Gå til innhold

BlaaBlaaBlaa

Bruker
  • Innholdsteller

    438
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

BlaaBlaaBlaa vant dagen sist 9. August 2010

BlaaBlaaBlaa hadde mest likt innhold!

Omdømme

24

Om BlaaBlaaBlaa

  • Bursdag 15. mars 1977

Profile Information

  • Location
    Haslum

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. En stadion som det til 30 mill gjør at du lett blir billigste tilbyder hvertfall. Men det lukter av slavekontrakter og "kreative" løsninger for å få det til å gå opp, og selv da.... For 30 mill får du kanskje fundamentert den stadion på Gjønnes.
  2. Det er bare så synd at Bohinen ikke kan uttale seg på vegne av Stabæk. De som uttaler seg for Stabæk er mest opptatt av å fraskrive seg alt ansvar for fotballruinen Telenor Arena. Alt er alle andres feil. Det er alle andres skyld at Stabæk ser en sprekk på 10 mill eller mer hver eneste høst. Ser ikke poenget med diskusjonen om hvem som har ansvaret. Spist er spist, og de bør bruke tiden sin på veien framover. Regningen på tapet havner jo på eieren av stadion uansett hvem sin feil det er.
  3. Ja, så enkelt kan livet være. Når man diskuterer hvilke to midtbanespillere vi skal bruke som spiss kan dette vanskelig være en dårlig signering. Om han krever lønn som står i stil med hans prestasjoner i Vålerenga er dette en enkel sak.
  4. Gøy hvordan flere av ungguttene står fram for tiden. Synes kanskje Hedenstad var vår beste i går, og nok en bra kamp av Mix. Samt at Skjelvik kom inn som et friskt pust. Liten vits å gå på Lennartson etter disse tre kampene. Han bruker de få spillerne han har, og får overraskende mye ut av laget. Ei heller noe poeng å bruke mye tid på dommeren. Han gjorde en svær feil, dritt at det rammer oss, men sånt skjer. Det er langt i fra "Terje Hauge-dømming".
  5. Flott kamp i går. Litt rusk i forsvaret fortsatt, men likte aggressiviteten og presset på ballfører laget hadde i går.
  6. Ja, folk som prøver å ta ansvar trenger vi ikke. Men herlig resultat!!
  7. Syngingen om nadderud var herlig. Det må være lov til å ha litt galgenhumor på en sånn kamp. Nei til endimensjonal publikumskultur. Spillerne skjønner at 0-7 er ræva uansett, det har ingen effekt for noen å late som noe annet.
  8. Hadde Stabæk hentet Reginiussen i 2005 hadde Stabæk uansett ikke hatt han nå, og han ville likevel vært for dyr for oss nå og forlangt fleremillionerslønn. Føler klubben fikk nok ut av årene 2006-2009 til at man i 2011 trenger å ergre seg over at vi kunne hatt Reginiussen i den perioden.
  9. Sprø fyr som vil betale Sandefjord for å tape. Det er en tjeneste man stort sett får gratis.
  10. Nevnte han ikke noe om at han ikke skulle tenke på RBK før han var ferdig i Stabæk? Han er jo en hedersmann, og alt som skal til for det er jo å forholde seg til kontrakten sin.
  11. Sikkert, men annerkjennelse fra mange moldensere er ikke et mål for meg.
  12. Uenig i det siste. Sparking av treneren fordi resultatene en sesong er for dårlig er en simpel måte for ledelsen å vise handlingskraft uten å egentlig gjøre noe med problemet.
  13. Etter hva jeg har forstått forhandlet Jönsson seg fram til rett til å prate med andre klubber tidligere som en del av forhandlingene om lønnsnedgang i fjor, så han har sitt på det tørre. Manglende forståelse for mekanismene i denne saken går mer på forståelse av mekanismene som bringer folk til kamp og får folk til å heie på et lag, og bruke store penger og mye fritid på dette laget hvert år. Er mer interessert i å få forklart mekanismene bak begrepet "hedersmann". Det er tydeligvis mye mindre som skal til for å oppnå denne karakteristikken enn jeg har trodd. Alt som skal til er etter alt å dømme å ikke begå kontraktsbrudd.
  14. " - Folk forstår ikke at mekanismen er slik at hvis man får en bedre pakke, et bedre tilbud et annet sted, så takker man ja." Enda godt Veigar var der og forklarte elementære markedsmekanismer for oss idioter som ikke forstår noenting.. Veigar, ass. Han er jo selv et eksempel på at vi forstår såpass, ingen hetset Veigar da han dro til Frankrike. Ikke rart klubbene sliter når sentrale aktører ikke skjønner mekanismene for hvorfor folk holder med et lag.
×
×
  • Opprett ny...