Gå til innhold

Blå_i_eksil

Bruker
  • Innholdsteller

    937
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av Blå_i_eksil

  1. Riktig. Vi lå nest sist med 10 poeng på de første 14 kampene.
  2. Den setningen traff blink for min del og jeg fikk ut finger og meldte meg inn.
  3. Da ser det ut til at Sarpsborg kan gi oss en hjelpende hånd. 1-1 mot Tromsø nå.
  4. Hva i alle verden Issah? Noen som så situasjonen?
  5. G13 treningskamp: Bærum v Stabæk 0-2 mener jeg det ble. Hadde oppvarming med eget lag, så er ikke 100 % sikker.
  6. ..0 Tror ikke vi behøver å bekymre oss for at han skal dit. Nå er det bare å håpe at BB klarer å motivere guttene inn mot Startkampen. To begredelige kamper på rad pluss det pinlige 4-1 tapet sist mot sørlendingene burde gi han nok av muligheter til å fyre opp gjengen.
  7. Sjeldent jeg klager på dommeren eller skylder på dommer etter tap, men i denne kampen er det ingen tvil. Tidenes billigste straffespark avgjør dette i Trøndernes favør. Pinlig dømming!
  8. Det må være den billigste straffen jeg har sett på mange, mange år. Latterlig!
  9. Det ville være fryktelig dumt av han å slutte med dette. Det handler om å opprettholde balansen når du hopper og sikre deg selv mot farlige situasjoner. Grunnen til at keepere gjør dette er enkelt og greit det at hvis du hopper rett opp med armene i været og blir truffet av en annen så har du null kontroll på fallet og risikerer å skade deg stygt. Ved å holde kneet opp både sikrer du deg ved å skape avstand til de andre samt at hvis du først kommer i en kollisjon vil du falle mer kontrollert.
  10. For en fantastisk snuoperasjon! Hva jeg ikke hadde gitt for å sett Bob i pausen :-)
  11. Er det mulig. Vi henger jo faen meg ikke med i det hele tatt.
  12. Dette var en tragisk omgang. Vi er jo dårligst på alt utpå der. Nå håper jeg Bob får strammet opp gjengen i pausen.
  13. Synes det var mye positivt idag, særlig i første omgang. Flere av debutantene virker spennende og jeg tror vi kan få noen skikkelige morsomme opplevelser når ting begynner å sitte mer og samspillet kommer. Selvsagt endel jeg ikke likte, men velger å ta for meg det positive i dag. Vi er tross alt i gang med tippeligaen igjen! :-)
  14. Ja, særlig hvis vi snakker om en lønn rundt en million kroner eller mer. Han hadde vel det i Brann og har neppe gått ned i lønn for å spille for Genk.
  15. Ja, er i Budapest og spiller for Ùjpest på utlån fra Genk. Kontrakten går ut neste år og det er lite trolig at han får en ny. Har ni kamper for Genk sålangt.
  16. 28 februar med mindre de har gjort endringer i år.
  17. Dypt tragisk. Mine tanker går til hans familie. Hvil i fred.
  18. Ja, kan vi det? Ja, vi kan bli tatt igjen av Sogndal som har 24 poeng, men siden det er hele 6 lag mellom oss og Sogndal, så er det muligheter for at disse lagene skal møtes et par ganger, noe som reduserer sjansne for at vi rykker ned. Å nei, vi skal ikke tenke nedrykk nå. Vi skal tenke 6.plass! Ja, faktisk er direkte nedrykk samt sisteplassen teoretisk mulig, men da snakker vi om en sannsynlighet som må være på godt under 1 promille. :-) I tillegg skal de nevnes at godt over halvparten av kampene lagene bak oss på tabellen har er oppgjør dem i mellom. Helt enig med deg om at nå er det sjetteplassen vi bør sikte oss inn på. Må bare avslutte med å si at det er få lag det er så deilig å slå som Lillestrøm, særlig etter resultatene mot de i det siste.
  19. Dette er så deilig! Klasseforskjell på lagene.
  20. Brustad!!!! Bra mål og herlig pasning fra Kassi!
×
×
  • Opprett ny...