Jump to content

hebbe

Bruker
 • Posts

  363
 • Joined

 • Last visited

Reputation

168

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Aalesund sitt mål så veldig enkelt ut, men var resultatet av en innøvd blokkering av forsvarspilleren (Skjønsberg) som skulle markerte Orry Larsen, og da kunne sistnevnte gå fri og heade ballen i mål upresset. Akkurat en slik blokk man typisk ser i basket, mens i fotball er det vel ikke stuerent å hindre en mann på den måten som ikke er i nærheten av ball...
 2. Morten på årets lag i VG som eneste Stabæk-spiller i tillegg til Dio. Grattis med en god sesong!
 3. Status etter 25 sekunder ut i nest siste runde: Odd ligger unner 1-0 hos Enga. Viking ligger under 1-0 hos Molde. La oss håpe det holder seg, så ser i hvertfall en medalje oppnåelig ut.
 4. Jeg frykter at dette er et mer sannsynlig scenarie: Godset tar Rosenborg hjemme. Vi taper i Stavanger. --> Rosenborg vinner serien to runder før slutt selv med tap. VI ligger på 3.plass med to runder igjen og både Odd og Viking som puster oss i nakken. --> Vi blir helt nødt til å vinne hjemme mot Start og slå B/G borte for å redde inn en medalje. Om ikke skadesituasjonen bedrer seg kan Europa neste år se ut til å bli i det tøffeste laget
 5. Ser man på formutviklingen til topp 6 lag sine siste fem kamper ser tabellen slik ut: Odd 15 Molde 11 Rosenborg 10 Viking 10 Strømsgodset 10 Stabæk 9 Odd har forøvrig 7 seire på siste 8 kamper.
 6. Nei, glem å tenke på noe gullkamp nå da. Molde-seieren betyr at det nå reellt er fire lager som kjemper med oss om to medaljer, og mange av de som kommer for fullt bak oss viser storform om dagen, sånn som Molde som vi møter neste helg. Den kampen blir ordentlig tøff nå som de lukter medaljer og har spilt på seg selvtillit Her har vi ikke råd til å gjøre mye feil de siste kampene!
 7. Av våre konkurrenter er det nå likevel Odd jeg frykter mest, de er i god flyt og har etter min vurdering det letteste kampprogrammet igjen av alle topp 5. Bortsett fra Godset borte (som de har brukbart taket på) har de ingen andre topplag igjen, ei heller noen bunnlag som kjemper mot nedrykk, de skal kun møte en rekke middelfarere som har betraktelig mindre å spille for. Tror det blir tøft å holde både Viking og Godset bak oss også, kan fort bli en avgjørende kamp i Stavanger med tanke på medaljene, og der pleier vi vel ikke å bite så godt fra oss. Men om vi må ta til takke med 4.plassen er det vel fortsatt en sjanse for at det blir Europa spill, så lenge ikke Sarpsborg vinner cupen og Viking havner over oss på tabellen... Mye av pessimismen min skyldes nok at vi skal spille de syv siste kampene uten spiss, en vesentlig game changer... let me be wrong...
 8. Begge lagene er høyst reelle trusler mot medaljen vår, sammen med Odd, de har etter min vurdering sånn ca like tøft kampprogram igjen. Heller mot at uavgjort er det beste her..
 9. Viking ser sterke ut, ett poeng bak oss bare nå. Sølvet henger i en tynn tråd, de siste to kampene tyder på at vi mangler en dimensjon i det offensive spillet vårt uten en spiss. Vi har ikke råd til noe poengtap hjemme fremover, for i Stavanger som vi historisk også sliter, blir det tøft...
 10. Usikker på Kassi som DM i denne kampen her, er ikke Issah klar til spill?
 11. Noen ville tenkt at det virket rart å selge den ene spissen en har i medaljekampen... Neida har man sagt her.. Da må man for svingende lande noe litt brennkvikt!!! Går det ikke an å få hjem Emil? Spiss som benker i 2. er vel bedre enn ingen!
 12. Torstein Helstad melder seg til tjeneste https://mobile.twitter.com/thorsteinh?ref_src=twsrc%5Etfw
 13. Dette er vel den største krisen vi har vært vitne til i moderne tid. Her bør alle gode krefter gå foran. Selvfølgelig vil det være symbolsk sterkt dersom Stabæk som fattig klubb og som akkurat har blitt tvunget til å selge seg ut av gullkampen donerer litt av salgsprovenuet til flyktningene. Flere vil gi. For enkeltskjebner vil alle donasjoner kunne gjøre en forskjell. Det er en sånn klubb jeg vil støtte med hjerte, sjel og penger når det må til..
 14. Ja-ja, "dyrt å være fattig", vil vel alltid forbli et passende og godt brukt ordtak i denne tråden her..
×
×
 • Create New...