Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

M-A-N last won the day on December 23 2020

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

1,292

About M-A-N

 • Rank
  Småkonge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

723 profile views
 1. Det er jo noe helt annet å ha Botheim permanent i forhold til å ha han på lån. vi er jo en utviklingsklubb og han er jo et lokalt talent👍 men nei, ble ikke veldig imponert av han denne sesongen. Men kanskje ikke så lett å bli hentet inn som «spissredningen» når du egentlig er helt uetablert på nivået...
 2. M-A-N

  Nadderud

  Har innsett at dette slaget er tapt, men entusiasmen for ny stadion og for å dra på kamper ville vært mye større om det var ekte gress! Kunstgressfotball er ikke det samme, og er kjipt i forhold. Jeg tror også på argumentene om at det er et konkurransefortrinn både sportslig og på overgangsmarkedet (både inn og ut).
 3. Enig med Odd m.fl. Maatsen har vært et greit tilskudd i korona-året, men ikke noe å satse på videre for oss. Bør se etter enten bedre importer eller utviklingsspillere i stedet. hjelper heller ikke å være god på trening om du ikke er det i kamp.
 4. Her var det mye rart, som vanlig. synes det er helt fair å gi Botheim, Øveraas og Maatsen minutter i siste kamp - som takk for innsatsen. Særlig Botheim har jo hatt et mislykket opphold hos oss og da er det jo hyggelig at han fikk en fin avslutning - meget bra assist. Tror ikke 20 min siste dag før en etterlengtet ferie hadde gjort underverker for Kassi eller Lumanza. Helt fint å spare de. Derimot er det jo veldig herlig at vi fikk muligheten til å gi Torgersen debuten i går. Han har sittet lenge på benken uten å få sjansen. Jeg synes byttene i går viste god personalledelse - noe Jan
 5. Skytte har noen store styrker og noen store svakheter i spillet. Jet av den oppfatningen av at om vi får utviklet «lagspillet» hans og at han oftere får spilt på ett touch og kjappere gjennom ledd, samtidig som vi tar vare på hans helt unike egenskaper med teknikk, styrke, evne til å holde på ball og til å passere spillere en mot en (rene en påskrudd Daniel Braaten tidvis) så har vi en superspiller. Jeg er veldig positiv til å satse på Skytte, men håper det jobbes aktivt med å utvikle hans svake sider. Det er vel nettopp de manglene som gjorde at han ikke passet i Glimt.
 6. Hadde vi hatt Pellegrino så kunne vi også gjort det bedre. Junker valgte Glimt, get over it!
 7. Blir vel Tromsø på han da. Håper på Owusu, en erfaren svensk stopper (mye gode erfaringer med det😅) og Dragsnes inn i forsvarsrekka + Hedenstad som en bonus. Valsvik blir nok for dyr er jeg redd.
 8. Eurosport har gradvis blitt bedre og og bedre, og veldig fornøyd med å ha ekstrakanalene i kanalpakka på TV-en. Men om Tv2 leverer på nivået de hadde før de ga opp Tippeligaen (som de gjorde da det var klart at de ville miste rettighetene og da de samtidig fikk PL) så er det meget bra. Potensielt kan de løfte eliteserien til noe som angår «alle» og ikke bare spesielt interesserte slik som det er nå. Frykten er at de har så mye annen fotball og sport at satsningen ikke blir stor nok. Fordelen med Eurosport er jo at eliteserien er det viktigste produktet de har.
 9. Ekkel stemning på forumet denne høsten. Covid har ikke gjort supporterkulturen for Stabæk særlig godt og synes de som er igjen og engasjerer seg på forum sprer mest dritt om spillere, trener og lag. Mangelen på felleskapsfølelse ved å være på stadion har kanskje gjort flere til sure, gamle gubber som hisser seg opp bak tastaturet. Merker selv at det har vært tøft å holde på engasjementet i år. Men det skyldes covid og ikke Stabæk. (sorry for avsporing i denne tråden)
 10. Antonsson har ikke scoret mye, men har vært vår beste spiss i år. Han tar de riktige bevegelsene, er et bra oppspillspunkt og er involvert i spillet på en bra måte. Han kombinerer og skaper rom for andre på en helt annen måte enn Kino/Botheim og enn Maatsen/Edvartsen når de har spilt spiss. Tross ræva touch alene mot keeper i Bodø ? Tror ikke vi har sjanse til å hente han permanent, men jeg hadde sagt ja takk om muligheten bød seg!
 11. Solheim for min del. I tillegg til den herlige og typen og tilpasningsdyktighet på banen har han enormt mange avgjørende involveringer og blokkeringer i egen boks. Utrolig oppofrende og ærgjerrig! Hanche stakk halvveis, og har ikke vært med i den avgjørende fasen av sesongen, så helt fair å utelate han. Edvartsen er god og jeg digger mentaliteten og spillestilen hans, men ikke helt der at han kan blir årets spiller ennå, synes jeg. Yaw er dog en mulig utfordrer. Bohinen har jo vært altfor ujevn, men synes han har vært tilbake i bra slag siste par kampene, samme med Sandberg.
 12. Hanche på en form for rundens lag (Unibet team of the week) i Belgia etter seieren i helgen!
 13. Hadde han bare kunne slått på ett-touch og prøvd på kjappe gjennombruddspasninger noen ganger hadde han vært veldig god!
 14. Mange som ikke vil ta poenget ditt, Odd. For å understreke poenget til Odd så tror jeg de fleste er enige at reaksjonene er større når Hanche forlater oss enn om Yaw forlater oss, det samme med Hugo vs Edvartsen. Det er fordi det er viktig for oss å ha spillere i klubben som er ‘en av oss’ og de er det viktig for oss å ta vare på og det er noe supporterne må bidra til ved å understreke dette overfor f.eks akademispillere?
 15. Jeg er dog helt enig i at bruken av Vetlesen ikke har vært helt bra iom at han ikke har blitt dyrket i en rolle, men flyttet mye rundt. Hadde jeg vært rådgiver for Hugo hadde jeg nok også anbefalt han å ta steget til Glimt for å utvikle seg videre. Det er det som er trist. Synes bare Skytte og Bjarmann får litt vel mye dritt her nå, som skyldes den enorme skuffelsen og frustrasjonen man føler når Hanche og Vetlesen forsvinner samtidig. Men jeg synes å bare sikte på de skyteskivene er litt upresist. Skytte har vi jo lang kontrakt med og han har jo opplagt et stort uforløst potens
×
×
 • Create New...