Gå til innhold

Johan Stub

Bruker
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om Johan Stub

  • Bursdag 18. okt. 1959

Profile Information

  • Location
    Bærum
  • Interests
    Foto

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Alle gjør sitt. Jeg gjør mitt!
  1. Må bare si jeg ikke er særlig imponert over Tirana. Ikke spiller de god fotball, ikke spiller de rasjonelt og i tillegg spiller de rått. Dette ser mer og mer ut som en sikker seier.
  2. Saken går sin gang. Enda godt de tar det humoristisk.
  3. Og helt klart flaut for både Stabæk Support og Klubben. Skal vi bli den klubbe som forbindes med diskriminering på seksuelt grunnlag? Det er ikke mitt Stabæk! jeg så bladet og DET HADDE IKKE NOE Å GJØRE MED STABÆK SUPPORT Det vet vi, men etter opplysende artikler i Dagbladet, Aftenposten, TV2, NFF +++ er jeg ikke sikker på at alle som ikke kjenner saken godt har et like nyansert syn. Og til dere som mener vi skal "ta" pressen i PFU; Vi får sikkert en skikkelig vinnerfølelse når vi står der med dommen om seks til ni måneder hvor det står; Jo da, det var feil og de skal sette av 1,5 kvadrat cm på side 32 hvor de sier unnskyld.
  4. Men når det er kjent hvor "dumme" de er, hvorfor fore dem? Det blir som å gi bananer til apekatter du ønsker skulle vært ett annet sted. Hvem er da minst smart?
  5. Og helt klart flaut for både Stabæk Support og Klubben. Skal vi bli den klubbe som forbindes med diskriminering på seksuelt grunnlag? Det er ikke mitt Stabæk!
  6. Jeg er ikke sikker på den jevne nordmann klarer å se nyansene her. Dette er flaut og selvfølgelig skadelig for både klubben og supporterene.
  7. Det jeg kan si er at Tore har et brudd i kjeven, og en tannskade. Bruddet sitter foran i kjeven, og han er ute av spill i tre uker pluss, sier Tromsøs lege til TV 2.
  8. Hva er det med Hamkam? Kan ikke si jeg bare gleder meg til returoppgjøret.
  9. En liten studie i hvordan Norges beste fotballtrener jobber: Kan ikke beskylde den mannen for å være verken likegyldig eller lite engasjert.
×
×
  • Opprett ny...