Jump to content

vikingen - blaa

Bruker
 • Posts

  660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

vikingen - blaa last won the day on May 15 2018

vikingen - blaa had the most liked content!

Reputation

706

About vikingen - blaa

 • Birthday 06/26/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

740 profile views
 1. Var tapene i 2012 like vonde å se på som i år? Mulig jeg har fortrengt en del, men jeg kan ikke huske å ha det så vondt som i år. Har sikkert noe med forventninger å gjøre. Av en eller annen grunn forventer jeg at vi klarer oss i år.
 2. 1-3 spillere inn. Kult! Og dere pessimister: ikke prøv dere med at vi har gjennomtrekk og bla bla bla. Det er alltid kult med nye spillere!
 3. Sett mer positivt fra stabæk i dag enn på lenge. Fartsfylt og spennende match! Absolutt godkjent debut av Kjønø. Krysser fingrene for at han får bedre materiell å jobbe med om ikke lenge.
 4. Godkjent! Løper og jobber bra. Iven kunne surra inn skuddet
 5. Nusa, Sturla, piggy, Bernt og hammy som Stabæks beste! Snittalder på 18 år. Tenk så gode vi blir med en Leder på midten
 6. Lov å la seg imponere av glimt nå. Missunnelsen er vond, fader så gode de er.
 7. 53% ballbesittelse. Er tendenser, litt guts, vilje, evne, dommeravgjørelser, og flaks så hadde vi vært der
 8. Denne tar vi!! 0-5! to av khoblenko, to av Olli og en fra Uches første touch på ballen i innhopp på overtid. Kino tredje sist på alle.
 9. Takk! Noen som har tall på antall solgte sesongkort? Må vel nærme seg 50/50 for å bli trukket ut hvis vi slipper inn 600 😊
 10. Får man 600 stk med to meters mellomrom på Nadderud? Kan se for meg at hver tilskuer tar opp ca 9-10 plasser (tre over og under og ish 1 1/2 på hver side). Mulig det er konservativt, men i så fall kreves det minst 5400 sitteplasser
 11. Bortsett fra bommert på resultatet på Sarpsborg-matchen så synes jeg kommentatoren er god! Upartisk og interessant info om begge lag. Ellers er Solbakken en positiv tilvekst! Passe aggressiv og kald og trygg sammen med Kay. Skulle gjerne hatt en klassespiss, men det er ikke brente sjanser som er problemet fremover. Skytte fortsetter å irritere fremfor å imponere.
×
×
 • Create New...