Jump to content

mharl

FairFans
 • Content Count

  1,492
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mharl

 1. Ufattelig trist. Du vil bli dypt savnet. Hvil i fred.
 2. Anette, Maya, Hanne-Marit og meg har nå gått denne ruten. Vi har lett i alle kriker og kroker, i busker og kratt samt i bakgårder, garasjeanlegg osv. Var innom en byggeplass også, men det var så mørkt der. Maya og jeg ga oss nå, men de andre har fortsatt fra St.Olavs plass mot Rådhuset og sjølinjen.
 3. Det blir utdeling av sesongkort og medlemskort i Stabækbutikken fra 15-18 på torsdag. Det vil altså si at det blir ingen utdeling før kampen på fredag!!
 4. Forrige onsdag var vi ca 1000 stk, og ca halvparten har kjøpt sesongkort. Men tror det har økt litt siden det, men jeg sitter med nesen i skolebøkene fortiden, så har ikke helt oversikt.
 5. Vil bare informere om at jeg, medlemsansvarlig, nåes kun på mail. Det er ikke noe poeng og prøve å få tak i telefonnr mitt, for det første er det hemmelig og for det andre så svarer jeg ikke på telefonnr som ikke er lagret i kontaktlisten min. Grunnen til dette er at det er et frivillig verv, ved siden av studier og jobb. Jeg svarer på mail så fort jeg har tid, men til tider (sånn som nå) har jeg mye og gjøre på skolen, så det kan da ta noen dager før jeg får lest mailen og svart.
 6. Så lenge du kommer når $ $ er der, dvs mellom 15 og 17 i dag. så trenger du bare navn, og gjerne verdikortet du fikk når du kjøpte sesongkortet (med mindre du kjøpte via faktura tilsendt, da er det nok med navn og tlfnr som referanse)
 7. Liten rettelse: Dørene på feltet vårt åpner visst ikke før 17.00! $ deler ut sesongkort på TA fra 17 i dag onsdag, samt i Stabækbutikken hele torsdag 10.3 (10-18) og fredag 11.3 fra 15-17. Etter dette vil det bli mulighet til å hente sesongkortene i Stabækbutikken fra mandagen av, og på $ sine stand før hjemmekamper. Har du spm ang sesongkort og medlemskap, send mail til: medlem@stabaek.no
 8. Du kommer til å få sesongkortet der og da.. SÅ lenge du kjøper det av en av oss i $$ (mest sannsynglig meg). Vi kommer enten til å ha stand på Onkel Blaa på Bekkestua eller TA. det kommer mer eksakt info om dette senere..
 9. Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar. Foreløpige datoer for henting er på TA den 9.mars og Stabækbutikken iallefall 10.mars, mulig også 11. Hva som gjøres etter disse datoen er ikke blitt planlagt enda for $ så det må jeg komme tilbake til. så... i dag kan jeg hente sesongkortet mitt? hvor på TA da? ved $-inngangen? i billettluka? på Graa? Vår inngang.. Jeg er der fra 16.00
 10. I morgen er det kontraktunderskriving for Mix på TA fra kl 19. Mix inviterer DEG til kontraktunderskrivelse onsdag kl 19 Vi er der og selger medlemskort og sesongkort!! På fredag har vi medlemsmøte med bl.a Tom Stenvoll =) Mer info om møte Her blir det også salg av medlemskort og sesongkort..
 11. $$ har stand på Sandvika storsenter i morgen fra kl 14-18, ved Ultra. Blir mulighet for å hente medlemskort, samt å kjøpe medlems- og sesongkort.
 12. Vi er på TA (ved vår inngang) fra ca 17.15 i dag og selger medlemskort. Husk KONTANTER!
 13. Priser for $$ på kampen i dag: 50 kr for de som har kjøpt sesongkort (og medlemskap) for 2011 100 kr for de som har kjøpt medlemskap for 2011 Vi er på TA ved vår inngang og selger medlemskort fra ca 17.15. Husk KONTANTER!
 14. Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar. Foreløpige datoer for henting er på TA den 9.mars og Stabækbutikken iallefall 10.mars, mulig også 11. Hva som gjøres etter disse datoen er ikke blitt planlagt enda for $ så det må jeg komme tilbake til. Snodig at det skal være så vanskelig å få ett gyldig kort i butikken når man betaler... Dette ordner man på 2 minutter i ethvert alpinanlegg feks. Kortene er ikke ferdig produsert enda, derfor er de ikke klare enda.
 15. Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar. Foreløpige datoer for henting er på TA den 9.mars og Stabækbutikken iallefall 10.mars, mulig også 11. Hva som gjøres etter disse datoen er ikke blitt planlagt enda for $$ så det må jeg komme tilbake til.
 16. Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar.
×
×
 • Create New...