Jump to content

stephanois

Tifo
 • Content Count

  1,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

stephanois last won the day on November 25 2020

stephanois had the most liked content!

Community Reputation

2,661

About stephanois

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

962 profile views
 1. Det var året etter Det var et annet år
 2. Stadion burde uansett være en plass kun A-laget beveger seg ut på. Det skal være en drøm å få ikle seg drakta og løpe ut på nadderud stadion. Knøtt og junior har ingen ting der å gjøre.
 3. Kult om vi kunne gått foran som den annerledesklubben vi egentlig skal være og meldt at vi går for naturgress.
 4. Den/de vinnerskallene vi savner kan egentlig godt være utenfor banen også. Kanskje vi skulle hentet nannskog inn i teamet? Har de kvalitetene Jönsson mangler.
 5. Veldig riktig!! Lenge siden vi har hatt en drittsekk på midten som blør for drakta og gir noen vonde smeller til motstanderne. Lei av godværsspillere.
 6. Gud bedre for et oppheng du har på Junker...
 7. Husk at det er årets viktigste, ikke beste det skal stemmes på. Solheim har vært den mest viktigste. viktig i garderoben leder på banen spilt godt i ALLE posisjoner i forsvaret når de andre har vært skadet, blitt solgt eller underprestert profil utenfor banen, i et år vi har fremstått fryktelig grå og kjedelige
 8. Står spissene igjen etter trening? Får de kjeft når det bommes på trening? Han treneren vår er så snill og høflig i intervjuene etter tap at det gjør vondt å se. Stilles det krav? Heves stemmen noen gang?
 9. Det rælet botheim og kinoshita driver med utpå der når de kommer inn er et hån mot å få bruke drakta vår. Da får vi heller sette inn noen fra akademiet da.
 10. Hvorfor smeller det ikke når en spiss får komme innpå? Hvorfor suser ikke spilleren inn i taklingene, river og sliter i motstanderne og løper ræva av seg? Og med det forsøker overbevise trener og tilskuere om at han virkelig ønsker å legge beslag på spissplassen. Det er for meg uforståelig.
 11. Herlig! Bortsett fra at det der ikke er Dennis Illiohan
 12. Flytt denne dumme tråden til blaa ‘a! Bare surr her. Kommentarer hver gang en gammel stabækspiller starter, scorer, sitter på benken, får gult kort, bommer på en sjanse osv.. hva er vitsen?
 13. Du treffer veldig godt! Helt enig med deg. Har sagt det samme lenge.
 14. Rart han ikke er mer selvkritisk. Er jo fordi han har vært elendig det ikke kommer interessante klubber (bud) på banen. Her er det bare å se seg selv i speilet, brette opp armene og komme seg på jobb! Han er gammel nok nå til at det kan (og MÅ) stilles krav! «– Vi fikk et lite tilbakeslag mot Sarpsborg sist, men vi føler fortsatt at vi er på rett vei.» våkn opp!
×
×
 • Create New...