Gå til innhold

Path

Bruker
  • Innholdsteller

    594
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Path

  1. 51 minutter siden skrev NaturligPessimist:

    Av mystiske grunner er det morsommere å være på internett når Stabæk har vunnet. Suget etter gode nyheter gikk så langt i går at jeg beveget meg inn på TV2.no, tross alt norsk fotballs medieforvalter for tiden. (Glem å se etter Stabæk i NRK og Aftenposten)

    Jeg gikk inn i går etter kamp og utover kvelden. Ingenting på forsiden (der de (fleste?) andre kampene var å finne) eller på sportsiden. Ei heller i dag. Det gikk så langt at jeg søkte opp 'Stabæk' i TV2s innebygde søk. Nada om kampen i går, utover tekstlig livedekning.

    Stabæk er kanskje ikke det mest sexy for tiden, men LSK selger da litt? Er det ikke i TV2s interesse å skrive om alle kampene og prøve å hause opp eget produkt littegrann? Burde en artikkel fra hver kamp i runden være et krav til det mediehuset som sikrer seg rettighetene til Tippeligaen?

    Enig, trodde faktisk at Eliteserien skulle få et skikkelig løft nå som tv2 er distributør, men det er bare PL som promoteres til tross for at de ikke lenger sender det.

    Nå skal det sies at Stabæk har vært ikkeeksisterende for det fleste medier i lang tid, mm. det er en negativ sak som kan henge ut klubben 😬

  2. 16 minutter siden skrev @ringo:

    Nå skal vi huske på at Bakke brukte noen kamper på å snu det i VIF. 
     

    Vet Bob har en insane status hos de fleste her, men det er ikke bare å knipse med fingrene og fikse opp i kaoset etter Bohinen. Dere må ha realistiske forventninger. Dette var resultatmessig et steg i rett retning.

    Helt enig, selv ikke Pep hadde kunnet snu dette over natten👍

  3. 26 minutter siden skrev Latmann:

    Det jeg etterhvert har lært meg er at man skal være litt forsiktig med å forutsette noe som helst med ledelsen i denne klubben.  Når ingen trenere holder mer enn 1 år så er det vel ting som tyder på at det ikke jobbes intenst med slike lister.

    Helt enig, lurer veldig på disse kriteriene som brukes. Bohinen er jo på mange måter Blaa og det er veldig bra, men du er jo ikke automatisk kvalifisert for å bli en god trener av den grunn, like lite som man blir en god styreleder av samme grunn...

×
×
  • Opprett ny...