Jump to content

pauligirl

FairFans
 • Posts

  2,790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pauligirl last won the day on August 19 2016

pauligirl had the most liked content!

Reputation

236

About pauligirl

 • Birthday 01/17/1972

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  im Millerntor zu Hamburg!
 • Interests
  fotball, musikk, reiser

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk & St.Pauli

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.brunestjerne.no

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. dette selvmålet gjorde vondt. koglin (unggutt som ble hentet opp fra andrelaget/u23) var nervøs hele kampen og gjorde mange feilvurderinger. skjønner ikke hvorfor han ikke ble byttet ut. vegar prøvde sitt beste, stå på feil plass på feil tid og så ble det selvmål. uansett synes jeg at vegar er en bra spiller, og selv om det går dårlig nå viser han vilje, innsats, mot og kjemper helt til slutt.
 2. gleder meg aa se vegar spille for norge! selv om st.pauli ligger helt paa bunn naa (huff!) viser han fortsatt innsats og vilje. han er veldig populaer hos fansen her i hamburg, og utrolig kult at snakker tysk. har desverre ikke hatt anledning til aa hilse paa han og minne han om at det finnes stb-fans i st.pauli :-)
 3. Nei.han ble kåret til "man of the match" :-D håper vi får 2-3 fine år med han. Så får vi se...
 4. Kampen er ferdig, 3:0 til st.pauli. ser lovende ut for vegar. Han passer bra in på laget og er en spiller med god oversikt og sterk vilje. Glad at vi fikk han.
 5. Tysk cup, lübeck-st.pauli, 15. min. 1:0 til st.pauli, mål vegar eggen hedenstad! Og for et mål! Hurra!
 6. knallbra innsats av vegar eggen hedenstad i treningskampen st.pauli-sevilla i går. gleder meg til å se han spille fast på laget
 7. lenge siden jeg var her på forumet. og enda lengre siden min siste stb kamp. skal til oslo om noen dager og hjemmekamp (selv om den blir spilt i fredrikstad) på 30.06. hadde passet utrolig bra. men så ble den flyttet. desverre ikke mulig for meg å dra på bortekamp, synd hadde veldig lyst på å se stabæk og være med på tribunen, ønsker dere en skikkelig god tur! vi sees! p.s.: husker veldig godt turen til rennes og sochaux og anderlecht. minner for livet
 8. veldig bra artikkel! send nff-folkene gjerne en-to-tre ganger til st.pauli. der får de se og oppleve at selv en tribune med 10.000 ståplasser funker. for å heve tilskuersnittet i tippeligaen må kampen i seg selv, og stemningen rundt kampen, være spennende og tiltrekkende, ikke de pene setene eller det fine nye stadionanlegget, eller den koselige familievennlige pauseunderholdningen. for å få dette til, trengs det ståplasser, og en ordning hvor syngende supportere får drive med ordentlig tifo.
 9. uff da, bortekamp på 16.mai og i siste runde. (hvor mange ganger har vi egentlig hatt hjemmekamp på 16./i siste runde?) og stb-mjøndalen i begynnelsen av mai passer så utrolig dårlig.
 10. jeg haaper paa en haug med bilder av folk ikledd "grufulle" gammeldagse effekter retrotur-ideen synes jeg er KNALLBRA! synd jeg ikke kan bli med. kos dere og ta med hjem 3 poeng!
 11. det handler om laan. han er - ihvertfall paa papiret - fortsatt freiburg-spiller. gleder meg til aa se han spille mot st.pauli om hösten
 12. HELGI IAO stabaek kort fra 1986 ga adgang til alle hjemme- OG bortekamper? det maa da vaere verdens förste sesongkort til bortekampene? slum, makka er fra erkelenz som ligger like ved mönchengladbach, daniel (som ikke er med paa bildet) er fra bochum. uansett, det er leeeeeeeenge siden!
×
×
 • Create New...