Jump to content

stephanois

Tifo
 • Content Count

  1,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

stephanois last won the day on November 25 2020

stephanois had the most liked content!

Community Reputation

2,686

About stephanois

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,021 profile views
 1. Åssen er status på lumanza? Tror mye av midtbanespillet vårt i år er avhengig av han er påskrudd og spillelysten
 2. Dette er veldig bra! Kanskje sånne ting bør flagges litt bedre utad? Selv har jeg gått rundt i 2 sesonger og trodd målet vårt var å komme på 8. plass. Dette er jo veldig fin lesing og ikke minst sånn Stabæk skal være.
 3. Derfor er det jo nettopp nå man skal være litt lurere, litt mer kreativ og trene litt hardere og riktigere enn alle andre. Hente riktige typer framfor navn og Stille litt høyere krav til den daglige jobben som legges ned. Da kan det hende man får ut de siste % som kan gjøre det til en spennende sesong istedenfor 8. plass 8 runder før slutt.
 4. så du er fornøyd om vi uttaler at målet er 8. plass og havner på 7-9? Problemet mitt er mangel på ambisjoner. Jeg forventer at stabæk hvert år skal si at vi skal være med å kjempe om europa til sesongens siste spark på ballen. Så får man heller finne seg i at det kun lykkes innimellom. den norske ligaens nivå tilsier at dette skal være mulig selv om man ikke har økonomien til rbk og molde. Er ikke rart spillere ikke vil komme og talenter ikke vil bli, når man er tilfreds med 8. plasser. Da kommer heller ikke publikum og sponsorer. ganske sikker på at hvis det bygges rundt den un
 5. «Dør ut her inne» er vel bare en ringvirkning av at visjonen/sjelen som har blitt bygget opp (spesielt av ingo, men også mange andre) er i ferd med å dø sakte men sikkert ut. Galskapen, nytenkingen, kreativiteten, annerledeslaget, de hårete målene, GLAI, «den som ikke våger å satse, vinner ihvertfall aldri», «det er villere i vest», mediatekke, publikumstekke, spillerprofiler osv osv er fullstendig fraværende. Varsellampene lyser sterkere enn noen gang om dagen! Noen bør øyeblikkelig få opp øynene og ta en skikkelig runde på hvor Stabæk fotball befinner seg interessemessig. Vi skal være e
 6. Det var året etter Det var et annet år
 7. Stadion burde uansett være en plass kun A-laget beveger seg ut på. Det skal være en drøm å få ikle seg drakta og løpe ut på nadderud stadion. Knøtt og junior har ingen ting der å gjøre.
 8. Kult om vi kunne gått foran som den annerledesklubben vi egentlig skal være og meldt at vi går for naturgress.
 9. Den/de vinnerskallene vi savner kan egentlig godt være utenfor banen også. Kanskje vi skulle hentet nannskog inn i teamet? Har de kvalitetene Jönsson mangler.
 10. Veldig riktig!! Lenge siden vi har hatt en drittsekk på midten som blør for drakta og gir noen vonde smeller til motstanderne. Lei av godværsspillere.
 11. Gud bedre for et oppheng du har på Junker...
 12. Husk at det er årets viktigste, ikke beste det skal stemmes på. Solheim har vært den mest viktigste. viktig i garderoben leder på banen spilt godt i ALLE posisjoner i forsvaret når de andre har vært skadet, blitt solgt eller underprestert profil utenfor banen, i et år vi har fremstått fryktelig grå og kjedelige
 13. Står spissene igjen etter trening? Får de kjeft når det bommes på trening? Han treneren vår er så snill og høflig i intervjuene etter tap at det gjør vondt å se. Stilles det krav? Heves stemmen noen gang?
 14. Det rælet botheim og kinoshita driver med utpå der når de kommer inn er et hån mot å få bruke drakta vår. Da får vi heller sette inn noen fra akademiet da.
×
×
 • Create New...