Man bytter ikke klubbfarger på noe av det aller helligste: klubbdrakta. Drakta skal speile logoen til klubben. De som har bestemt dette helt ute og kjøre, og kan ikke ha gjennomført dette ut fra et supporterperspektiv. Flere supportere inn i styre og stell, eller å bruke supportere i rådgiverfunksjoner i sånne saker, kunne styrt unna slike misser. Dette er fullstendig hjerneblødning. Edit: Kunne fungert som 1. april-spøk
  11. Det var en intensiv periode i desember med stadig omtale av planene for stadion. Er det kommet noe nytt i stadion-saken i janauar? Når vil neste "gjennombrudd" eller bestemmelse finne sted?
  12. Nå er 6000 plasser et betydelig steg i riktig retning, og så kan det selvfølgelig utvides når tiden blir moden for det. Men som et første ledd i en ny arena så er dette positivt. Ad innbyggertall-debatten: Romerike har nesten 300.000 innbyggere, en eksplosiv vekst etter Gardemoen-åpningen i 1998.
  13. Ifølge NFF kommer spilleoppsettet for 2017-sesongen mandag 19. desember. Dette meldes på fotballforbundets twitter-konto. Hovedterminlisten er, som nevnt i innlegget til Slum, allerede klar. Flott at det offentliggjøres dato for når oppsettet kommer ut. Da har man noe å glede seg til, og slipper å bli skuffa jo lenger man kommer ut i desember uten at noe skjer Før hørte man ingenting før det plutselig - og alt for sent - ble offentliggjort. Nå er vi forberedt. For min del blir dette den mest spennende luka å åpne i desember!
  14. Dette blir heldigvis fullstendig umulig med utgangspunktet som er før kampen. En av historiens viktigste kamper. Heldigvis er det faktisk bedre spilleforhold i dag enn da siste serierunde var! Det er utrolig viktig. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd da jeg så denne datoen ble annonsert som siste kamp. Absolutt lettet over det! Har hatt angstanfall i altfor lang tid over hvordan forholdene kunne ha vært andre søndag i advent. Forhåpentligvis vil dette gagne oss og rettferdigheten (kvaliteten) dermed seire. Men det krever selvsagt 100 % fokus og guts i bånn.
  15. Bare å støtte opp om denne! Meget stor prestasjon - gratulerer! Potensiell ny investor med midler om 10-15 år? Har da gode forutsetninger for å legge en solid strategi og slagplan for Stabæk...
  16. Farlig holdning hvis noen tror det bare å vinne lett mot Jerv hjemme. Spesielt siden skrekkscenarioet er at Jerv scorer ett mål, det vil si at Stabæk må ha tre mål for å ikke ryke. Full konsentrasjon, guts og et fullt Nadderud må til.
  17. Jeg skjønner bare hvorfor det ikke for flere dager siden ble bestemt at denne kampen skulle bli spilt på Sør Arena med undervarme og kunstgress?? Alle visste jo hvordan denne matta blir 30. november. Burde ikke være vanskelig av NFF å lese dette og være "føre var". Slike kamper som har millioner av betydning skal ikke bli påvirket av tilfeldigheter som denne banen tilrettela for. Spillerne burde ikke engang fått lov til å gå fordi den matta der i dag. Er så trist med klubber som skal spille om tippeliga og som faen meg ikke har undervarme engang! Da er det i alle fall lov av NFF å bruke hodet og sette ned foten.
  18. Jeg mener det allerede nå kan fastlås at det er totalt uansvarlig at Jerv får spille på Levermyr 30. november. NFF må kunne se det samme (hvis Jerv blir aktuelle til denne kampen). Ingen undervarme, dårlig gress og svak drenering. Etter flommen forrige helg er tilstanden på banen nå alarmerende. Så sent i november kommer det til å bli en steinhard skøytebane tuftet på en potetåker. Dette fører til bingo-spill som gagner det antatt svakeste laget. Når så mye står på spill er slike forhold fullstendig uholdbart. Med bakgrunn i banens tilstand nå, og med hensyn på fjorårets hjemmekamp til Jerv (midt i november i fjor), tar jeg det som en forutsetning at Jerv ikke får spille på Levermyr siste dag i november.
