Jump to content

AndersBlaa

Bruker
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About AndersBlaa

 • Rank
  sheriff

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Definitivt! Det er imidlertid høyst merksnodig at ikke flere trenere skjønner at en slik opptreden lønner seg. Hvem, om noen, blir bedre av kjeft og kritikk. Ett av pedagogikkens grunnfjell sier jo at man skal komentere ønsket atferd fremfor påpekning av uønsket. Det er nok derfor det er best å be spillerne våre dra til helvete.
 2. Du mener seriøst at Alan skal ut av laget etter kampen sist mot LSK? Han stod bak 2 av 4 mål , snakk om å miste gangsynet! Det er surt at han antagelig ikke forlenger med Stabæk, men det får da være måte på usakligheter. Alan er brilljant og skal selvsagt spille, og jeg vedder på at JJ er enig i det. Alzheimer ville droppet Alan til fordel for Tommy Steneresen, så det skal vi ikke ta for tungt.
 3. Godset spiller i hvitt mot Viking..
 4. Dette må vel bety at Somen er klar. Jon JIH-MMS-PS-TS CK-ST-AA-Alan VPG-DN På benken: IA, MK, BH, JA, JT og TAA Om Somen ikke kan spille starter JA sentralt, og da har vi ingen utpregete sentrale midtbanespillere på benken. Janne hadde sikkert tatt med en annen enn TAA som det var fare for at det skulle bli bruk for det.
 5. Så håpløst mange barnslige reaksjoner her. Synes nå det er bedre at pengene går til norske fotballsupportere enn at en eller annen kar tar ut pengene privat. Har dere tenkt å boikotte alt annet som er involvert i konkurrentene? Rema 1000 som er tungt inne i Rosenborg, Chess og Vollevik osv? Ser vi på eiersiden så eies Sportsarena AS slik: 100%: Vålerenga Sport AS. Vålerenga Sport AS eies igjen 50,2% av Vif Klanen, 14% av Vålerena Ishockey AS og 22,9% av Vålerenga Invest Fotball AS.
 6. Teller opp: Landslagsaktuell keeper Landslagsaktuell back Hoftun og en sterk og erfarne elitestopper i midten Litt usikker høyreback Tre spillere i landslagsklasse på midten Spisser som scorer mye og spektakulært + en kant som herjer mot de beste lagene Tror jammen at Molde skal være glad for at alle tipper dem på nederste halvdel, hvis ikke hadde presset blitt ulevelig.
 7. Synes ikke det er litt negativt med en sang på den melodien? Ofte får man jo bare med seg melodien og ikke teksten utpå banen.
 8. Kilde? Pass deg, sånt er visst ikke lov å spørre om. Se ikke bort fra at han hørte det fra en kompis som hadde snakket med fettern til John Arvid Skistad på fylla i natt.
 9. Flere enn meg som stusser på den der? Deportivo er da, til tross for nedgang, fortsatt en mye, mye, bedre klubb enn Bolton. Og i Bolton fikk ikke Chipp spille. Men det får han altså i Deportivo. Og han stoppern til Rosenborg spiller på Villareal. Er vel noe med spillestil.
 10. Bra fest eller? Hvordan klarer man å seriøst tro på sånne ting?
 11. Knips, han er ving. Sånn som Tommy Stenersen ble venstreback hos dem. Han må spille på kanten fordi han ikke er god nok til å spille sentralt.
 12. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=512561 Til de som savner en bedre 3. keeper.
 13. Du forstår ikke mye om hvordan et slikt lovpåbud vil påvirke? Hjertefeil er et problem som sannsynligvis ikke kommer til å ramme noen spillere i Toppserien i år. Og sannsynligvis ikke neste år heller. Kanskje skjer det en gang hvert tiende år. Fordelt på 12 lag blir det noe sånt som at det for hvert lag skjer én gang hvert 120. år. I den sammenhengen ser du kanskje at enkelte klubber med dårlig økonomi velger å nedprioritere det? Fotballforbundet setter krav til klubber i Toppserien om at de skal ha økonomisk kontroll, men ikke kontroll på helsen til spillerne. Du synes ikke det høres lit
 14. Nei det er kjempeflott å vente til noen dør av hjertesvikt før noen "ser det store behovet". Det er jo bare en utrolig håpløs innstilling.
×
×
 • Create New...