Gå til innhold

herofish

Bruker
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Profile Information

  • Location
    BÆRUM!

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. håper hvertfall at vi ikke signer nystuen ass. treg, dårlig til å kommunisere og rævva med ball. han kan holde seg i sandefjord. det går fortsatt gjeteord på avløs om nystuen og hvor rævva han var når han var her sist. thomas rogne får kose seg på tribunen i skottland og komme tilbake til sommeren og lære gutta noen klasiske skotske gloser. er heller ikke imponert over signeringen av flittie onstad. en som ikke er god nok for verken brann eller esbjerg skal være god nok for oss? litt rart. stian ringstad på lillestrøm er et spennende talent som burde være aktuell.
  2. Hvordan kan sentrale representanter gå til innkjøp av tromme når forholdet er 70-30 fordel de som ikke vil ha det? Vi er en supporterklubb i vekst og det å kjøpe tromme når flesteparten er i mot dette, hjelper vel ikke akkurat på rekrutteringen. Tror dessuten det er flere som kommer til å takke for seg pga dette. trommer er fortsatt for bønder og vil vel ikke akkurat anse oss som bønder i den mest hightech hjemmearenaen i hele norden. Problemer med å holde takten har alle supporterklubber, bortsett fra Sarpsborg 08, de er vel fortsatt bare bestående av 20-30 stykker. Den dagen vi fyller hele kortsiden i TA, er tromme mer aktuelt. Per dags dato fyller vi kanskje 1/4 i vanlige tippeligakamper. Syns dette er en hårreisende avgjørelse.
  3. finn han på film, sett en fin rød ring rundt hodet hans og send det til alle landets nettaviser
  4. Det hadde vært konge! Har funnet ut at vi kan chartre et fly (Boeing 737-300) hos Norwegian hvis vi er opp mot 148 stk. Kanskje vi kan chartre et sammen med Stabæk Fotball. Spillere++ på Business, mens vi andre sitter på Økonomi Vet i hvertfall at da kommer det en guttegjeng på tur som er med. Vi blir opp mot 10 stykker så da er det bare 138 plasser igjen. Men dette må skje fort før folk har bestilt andre flybilletter:)
  5. Hadde det vært en idé for Stabæk Support å chartre et fly eller 9 å fly nedover sammen? Det blir GARANTERT populært (kolonneflyving)
  6. jeg og en del kompiser er påmeldt på turen. gira som faen! hvor mye pleier billettene å ligge på for de som er rutt i å se på cl-kvallik?
  7. Stabæk - Lyn 2-1 Vålerenga - Start 1-2 Sandefjord - Strømsgodset 1-0 Viking - BodøGlimt 1-0 Aalesund - Molde 1-1 Rosenborg - Fredrikstad 3-0 Tromsø - Odd 4-0
  8. Slik jeg ser det har vi to gode muligheter hvis Stabæk går med på det: Alternativ 1: Hvorfor ikke bare snu helt om på det? Hvorfor kan ikke vi stå der bortesupporterne nå står og sette bortesupporterne i svingen i stedet? Bortesupporterne høres bedre på TA enn SS. Satt på hovedtribunen under VIP osv under Moldekampen og da hørtes Moldesupporterne nesten like godt som SS selv om de var mye færre. Tenk hvor helvetes bra liv det hadde blitt hvis vi hadde fått den siden. Ser ulempene med seter men da har vi jo hvertfall oppnåd målet med å vinne livet på tribunen i hver kamp. Alternativ 2: Hvorfor ikke flytte om på Juniorsupport og SS. Vi kommer da ikke til å sees på tv men vi får et setefritt felt hvor vi også får stå på kortsiden. Da blir det også ordentlig tribunekrig hvor man synger frem og tilbake over hele banen.
  9. Sånn det ser ut liner vi opp sånn: Jon Keller-JIH-IA-Tom Koba-PF-HH-Palmi DN-FB Det eneste jeg har å si på dette er vel: Jon <-> Austbø IA <-> MMS Men det er jo Jönsson som ser disse gutta på treningn hver dag, så håper og tror at han vet bedre meg
  10. Vi må sette en spillestil med spillere som vi har i klubben nå og ikke prøve å få f.eks. Berglund eller Hoff til å bli de nye Veigar og Alan. Ser ut som om spillestilen i år, dog, blir lange baller mot Nannskog. Nannskog har jo ikke for vane å gå opp i dueller men trekker seg heller litt unna. I følge han selv er dette en av hovedgrunnene til at han har unngått så mye skader de siste årene. Men hvis spillestilen i år blir lange baller burde vi hvertfall hatt noen i klubben som har kapasitet til å ta i mot disse på topp. IA og JIH er vel i så måte et aktuelt spisspar mens Nannskog spiller sweeper som løper opp alle som kommer gjennom mens Skjønsberg er mannen som skal klinke ballen opp. Men er det et sånt Stabæk vi vil se? Vil vi heller se laget vårt spille sånn enn å havne på f.eks 8-11 plass hvor de faktisk prøver finne tilbake til gode, gamle Stabæk?
