Jump to content

fornuften

Bruker
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

fornuften last won the day on October 20 2014

fornuften had the most liked content!

Reputation

86

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. At de ikke klarer å luke bort de feilpasningene på egen halvdel.
 2. Denne kampen minner veldig om vår kamp nr 2 i fjor- mot Sogndal borte. Ble også 1-4 mot et drittlag. Vi tok oss sammen da.
 3. Når var sist vi vant en kamp etter å ha ligget under? Ikke i fjor og ikke i år i alle fall.
 4. Men fy faen som vi roter på overtid, noe som resulterer i det tredje til Molde.
 5. Jaha? Hvis dette er straffe så burde det vel vært dømt straffe ved hver eneste dødball denne kampen. Morten med strake armer i rygg. Ikke verdens verste avgjørelse.
 6. Enig i det siste. Men vi har vært nokså ufarlige offensivt i 2. omgang. I 1. omgang styrte vi spillet, og Sogndals scoring var vel en av 2-3 ganger der de hadde etablert noe som helst på vår banehalvdel. I 2. omgang har det vært mye jevnere. Fortsatt helt latterlig å tape 4-1 mot et lag som har fem skudd på mål... Men vi gir jo bort masse unødvendige innkast, selv om vi vet det er farlig hver gang. Faen.
 7. Så det bare live, men to/tre spillere var offside. Kanskje ikke målscoreren? Burde kanskje vært avblåst likevel.
 8. Sogndal spiller ikke akkurat noen storkamp heller. 0-0 hadde vært et helt ok sluttresultat. Faen. De er langt bedre i alle fall.
 9. Svaret finnes her: http://stb.guru/players?y=0&s=matches&o=d Knutsen med 345 kamper, Morten med 340 pt. Hvorav 310 av dem fra start - for en mann! Det tallet inkluderer vel cup og 1. divisjon. Ser man kun på tippeligakamper er forholdet som følger. Jon 254; Morten 252 (rundet 250 kamper her forleden) Takk! Så det vil altså si at han vil tangere Jon mot RBK og trone alene på topp etter Odd-kampen i Skien.
 10. Noen som vet hvordan han ligger an i forhold til å være den spilleren med flest tippeligakamper for Stabæk?
×
×
 • Create New...