Jump to content

pedro

Bruker
 • Posts

  1,401
 • Joined

 • Last visited

Reputation

72

About pedro

 • Birthday 12/24/1980

Profile Information

 • Location
  Hosle

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. David Hanssen og Eirik «Markegoal» Markegård
 2. OT. Men prøvde å huske 11 spillere som har spilt for begge lag. Kom opp med disse. Helt uten å google. Noen flere? Muhamed Keita Veigar Pall Gunnarsson Herman Stengel Henning Hauger Adama Diomande Thomas Finstad Ola Kamara Gustav Valsvik Martin R. Ovenstad Jon Knudsen Stian Ohr
 3. Spennende å bli sitert i et innlegg når man ikke har postet på nesten 10 år(?) til tross for at man leser rubbel og bit hver dag ?
 4. http://www.mlssoccer.com/news/article/2014/04/06/american-exports-tim-howard-earns-shutout-everton-roll-past-arsenal
 5. http://www.mlssoccer.com/news/article/2014/04/06/american-exports-tim-howard-earns-shutout-everton-roll-past-arsenal
 6. Stabæk på spillerjakt Stabæk er på spillerjakt mandag kveld. Det bekrefter en travel sportslig leder til Nettavisen mandag klokken 20:30. - Vi holder på med en spiller, men ingenting er avklart ennå. Jeg har egentlig ikke tid til å snakke. Vi ligger på som f***, men det er vanskelig å si hva som skjer. Vi håper vi får det i land, vi har kommet ganske langt, sier Inge Andre Olsen til Nettavisen. - Jeg kan ikke si hvilken posisjon det er snakk om, men det er en ordentlig god spiller. Han vil være en ordentlig god spiller i Tippeligaen, han holder et høyt nivå, sier Olsen.
 7. Vil ikke denne gamle bakromsspissen heller til østlandet? http://fotball.aftenposten.no/frankrike/article191806.ece
 8. Fakta eller piss? http://www.dagbladet.no/2011/02/01/sport/morten_p/blogg/dagbok/kommentator/15273198/ indrefileten av Pedersens "analyse": "HJEMME I NORGE er Stabæk på konkursens rand mens Tromsø så og si er satt under administrasjon. Har jeg forstått det riktig er egentlig alle spillere til salgs der ute på Fornebu. Og i Tromsø vil det forundre meg mye om det gode midtbaneankeret Kara Mbodji spiller i rødt og hvitt når vi skriver seriestart og 20. mars, Rosenborg trenger jo blant annet en Annan-erstatter. For vi kan ikke lenger bruke penger vi ikke har i norsk fotball - i Norge er nemlig konkurstrusselen en reell fare. Og ikke bare et stygt ord. Slik det synes å være i England og Spania. STABÆK, OM IKKE Ingebrigt Steen Jensen og gutta tar en ny ringerunde og tigger penger til enda et par sesonger med blå drømmer og illusjoner, er per definisjon klare til å bli plyndret for sine beste spillere."
 9. Kommer selvsagt ikke til å slutte å gå på kamp, bare peker på at det er det eneste maktmiddelet vi har igjen. Klubben kan skalte og valte som de vil og vi tusler lydig etter, for vi kommer ikke til å svikte, dessverre holdt jeg på å si... Gutteklubben grei rir igjen. Hvorfor skal de som styrer butikken være de siste i hele fotballnorge til å vokne opp og kjenne den råtne hangar-eimen. Nå må det faen skjære tute meg reageres, så får vi krysse alt vi har for at det ikke allerede er for sent. Takk og lov for at det er minst 1 lag som er ræva nok til å holdes bak oss. Så får vi håpe satse på litt flaks og kvalik. Jeg var den siste til å lukte nedrykkslunta i 2004 der jeg sto i regnet på Ullevål, men jeg roper gjerne ulv ulv høyest nå i 2010. Vi er akkurat så gode på papiret som vi var i 2003, og er dermed den beste kandidaten til å dumpe. De under oss har ikke spillere som tror tippeligaen vil gå av seg selv og kommer til å kjempe og blø for å holde plassen. Den innstillingen innhar ikke laget vårt, med noen svært få unntak. Vi er for gode til å rykke ned, derfor er det nettopp vi som kommer til å rykke ned dersom det ikke skjer noe fundamentalt så fort som igår.
 10. Hjelper ikke en dritt om Ingo kjefter og smeller så lenge det bare er i kjeften han og ledelsen har det. Nå må det handles. Dette er 2004 all over again om ikke ting skjer straks. Nytt blod inn både på banen og på benken asap og en grundig oppvask med de som allerede er der. Jeg har selvsagt sesongkort, men vurderer å ikke bruke det mer før de tar grep og viser oss supportere litt respekt. Det er det eneste virkemidlet jeg som supporter har igjen for å markere min frustrasjon. Men om jeg ikke stiller på en eneste kamp til i år så bryr de seg vel mindre om det, de har allerede pengene mine, og det er tydeligvis det viktigste for klubben, så hvorfor bry seg? Hva pokker har de lært av nedrykket? De er i ferd med å miste grunnfjellet og de raser mot avgrunnen med åpne øyne, med oss som maktesløse gisler på ferden. Jeg laster ikke klubben for at de gikk på en smell i 2004. Det finnes en første gang for alt og ingen er feilfri, men å ikke ta lærdom av det første nedrykket og å ikke ta grep nå som alle varsellamper blinker og sirenene uler, det er utilgivelig og kan ikke glattes over med en skjennepreken og noen forslitte "Alltid, Uansett". Scheisse....
 11. Jepp. Dette blir definitivt omslagskampen. Herfra og ut er det bunnstrid, hverken mer eller mindre. Nå må vi låne inn midlertidige løsninger i forsvar og defensiv midtbane, koste hva det koste vil. Noen som vet om Jörgen har en klausul som sier han kan makulere kontrakten ved nedrykk?
 12. I en hall i Bærum: -Gigantsjanse for Godset! Storflor finter stakars Hedenstad opp i pølsebua, og sender et hardt innlegg. Knudsen er på ballen, som senere treffer skallen til Sankoh. 'Headingen' fra to meter går over mål. -Høiland blir tatt av Kamara, og faller teatralsk til bakken og skriker. Kommer seg mirakuløst på beina fem sekunder senere. -Eiriksson slår en hårreisende feilpasning, og Sankoh overtar. Han har med seg Kamara, som kan spilles alene med keeper. Sankoh velger å kjøre for egne sjanser, og mister ballen. Samtidig, et sted på sørlandet: -Hoff går på et herlig dribleraid fra midtbanen og drar seg fri fra flere motspillere før han kommer inn i 16-meteren. Fra skrått hold kommer han så til avslutning, men skyter da ballen i nettveggen! Godt forsøk fra Starts nyinnhentede. For en sesong.
×
×
 • Create New...