Jump to content

stephanois

Tifo
 • Posts

  1,142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

stephanois last won the day on November 25 2020

stephanois had the most liked content!

Reputation

2,828

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,367 profile views
 1. Begynner å bli mye rart fra den mannen nå… tradisjonen i klubben har i alle år vært å ikke kommentere spillerlogistikken i media før noe er klart. Nå kommenteres det både om aga, høyland og mål-pål i øst og vest. Ender vel med at alle ryker…
 2. So what? Vi bytter 5 mann mot Follos 0. Får ikke til en dritt og holder på å tape på slutten. Follo spiller i 3. div og har ikke spilt kamper på 1,5 år. Forkastelig opptreden.
 3. Flau opptreden. Noen må ta ansvar og fortelle disse gutta at det forplikter å stille med Stabæklogoen på brystet. En skam!
 4. Resultater og underholdning er den beste rekrutteringen, dessverre. Sånn vi har holdt på siste årene har vi nok mistet en generasjon potensielle fans.
 5. Sandberg melder i pauseintervjuet at 1. omgang var brukbar. Skremmende.
 6. Hvordan skal spillerne bli proffe og møte forberedt når sportsdirektøren kommer for seint til pressekonferranse kl 14.00
 7. All ære til kjønø som vil forsøke, men kan ikke være lett å snu opp ned på alt i en klubb over natta (det må skje om vi skal overleve) og samtidig ta haugevis med poeng. Er det ikke disse tingene man skal jobbe med i vinterpausen/oppkjøringen så man stiller 100% forberedt til det braker i gang? Tjenesteforsømmelse over hele linja. Hva har den mentale treneren bidratt med egentlig?
 8. Ufattelig at vi som en såkalt proff klubb ikke har hatt det grunnleggende på plass. At manglende kvalitet på trening og proffe holdninger på og utenfor banen er det som skulle ta knekken på oss - det hadde jeg ikke trodd! Tenk å sitte stille og se på at dette har skjedd. Utrolig!
 9. Så blir han sur og lei og forpester alle rundt seg etter noen få sesonger - er vel stort sett sånn det ender hver gang.
 10. spørsmål til Jon: Er det hold i ryktene om at valsvik ikke ville komme permanent til oss pga elendige treninger og manglende profesjonalitet ifm kampforberedelser? Hvordan ble i tilfelle dette reagert på internt?
 11. Men stallen / laget i fjor var jo ganske dårlig så det er jo sjokkerende at vi stiller til start med en tilnærmet like dårlig tropp. Tenker man at «vi fikk jo 40 poeng og kom på midten» så det er ingen fare? Da har man fulgt dårlig med de siste årene, for den prestasjonspila har pekt stupbratt nedover svært lenge.
 12. De var like kjipe og dårlige ifjor, året før og året før det igjen.
 13. Åssen er status på lumanza? Tror mye av midtbanespillet vårt i år er avhengig av han er påskrudd og spillelysten
 14. Dette er veldig bra! Kanskje sånne ting bør flagges litt bedre utad? Selv har jeg gått rundt i 2 sesonger og trodd målet vårt var å komme på 8. plass. Dette er jo veldig fin lesing og ikke minst sånn Stabæk skal være.
×
×
 • Create New...