Gå til innhold

rubandy

Bruker
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

4

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk (Haslum)
  1. Jeg var på dagens kamp på Kongsvinger (dessverre), i dag manglet absolutt alt! Hvor var Stabæk Support og andre Blaa for den sakens skyld? Maksimum ca. 10 Blaa på siste mulighet til å se gutta på "hjemlige" trakter før seriestarten. Innsats, vilje, tæl og spill stort sett totalt fraværende mot et lag fra 2.div. vi ikke kan bortforklare at vi bør og skal rundspille 2 uker før seriestraten. Om jeg er bekymret? Nei etter det jeg så i dag er det mye verre og det er bare å beklage! På garderobeveggene bør det henge lapper med arbeidsmoral, jobb, løp riv og slit før seriestarten. Det er det som gir poeng i de første 4-6 seriekampene I TL og ikke feiende flott football. Dog har jeg full tillit til at BOB. IA med flere fikser dette!
  2. Etter denne kampen er det bare en ting å gjøre for spillerne. Det er offentlig og si unnskyld til publikum samt be publikum gi dem en mulighet til å bevise at dette var et arbeidsuhell!
  3. Vet ikke om det er mulig, men vet noen om Luton Shelton kan være aktuell for Stabæk? Utlånt fra VIF til Danske Aalborg og spilte en meget bra kamp mot Manchester City i UEFA cupen torsdag hvor han scoret Aalborgs første mål. Rask, god duellspiller, god på hodet og en konstant trussel for forsvaret. Burde kunne gå godt sammen med Daniel sine ferdigheter. Utrolig at VIF har så mange gode spisser at de leide ut Luton Shelton!
  4. Jeg har en som er ferdig redigert neste uke, ca. 2 timer med glede!
  5. Er det ikke merkelig at vi altid får Øvrebø som dommer på Ullevål?! I går var det ikke han som var satt opp som dommer, men jammen ble det ikke han denne gangen alikevel!
  6. Er det ikke rimelig dustete at TIL med 9 kamper og 5 baklengs har 3 av de 5 bakre spillerne (inkl. keeper) mens Stabaek med 10 kamper og 4 baklengs har en av de 5 bakre spillerne!
  7. Kavalkade DVD fra 2007 sesongen er klar, målene med kommentarer repriser/slow, omdiskuterte situasjoner, intervjuer, feiringen av sølvet etc. To timer med "glede" til å stille abstinensen frem mot serietart, ett må ha" for alle med blått hjerte. For mer informajon ring 92034022 etter klokken 16:00 virkedager og hele lørdag/søndag.
  8. Jeg lagde en kavalkade DVD etter forrige sesong og det var jævlig mye jobb, ikke fult så mye jobb hvis det bare skal være målene med kommentarer og repriser/slow. Har alle kampene minus hjemme mot Brann på DVD fra denne sesongen.
×
×
  • Opprett ny...