Jump to content

mharl

FairFans
 • Content Count

  1,492
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by mharl

 1. Anette, Maya, Hanne-Marit og meg har nå gått denne ruten. Vi har lett i alle kriker og kroker, i busker og kratt samt i bakgårder, garasjeanlegg osv. Var innom en byggeplass også, men det var så mørkt der.

   

  Maya og jeg ga oss nå, men de andre har fortsatt fra St.Olavs plass mot Rådhuset og sjølinjen.

  post-1397-0-65653600-1336939027_thumb.jpg

 2. Vil bare informere om at jeg, medlemsansvarlig, nåes kun på mail.

  Det er ikke noe poeng og prøve å få tak i telefonnr mitt, for det første er det hemmelig og for det andre så svarer jeg ikke på telefonnr som ikke er lagret i kontaktlisten min.

   

  Grunnen til dette er at det er et frivillig verv, ved siden av studier og jobb.

  Jeg svarer på mail så fort jeg har tid, men til tider (sånn som nå) har jeg mye og gjøre på skolen, så det kan da ta noen dager før jeg får lest mailen og svart.

 3. Så lenge du kommer når $ $ er der, dvs mellom 15 og 17 i dag. så trenger du bare navn, og gjerne verdikortet du fikk når du kjøpte sesongkortet (med mindre du kjøpte via faktura tilsendt, da er det nok med navn og tlfnr som referanse)

 4. Liten rettelse: Dørene på feltet vårt åpner visst ikke før 17.00!

   

  $ deler ut sesongkort på TA fra 17 i dag onsdag, samt i Stabækbutikken hele torsdag 10.3 (10-18) og fredag 11.3 fra 15-17.

  Etter dette vil det bli mulighet til å hente sesongkortene i Stabækbutikken fra mandagen av, og på $ sine stand før hjemmekamper.

   

  Har du spm ang sesongkort og medlemskap, send mail til: medlem@stabaek.no

 5. Hvordan blir det med siste-liten-kjøp av sesongkort? Jeg får ikke lønning før 18. mars, og skal få kjøpt sesongkort før kampen på søndag 20. Får jeg sesongkortet med en gang da, eller kommer jeg til å bare ha en kvittering å vise frem til LSK-kampen?

   

  Du kommer til å få sesongkortet der og da.. SÅ lenge du kjøper det av en av oss i $$ (mest sannsynglig meg). Vi kommer enten til å ha stand på Onkel Blaa på Bekkestua eller TA. det kommer mer eksakt info om dette senere..

 6. Noen som har no info om når jeg kan bytte papirlappen hvor det står "sesongkort" på med et (forhåpenligvis) plastkort det står sesongkort på?

  Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar.

  Foreløpige datoer for henting er på TA den 9.mars og Stabækbutikken iallefall 10.mars, mulig også 11. Hva som gjøres etter disse datoen er ikke blitt planlagt enda for $ så det må jeg komme tilbake til.

   

  så... i dag kan jeg hente sesongkortet mitt? hvor på TA da? ved $-inngangen? i billettluka? på Graa?

   

  Vår inngang.. Jeg er der fra 16.00

 7. Noen som har no info om når jeg kan bytte papirlappen hvor det står "sesongkort" på med et (forhåpenligvis) plastkort det står sesongkort på?

  Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar.

  Foreløpige datoer for henting er på TA den 9.mars og Stabækbutikken iallefall 10.mars, mulig også 11. Hva som gjøres etter disse datoen er ikke blitt planlagt enda for $ så det må jeg komme tilbake til.

  Snodig at det skal være så vanskelig å få ett gyldig kort i butikken når man betaler... Dette ordner man på 2 minutter i ethvert alpinanlegg feks.

   

  Kortene er ikke ferdig produsert enda, derfor er de ikke klare enda.

 8. Noen som har no info om når jeg kan bytte papirlappen hvor det står "sesongkort" på med et (forhåpenligvis) plastkort det står sesongkort på?

  Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar.

  Foreløpige datoer for henting er på TA den 9.mars og Stabækbutikken iallefall 10.mars, mulig også 11. Hva som gjøres etter disse datoen er ikke blitt planlagt enda for $$ så det må jeg komme tilbake til.