  11. Ser ut som JJ har satt ut Skjønsberg og velger å kjøre JIH og IA som midtstoppere. Da får vi hvertfall midtstoppere med duellkraft og høyde men er det lurt å sette ut kapteinen sin? Og i så fall ser du ut som om Keller blir høyreback mens Tom igjen blir venstreback. På midtbanen antar jeg at vi fortsetter med Palmi, Hauger, Farnerud og Daigo mens spisser blir Berglund og Nannskog. Synes uansett at dette er et merkelig valg av Jönsson. Ville heller satt ut Jon og in med Austbø og ut med IA og inn med JIH. Duellstyrke bak er ikke det vi trenger mest av mot Lyn som ikke har allverdens med hodestyrke på topp. IA har dessuten vært mer rufsete enn det MMS har vært. Hva syns dere?
  12. Tja, alt henger vel sammen med alt. Ettersom vi var så gode fremover i fjor skjedde flere ting som gjorde forsvarsjobben lettere: a) Vi hadde ballen mye (vanskelig for de andre å score da) b ) Vi var ofte i angrep og mistet sjelden ballen i farlig posisjon c) Vi slapp å angripe med så mange folk, så vi var stort sett i balanse bakover d) De andre turte ikke å presse oss så mye fordi de var redde for kontringene våre e) De andre ble slitne av å løpe etter Alan og Veigar hele tiden, og orket ikke presse oss I år oppfyller vi vel bare til dels punkt a). Ikke rart at det blir vanskelig å være forsvar da (når det er sagt, er ikke det noen unnskyldning for å tape dueller og gi bort ballen ved enhver anledning). Men når vi først mistet ballen var det et svært sjeldent syn at enten Veigar eller Daniel jobbet hardt som førsteforsvarer. De var vel så å si ikke tilstedeværende. I år har vi sluppet inn en del mål mens vi faktisk har vært i balanse så noe må jo ha skjedd med det som skjer bakover på banen. Det var vel ikke rent få ganger at Alan mistet ballen i det vi var på vei fremover og ble brutt i mot.
  13. Jönsson har sagt det motsatte, at det var godt forsvarsspill som var grunnlaget. Det var uten tvil godt forsvarsspill som gjorde at vi hadde tryggheten fremover på banen! Hvis ikke Jon og forsvarsrekka hadde vært så sikker som han var i fjor hadde ikke Nannskog eller de andre fremover hatt råd til å kunne bomme på sjanser hvilket igjen hadde ført til den nervøsiteten vi ser nå med Nannskog som ikke kan bomme på en halvsjanse som den han hadde mot godset (satt litt på spissen). Det første vi må få på plass er ett godt fundament bakover på banen som sørget for at de fremover igjen kan senke skuldrene sånn at de vet at vi ikke taper bare de bommer på en sjanse. Tror mye løser seg med Segerström når han kommer tilbake, hvis han er i samme form som før han ble skadet. Jeg mener vi burde line opp sånn: Austbø Keller-MMS-Seger-Høiland Palmi-Hauger-Farnerud-Hoff Nannskog-Berglund Begrunnelse: * Jon - trenger å bli pushet litt sånn som i fjor da Austbø var nyinnkjøpt. Tror han føler seg litt som en soleklar ener som gjør at han slapper av nå. Sier ikke at dette burde bli den permanente løsningen men hvertfall inntil Jon innser at han ikke har klippekort. * Backrekka - Satser på samme som under høsten i fjor da vi var soleklart best med unntak av Sandberg i stedet for Segerström. Dette var alltid trygt og det var sjelden tabber. * Palmi - Har kanskje ikke hatt den beste seriestarten men har hodestyrke som vi sårt trenger i tillegg til at han løper mye og jobber hardt for laget. * Hauger og Farnerud - Ser at mange mener at en av disse burde settes ut men de har ikke blitt mye dårligere etter i fjor hvor de var veldig bra. * Hoff - Vi trenger en ordentlig kant i vårt system litt sånn Alan var i fjor da Andersson ofte pleide å skjære inn i banen å komme til sjanser. Daigo er litt mer sentral midtbane enn kant føler jeg og da blir det litt for smalt på midten. Blir bedre etter hvert. * Nannskog - soleklar * Berglund - har ikke sett han så mye men det mot Molde var bra. Vi har prøvd mye forskjellig på topp sammen med Nannskog men etter litt tid har jeg tro på samarbeidet Nannskog - Berglund. Når Andersson er tilbake hadde det vært spennende å prøve han sammen med Nannskog.
  14. Hvorfor ikke sette Iven Austbø i mål? Han hadde klasse da han var i Stavanger og jeg er vel ikke den eneste som ikke føler meg helt trygg med Jon i mål lenger...
  15. Letteste oppgave ever StabækLars Åpenbart at det er vår kjære IA O som nettopp signerte fire års kontrakt med klubben i våre hjerter! INGE ANDRE OLSEN!!!!
×
×
  • Opprett ny...