Gå til innhold

fornuften

Bruker
  • Innholdsteller

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av fornuften

  1. At de ikke klarer å luke bort de feilpasningene på egen halvdel.
  2. Denne kampen minner veldig om vår kamp nr 2 i fjor- mot Sogndal borte. Ble også 1-4 mot et drittlag. Vi tok oss sammen da.
  3. Når var sist vi vant en kamp etter å ha ligget under? Ikke i fjor og ikke i år i alle fall.
  4. Men fy faen som vi roter på overtid, noe som resulterer i det tredje til Molde.
  5. Jaha? Hvis dette er straffe så burde det vel vært dømt straffe ved hver eneste dødball denne kampen. Morten med strake armer i rygg. Ikke verdens verste avgjørelse.
  6. Enig i det siste. Men vi har vært nokså ufarlige offensivt i 2. omgang. I 1. omgang styrte vi spillet, og Sogndals scoring var vel en av 2-3 ganger der de hadde etablert noe som helst på vår banehalvdel. I 2. omgang har det vært mye jevnere. Fortsatt helt latterlig å tape 4-1 mot et lag som har fem skudd på mål... Men vi gir jo bort masse unødvendige innkast, selv om vi vet det er farlig hver gang. Faen.
  7. Så det bare live, men to/tre spillere var offside. Kanskje ikke målscoreren? Burde kanskje vært avblåst likevel.
  8. Sogndal spiller ikke akkurat noen storkamp heller. 0-0 hadde vært et helt ok sluttresultat. Faen. De er langt bedre i alle fall.
  9. Svaret finnes her: http://stb.guru/players?y=0&s=matches&o=d Knutsen med 345 kamper, Morten med 340 pt. Hvorav 310 av dem fra start - for en mann! Det tallet inkluderer vel cup og 1. divisjon. Ser man kun på tippeligakamper er forholdet som følger. Jon 254; Morten 252 (rundet 250 kamper her forleden) Takk! Så det vil altså si at han vil tangere Jon mot RBK og trone alene på topp etter Odd-kampen i Skien.
  10. Noen som vet hvordan han ligger an i forhold til å være den spilleren med flest tippeligakamper for Stabæk?
  11. Du er supporter. Derfor. Heng med i dårlige tider. Da blir de gode enda bedre.
  12. Jeg mener du trekker det for langt når du sier at spekulasjonene var "uten innhold". Slik saken lå an, var det ikke mye å si på at mediene fattet interesse for saken. Den selvfølgelig fikk en "boost" av at TV2 hevdet at RBK hadde tilbudt 5 mill kr for VPG, mens Stabæk heller solgte for 1 mill kr til VIF + 4 mill kr for en opsjon for en "de færreste hadde hørt om". Det viste seg jo at dette var langt fra sannheten, og en grov feil av TV2, som de ikke fikk nok kritikk for (dette er for øvrig omtalt i Josimar). Selv om alle de tiltalte ble frifunnet, er dette et resultat av at de bevisene som ble fremlagt (dvs i all hovedsak de opplysningene som fremkommer i Josimar) ikke holdt til domfellelse. Etter mitt skjønn var dette en helt korrekt konklusjon (og for øvrig i tråd med det mange journalister som fulgte saken også etterhvert kom til, herunder Inge D Hanssen i Aftenposten), men det er ikke dermed sagt at det ikke er grunnlag for kritikk mot Stabæk eller noen av de øvrige involverte. Jeg skrev ikke at spekulasjonene var uten innhold. Jeg skrev at "retten til slutt fant (at spekulasjonene) var uten innhold. Hadde retten funnet at spekusjonene hadde innhold, ville en eller flere blitt dømt. Etter min oppfatning kunne ingen bli dømt etter tiltalen. Tiltalen lød på bedrageri og et vilkår for å dømme noen for bedrageri er at noen er bedratt eller føler seg bedratt - i dette tilfellet Nancy. Det viste seg ut i rettssaken at Nancy ikke følte seg bedratt. Tvert imot mente Nancy at de fikk godt betalt for VPG. De mente han var verd kr 0,-. Hadde tiltalen vært brudd på andre lovregler ville saken stilt seg annerledes, men når påtalemakten valgte bedrageritiltale MÅTTE frifinnelse bli resultatet - uavhengig av innholdet i spekulasjoner og påstander. Bedrageri var helt riktig tiltale, dersom påtalemyndigheten mente de kunne føre bevis for at prisen for Veigar var satt kunstig lav for å unndra Nancy det de da egentlig hadde krav på. Det kunne de ikke. Det er ikke noe vilkår at noen føler seg bedratt, men selvfølgelig et vilkår at noen er bedratt. Uavhenig av dette, skjønner jeg at Veigar ( en av tidenes beste og viktigste Stabækspillere) synes avslutningen i Norge ble trist, ved at mye av forsvaret gikk ut på å snakke ned hans verdi. Det fortjente han ikke, men slik ble det når tiltalen var som den var.
  13. Slapp av litt av. Vi har et par av disse hvert år i gode sesonger. I år Start borte og Aafk hjemme. Dette har alle andre tegn en bare en mental kollaps i en kamp.[ Hvilke?
  14. Slapp av litt av. Vi har et par av disse hvert år i gode sesonger. I år Start borte og Aafk hjemme.
×
×
  • Opprett ny...