Jump to content

BlaaBlaaBlaa

Bruker
 • Posts

  438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BlaaBlaaBlaa last won the day on August 9 2010

BlaaBlaaBlaa had the most liked content!

Reputation

24

About BlaaBlaaBlaa

 • Birthday 03/15/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. En stadion som det til 30 mill gjør at du lett blir billigste tilbyder hvertfall. Men det lukter av slavekontrakter og "kreative" løsninger for å få det til å gå opp, og selv da.... For 30 mill får du kanskje fundamentert den stadion på Gjønnes.
 2. Det er bare så synd at Bohinen ikke kan uttale seg på vegne av Stabæk. De som uttaler seg for Stabæk er mest opptatt av å fraskrive seg alt ansvar for fotballruinen Telenor Arena. Alt er alle andres feil. Det er alle andres skyld at Stabæk ser en sprekk på 10 mill eller mer hver eneste høst. Ser ikke poenget med diskusjonen om hvem som har ansvaret. Spist er spist, og de bør bruke tiden sin på veien framover. Regningen på tapet havner jo på eieren av stadion uansett hvem sin feil det er.
 3. Ja, så enkelt kan livet være. Når man diskuterer hvilke to midtbanespillere vi skal bruke som spiss kan dette vanskelig være en dårlig signering. Om han krever lønn som står i stil med hans prestasjoner i Vålerenga er dette en enkel sak.
 4. Gøy hvordan flere av ungguttene står fram for tiden. Synes kanskje Hedenstad var vår beste i går, og nok en bra kamp av Mix. Samt at Skjelvik kom inn som et friskt pust. Liten vits å gå på Lennartson etter disse tre kampene. Han bruker de få spillerne han har, og får overraskende mye ut av laget. Ei heller noe poeng å bruke mye tid på dommeren. Han gjorde en svær feil, dritt at det rammer oss, men sånt skjer. Det er langt i fra "Terje Hauge-dømming".
 5. Flott kamp i går. Litt rusk i forsvaret fortsatt, men likte aggressiviteten og presset på ballfører laget hadde i går.
 6. Ja, folk som prøver å ta ansvar trenger vi ikke. Men herlig resultat!!
 7. Syngingen om nadderud var herlig. Det må være lov til å ha litt galgenhumor på en sånn kamp. Nei til endimensjonal publikumskultur. Spillerne skjønner at 0-7 er ræva uansett, det har ingen effekt for noen å late som noe annet.
 8. Hadde Stabæk hentet Reginiussen i 2005 hadde Stabæk uansett ikke hatt han nå, og han ville likevel vært for dyr for oss nå og forlangt fleremillionerslønn. Føler klubben fikk nok ut av årene 2006-2009 til at man i 2011 trenger å ergre seg over at vi kunne hatt Reginiussen i den perioden.
 9. Sprø fyr som vil betale Sandefjord for å tape. Det er en tjeneste man stort sett får gratis.
 10. Nevnte han ikke noe om at han ikke skulle tenke på RBK før han var ferdig i Stabæk? Han er jo en hedersmann, og alt som skal til for det er jo å forholde seg til kontrakten sin.
 11. " - Folk forstår ikke at mekanismen er slik at hvis man får en bedre pakke, et bedre tilbud et annet sted, så takker man ja." Enda godt Veigar var der og forklarte elementære markedsmekanismer for oss idioter som ikke forstår noenting.. Veigar, ass. Han er jo selv et eksempel på at vi forstår såpass, ingen hetset Veigar da han dro til Frankrike. Ikke rart klubbene sliter når sentrale aktører ikke skjønner mekanismene for hvorfor folk holder med et lag.
 12. Endelig gjøres det grep om økonomien, ikke bare snakk. Haha, årets sitat.
 13. Tviler jeg sterkt på. Det har mer med at neste års stall er helt uvedkomment for ansvarlig for klubbens viktigste sportslige satsning, enn bevisste valg.
 14. Det er å støtte laget å vise at man ikke finner seg i alskens drit. Men hvordan kommuniserer man med en ledelse som verken vil se, høre eller uttale seg? Signaleffekten av køen ut som du nevner er entydig for alle som skjønner at de som i utgangspunktet møter opp faktisk bryr seg om klubben, og ikke tror at bare de som er på stadion fra start til slutt teller. Stabæks ledelse viser ingen respekt for sitt publikum. Tipper de presterer å innlemme j Jønsson i Hall of Fame i siste hjemmekamp også, bare for virkelig å kunne gi sine kunder fingern.
×
×
 • Create New...