Jump to content

Ulle

Bruker
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14

About Ulle

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Begge puber ligger på bryggen og viser sport. Brune og fine. Har ikke frekventert dem så ofte, men mulig å google dem hvis det er noe mer info som kreves.
 2. Høres bra ut med Metz eller Felix. Bare å gi en lyd hvor det blir
 3. Mente selvfølgelig ikke at det er noe galt med supportere i drakt og skjerf. Lov å være uenig om holdning og bekledning på tribunen, og tenker det er greit å være et annet sted enn med nevnte brannsupportere. Da har jeg en arogant tilnærming, for jeg setter ikke pris på supportere som Rune tribune.
 4. Håper vi kan være et annet sted enn fotballpuben. Mange slitsomme drankere og juletrær. Bedre alternativer i det andre her inne foreslår langs bryggen Edit: Juletrær er folk med overdreven bruk av supportereffekter med en litt annerledes holdning enn ultras. Burde faktisk lages en Wikipedia-artikkel om emnet.
 5. Nå er jeg kanskje litt forutinntatt, siden det er Brann vi snakker om, men har ikke hele klubben hatt en ganske dårlig syn på juniorer? Jeg har inntrykk av at de hvertfall siden årtusenskiftet har vært ganske dårlige på å gi sine egne juniorer muligheter på A-laget. I en slik klubb kan man vel ikke forvente at stjernene gjør spesielt mye for juniorene heller. Her i klubben er det en helt annen kultur, med Norges beste akademi, tidligere juniortrener som hovedtrener og masse plass til juniorer i tropp og førsteellever. Og da skjønner vel Demidov ganske klart hvor landet ligger? Kan ikk
 6. Satser på det. Er helt klart flere kvaliteter vi får inn med Demidov. Håper signeringen er like givende på spillerbanen som da en "avdanket" Hoseth signerte for oss i 2014.
 7. Gjennom perioden i Brann sier kilder innenfor klubben at han ikke var særlig flink til å ta vare på de yngre spillerne. En typisk "ovenfra og ned holdning" der han selv visste best. Kan godt være at han har lagt fra seg den holdningen nå ettersom IAO ser en fremtid for han i klubben etter endt spillerkarriere.
 8. Ufint valg av navn Posse. Dypt såret:( Snakk for deg sjæl. Det er du som har et ufint valg av navn. Jeg snakker jo for meg selv. For en håpløs kommentar!
 9. Ufint valg av navn Posse. Dypt såret:(
 10. Hva hadde denne klubben vært uten lojale supportere som dere som gadd å stille opp i Songdal og lage en god ramme rundt en ellers trist kamp. All ære til dere som stilte opp og stod på på tribunen! Får håpe "tifoen" havnet på film, for den ønsker jeg å se.
 11. Tenker Bærum ser på det som en sportslig opptur å møte Stabæk på kadda. De ønsker nok ikke å flytte kampen i og med at de nå har fordelen av hjemmebane (og håper på seier). Vi hadde ikke villet flytte til ullevaal for å huse 18000 supportere; helt feil. Å spille hjemme er noe helt spesielt som jeg er sikker på at Bærum setter stor pris på.
 12. Flere som godt kan ta seg en tidlig dusj. Ser for meg at Hulsker kommer inn snart og lager litt hodebry for kippe og pedersen
 13. Er det bare jeg som mente lars kristian eriksen handset og at vi burde ha fått straffe?
 14. Pålagt å synge en stabæksang.. ..høyt? Regner med at det var en spøk. Ja, andre metoder burde det tenkes på. Sang-ploiti virker for dumt. Personlig nekter jeg å synge "jeg er faen meg så flott" for jeg synes sangen er en vits. Hadde vært tåpelig å bli kastet ut fra ståfelt av den grunn. men flere synlige forsangere (grupering eller enkeltmenneske) som har en dialog seg i mellom under kamp kan gjøre utslag. Lettere å oppdage sangen og så starter man samtidig OG slipper kano. Setene får vi vel ikke fjerne? (selv om det kunne vært et lurt tiltak)
 15. Der er du inne på no. Det er lettere å høre en samlet kjerne som drar i gang rop enn et enkelt menneske, spesielt på bortekamp. Skal vi først bruke megafon burde anders skaffe seg en bedre en for den høres knapt ned til første rad. Splittelse av ivrige $$`ere for å få opp stemningen har jeg ingen tro på. Jeg har sittet en god time å lest igjennom de aller fleste innleggene på denne tråden og sett mye meningsløs diskusjon om hva som skaper best stemning blant supporterne. Synes dog forsangerne kan være flinkere til å opplyse om sang slik at alle kan starte å synge likt. At diskusjonen om bl
×
×
 • Create New...