  19. Med den kalde perioden som ser ut til å fortsette nå, er det vel ingen vei utenom at kampene som skal spilles sent i november gjennomføres på kunstgress/gress med undervarme eller innendørs. Sør Arena for Jerv går nok fint. Ikke sjans i havet å spille på Levermyr noe mer uansett. Det blir skøytebane eller overvann. En i utgangspunktet middels bane uten undervarme blir helt uaktuelt. Kongsvinger og Mjøndalen har fine kunstgressbaner med undervarme. Det går. Nadderud kan også sannsynligvis være spillbar med litt hel fra værguder og undervarme. Det spilles jo treningskamper utendørs på kunstgress i oppkjøringen til sesongen også, så baner med kunstgress og undervarme er bra nok. Vil tro også Nadderud med undervarme kan være bra nok med litt flyt med været. Men å spille på banen til Jerv langt ute i november er uansett helt krise og er totalt utelukket samme hva.
  20. Ser det fort kan bli noe snø og litt minusgrader inn mot matchen. Det er undervarme på Nadderud? Undervarme hjelper på spilleforholdene når det blir grader på minussiden. Husker banen til Jerv i november i fjor (kvalikken), grøss hvor stiv den banen var på det tidspunktet.
  21. Hva med å flytte Ohi opp som spiss? Stor og sterk, binder forsvarere, kan komme til muligheter og i avslutningsposisjon oftere.. Scoret en del fine goaler for Jerv i fjor.
  22. Seriestart og matchday! Fin fredag. Nå begynner den beste tida av året. Aalesund er ikke vesentlig forsterket fra i fjor. Spesielt framover virker det tynn suppe. Her er det muligheter.
  23. Asante har stor fart, men eier dessverre ikke mye teknikk. Den gode statistikken skyldes nok litt de mange innhoppene han har hatt, hvor det er lettere å prege matchen som en frisk spiller i de siste 20 minuttene enn fra start. Har ikke vært nok imponert over Asante til å gå god for han. Synes isteden dette var et kjedelig rykte. Mer spennede spillere for billigere penge er det garantert lenger ned i fotball-Europa og verden, det eneste som vanskeliggjør de gode scoopene er muligens et lite speidernettverk og kontakter.
  24. Ikke verdi i å analysere matchen? Det (forsvars)spillet som ble utvist her bør det tas tak i. Markeriger har vært et tilbakevenende problem, er ikke vits å lukke øynene for det. Går an å spille bedre og knyte igjen hardere bakover, selv om en mann blir utvist. Har sett lag med 10 mann opptre mye bedre enn dette. Lillestrøm fikk jo styre alt, og fikk sluppet til altfor lett. Argumentet for å ta ut en offensiv spiller er jo for å opptre mye mer kompakt bakover. Dette var jo ikke tilfelle i det hele tatt. Forsvarsspillet må opp flere hakk til neste gang. Selvfølgelig skuffa, ikke minst over reglen der dommeren "må" dømme rødt kort hvis han blåser i situasjonen. UEFA prater heldgvis om å gjøre en releendringer her i nærmeste fremtid.
  25. Melløs stadion er for meg gressbanen til Moss med den bratte hovedtribunen og løpebanen. Kan vel ikke stemme at denne kampen skal spilles her? Menes det med Melløs stadion kunstgressbanen ved siden av eller noe? (Vet ikke om de har en kunstgressbane rett ved stadion, men går ut fra at det er en kunstgressbane kampen spilles på). Kan ikke tenke meg at Moss har undervarme, og at det er forhold for fotball der nå (på stadion). Kioskutvalget og Øvre Villa Kro er vel for øvrig verdt oppmøte alene! Legendested!
×
×
  • Opprett ny...