 9. Noen som har no info om når jeg kan bytte papirlappen hvor det står "sesongkort" på med et (forhåpenligvis) plastkort det står sesongkort på?

  Har sendt melding til Elisabeth i Stabæk og spurt henne, sier ifra med en gang jeg får svar.

 10. Veldig godt svart på TV2 Sporten idag av Gjermund. (Regner med at du ikke er helt fornøyd med at Albert har reist til Tromsø...)

  Jo takk, det saboterte arbeidsdagen. Jeg har ikke ferie, så jeg kan ikke slenge på en drakt eller skjerf på kommando. Så vil jeg legge til at de selvsagt klippet vekk alt av skryt av Janne, men poenget er vel ikke at vi har elsket, poenget er jo at vi ikke lenger har tillit.

   

  Men en ting lurer jeg på. Hva mener Janne med "de rutinerte"? Hvor mange trenere må du ha sett lede Stabæk? Holder det Larsen, eller må det være Linderoth?

   

  Innslaget som ble vist på TV2 Sporten klokken 21:25 ikveld var ikke helt likt den de viste etter 18:30-nyhetene.

   

  Innslaget har foreløpig blitt vist 3 ganger på Tv2 Nyhetskanalen siden jeg kom på jobb 07.00. Ikke dårlig på 54 min..

 11. betalte avgiften for iår litt sent (fredag 12.mars). Tar jeg bare med en utskrift fra nettbanken på matchen lørdag?

   

  Betalte du på nett eller i butikk? Dersom du har kortet fra i fjor og betalte i butikken, skal kortet ditt fungere på lørdag. Betalte du på nett, så hør med helene.

   

  jeg har kortet fra ifjord men betalte giroen jeg fikk i posten over nettbank! regner med at det ordner seg uansett, takk for hjelp folkens! :)

   

  Det ordner seg nok, vaktene har uansett liste over hvem som er registrert med betaling og ikke.. ;)

 12. Jeg fikk sesongkort til jul, og fikk med medlemskortet. Hadde sesongkort i fjor, så har ikke fått noe nytt, fordi det gamle skulle bli oppdatert. Må jeg komme i butikken og få dere til å oppdatere det for meg, eller blir det oppdatert av seg selv? Keen på å få sett kampen på lørdag da vettu

   

  Det skal bli oppdatert uten at du trenger å gjøre noe mer.

 13. http://www.stabaek.n...t-og-medlemskap

   

  Salg av sesongkort og medlemskap

  09 February 2010

   

  For de som ikke rekker Stabækbutikkens åpningstider.

   

  Stabæk Support sitter på Onkel Blaa på torsdag 11.februar fra klokken 18:00. Kom innom for å ta en fotballprat med spennende rykter om nye spillere og store visjoner om Stabæk Support. Det nærmer seg sesong, folkens, bare følg med på nedtellingen på forsida...

   

  Vi selger både til de som har kort fra 2009, og de som er nye på ståfeltet i år. Vi selger også medlemskap til de som har plass andre steder på stadion, men som ønsker å bli med oss på borteturer. Vi tar både kort og kontant!

   

  Viktig!!

  De som ikke fornyer eller kjøper sesongkort før 1.mars risikerer at kortet deres ikke er aktivert før første hjemmekamp! (Du slipper inn, men kortet indras for å aktiveres)

   

  for oss som ikke får lønn før 20'ende, blir dette gjentatt?

   

  Det kommer til å skje flere ganger, men er ikke bestemt helt når enda. Vi kommer tilbake med mer info.

 14. Enig. 6-2 kampen mot VIF var helt magisk.

   

  Selv om tiden går fort når man har det gøy, er det vel å ta litt i å kalle kampen mot Enga for "et øyeblikk" (jfr.: "golden moment")?

  Jeg tenker ikke først og fremst på kampen. Men på følelsene som jeg hadde inne i meg når jeg kom til stadion 17:15. Banneret som var hengt over hovis. Skulle vi klare gull? Blå røyk rett inn i lungene. 10.000 mennesker som ikke hadde billett sto og ventet på Bekkestua. Og selvfølgelig var det helt sinnsykt å knuse enga i siste match på Nadderud. For meg var dette magisk.

   

   

  Enig med deg om det. Magisk!

×
×
 • Create New...