Gå til innhold

stephanois

Tifo
  • Innholdsteller

    1 142
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    40

stephanois vant dagen sist 25. November 2020

stephanois hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 828

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 404 profilvisninger
  1. Begynner å bli mye rart fra den mannen nå… tradisjonen i klubben har i alle år vært å ikke kommentere spillerlogistikken i media før noe er klart. Nå kommenteres det både om aga, høyland og mål-pål i øst og vest. Ender vel med at alle ryker…
  2. So what? Vi bytter 5 mann mot Follos 0. Får ikke til en dritt og holder på å tape på slutten. Follo spiller i 3. div og har ikke spilt kamper på 1,5 år. Forkastelig opptreden.
  3. Flau opptreden. Noen må ta ansvar og fortelle disse gutta at det forplikter å stille med Stabæklogoen på brystet. En skam!
  4. Resultater og underholdning er den beste rekrutteringen, dessverre. Sånn vi har holdt på siste årene har vi nok mistet en generasjon potensielle fans.
  5. Sandberg melder i pauseintervjuet at 1. omgang var brukbar. Skremmende.
  6. Hvordan skal spillerne bli proffe og møte forberedt når sportsdirektøren kommer for seint til pressekonferranse kl 14.00
  7. All ære til kjønø som vil forsøke, men kan ikke være lett å snu opp ned på alt i en klubb over natta (det må skje om vi skal overleve) og samtidig ta haugevis med poeng. Er det ikke disse tingene man skal jobbe med i vinterpausen/oppkjøringen så man stiller 100% forberedt til det braker i gang? Tjenesteforsømmelse over hele linja. Hva har den mentale treneren bidratt med egentlig?
  8. Ufattelig at vi som en såkalt proff klubb ikke har hatt det grunnleggende på plass. At manglende kvalitet på trening og proffe holdninger på og utenfor banen er det som skulle ta knekken på oss - det hadde jeg ikke trodd! Tenk å sitte stille og se på at dette har skjedd. Utrolig!
  9. Så blir han sur og lei og forpester alle rundt seg etter noen få sesonger - er vel stort sett sånn det ender hver gang.
  10. spørsmål til Jon: Er det hold i ryktene om at valsvik ikke ville komme permanent til oss pga elendige treninger og manglende profesjonalitet ifm kampforberedelser? Hvordan ble i tilfelle dette reagert på internt?
  11. Men stallen / laget i fjor var jo ganske dårlig så det er jo sjokkerende at vi stiller til start med en tilnærmet like dårlig tropp. Tenker man at «vi fikk jo 40 poeng og kom på midten» så det er ingen fare? Da har man fulgt dårlig med de siste årene, for den prestasjonspila har pekt stupbratt nedover svært lenge.
  12. 45 min på å vise at han har noe mer her å gjøre. Dette er under enhver kritikk. Flaut!
  13. De var like kjipe og dårlige ifjor, året før og året før det igjen.
  14. Åssen er status på lumanza? Tror mye av midtbanespillet vårt i år er avhengig av han er påskrudd og spillelysten
×
×
  • Opprett ny...