Gå til innhold

KOJ

Bruker
  • Innholdsteller

    471
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Alt skrevet av KOJ

  1. Ser gjerne disse to sammen igjen på Nadderud ( fra 2013)
  2. Sondre Solholm Johansen, MIF - midtstopper (1995) og Stabæk akademi gutt. Trent av Toni sammen med Jeppe. Kontrakt går ut 2021. Har lært å spille ball i Stabæk og krige i Mjøndalen. Fin fyr, rett alder - men god nok ?
  3. Fordi de en gang skal tilbake. Birger, Hugo, Thorsby, Dio osv. One big family ? Men ja - de kan godt være i Blaa imens.
  4. Det sa vel noen om Nannskog en gang også. Hadde vi klart å samarbeide med Bærum kunne vi ha plukket han opp derfra. Skeptisk til han selv, men resultatene taler for seg.
  5. Vi er der ennå ja...sikkert bedre å la VIF plukke dem opp. Adonai Kidane var frisk mot VIF , sjekk 4-2 målet.
  6. Tok Bærum til kvalikplass til eliteserien ...
  7. Tandberg er spennende - ikke flere halvmotiverte gamle kjendiser som skal være litt kommentator på si...
  8. Jepp, han har jo trent flesteparten av disse gutta før med godt resultat ?
  9. Sondre spilte på jr laget sammen med Jeppe.
  10. Du vet at det er en uttalt mening fra Bærums styre eller daglig leder ? Har hatt/har barn i begge klubber - så der kjenner jeg meg ikke igjen. Er vi blitt så høye på vårt eget akademi og NTG at vi glemmer å forankre oss lokalt både med tanke på lokal spillerutvikling og støtte i lokalbefolkningen. Jeg stiller bare et selvkritisk spørsmål til dette når bygdas nest beste klubb velger VIF. Gratis billetter til Infinity areana til unge talenter i Bærum smaker dårlig. Husker godt når eldste sønn møtte på Bærumtrening (i Stabæk-drakt) og så hvor skuffet han ble når Bærum valgte LSK som samarbeidspartner. History repeats....
  11. Eller så kan han ha et poeng. Stabæk henter talenter fra Bærum uten å gi stort tilbake - Bohinen m.fl. Bærums A-lag i 2.div burde kunne være en arena for våre nest beste å utvikle seg i. Med litt hjelp - kanskje i 1.div der vårt 2.lag ikke kan være.
  12. Bærum til VIF, det blir litt for dumt http://www.vif-fotball.no/nyheter/baerum-sk-velkommen-til-valerenga
  13. Litt for kjapp der ja, men traff bra på søkekriteriene ;-(
  14. https://www.abcnyheter.no/nyheter/sport/2018/08/13/195423710/stabaek-laner-solbakken-elev
  15. Støttes. Artig med med litt rivalisering på banen, men utenfor burde vi samarbeide bedre.
  16. Var på AKA stadion i dag og så Hønefoss- Bærum (2-2). Flott anlegg og supportere - men trist å se Hønefoss på vei ned i 3.div. Kan dette være en aktuell stadion i byggeperiode på Nadderud ? 35 min fra Bærum. Så kanskje vi får med oss flere supportere på vei hjem fra hytta langs riksveis 7 og E16 ;-)
  17. Hva med å øke størrelsen på G19 troppen når man vet at disse situasjoner oppstår. Dette er ganske typisk på høstsesongen . Vi har nok av gode G16 som blir vraket til G19 å velge i mellom
  18. Å «legge seg» for Follo og toppe det uken etter mot Bærum når de begge kjemper mot nedrykk er ikke innfor spør du meg. Men så er jeg mer gul enn blå i dag...
  19. da kan vi vel ta med Erik Benjaminsen som putta to for Lommedalen mot Frigg 2 i kveld (9-0)...Live på Budstikka til og med !
  20. La nå mannen være. Det er jo ingenting som tyder på at dette er aktuelt. Andre nye spillerforslag takk !
  21. Konge, burde sendes LSK forumet med undertittelen Stabæk suger på en Sweet Caramel Send til "På innsiden" VGTV, mye annen bra underholdning der nå...
×
×
  • Opprett ny...