Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Posts

  748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

M-A-N last won the day on September 8

M-A-N had the most liked content!

Reputation

2,214

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

1,037 profile views
 1. M-A-N

  Nadderud

  Du tror ikke det henger litt sammen? At vi trenger en storstue og en up-to-date stadion for å; 1. kunne satse tilstrekkelig og med forutsigbarhet slik at man kan levere bedre sportslig og i jobben for å bli mer relevante for folk. 2. Gjøre det mer attraktivt å dra på kamp. Klubbens utvikling etter Telenor Arena er jo bare et bevis på at situasjonen nå ikke er holdbar for å ha toppfotball i kommunen og for å engasjere bæringer. Vi trenger er hjem og en stadion. For kommunen handler det ikke bare om Stabæk. Det handler om å ha et skikkelig fotballanlegg i kommunen og rent teoretisk om 50 år om Stabæk er i 3.div så er kanskje Bærum et topplag og må flytte fra Kadda. Anleggets plassering gjør den også veldig relevant til å brukes av U-landslag og andre eventer. Til slutt, det kan ikke være så kortsiktig tankegang i kommunen at tilskuertall post corona i en skikkelig møkkasesong skal være avgjørende.
 2. Et lite lyspunkt i dag👍 Godt innhopp og viser igjen prov på offensiv kvalitet. Med han og Oliver inn på laget så har vi kanskje noe å fare med offensivt.
 3. Ja, mangelen på tak var vel at den kampen var den første jeg tenkte på😅 Det var vått gitt!
 4. Godt poeng! Igangsettingene hans var jo klasse og veldig raske mot Godset. Rakk nesten ikke snu hodet før vi plutselig var i angrep igjen!
 5. Tenker du på da Markegård senka Brann i Bergen i 2004? 😅 (i tillegg til 2008 da!)
 6. Skjønner! Da kan jeg glede deg med at første omgang var ganske mye bedre og de første 20 blant det aller beste i år👍
 7. Synes vi var gode på spillvendinger og crossere i starten, både Pignatel og Moe hadde fine. Virket som det var en del av spillplanen. Men i andre omgang mistet laget helt flyten. Synes forsåvidt Podstawski gjorde en bra kamp, men noe av den offensive flyten og gjennombruddskraften forsvant når Haugen gikk ut. Alt i alt en ok kamp med offervilje og innsats og hvor vi viste at vi er konkurransedyktige gjennom 90 minutter. Det i seg selv er fremgang. Er det første stabækkamp du ser i år skjønner jeg at man ikke er imponert. Men om du har fulgt laget gjennom året er denne kampen en av det aller mest solide, selv om vi har skapt flere sjanser i noen andre kamper…
 8. Ja tenkte egentlig Edvartsen og Geelmuyden inn for Bolly og Normann. Mener vi trenger enten Edvartsen eller Normann på banen.
 9. Noe mer du håper på enn at Skytte ikke spiller? 😜 Edvartsen og Kirkevold inn siden sist og så kan Haugen/Podstawski kanskje ta halve kampen hver. Det er det jeg håper på! Geelmuyden kan vurderes for Normann om Edvartsen er klar.
 10. Dette var et steg opp i innholdskvalitet fra medieavdelingen! Herlig 🙂
 11. Han har den evnen ja, så håper vi fortsetter med de tre bak. Pignatel har egentlig de ferdighetene han og👍
 12. Synes han var svakest av de tre bak. Flere dårlige oppspill og bommet et par ganger grovt på posisjonering/følging av løp som gjorde at Sandefjord kom rett gjennom forsvaret vårt. Hadde samtidig noen gode blokkeringer og noen fine pasninger. Han blir nok en bra spiller for oss i høst, men synes kanskje han var den svakaste på laget i går.
 13. Ikke at det er så nøye for meg å ikke betale, men er’e gratis så er’e gratis. Jeg får ikke opp gratisbillett på linken fra mailen jeg har fått. Kun valg mellom sesongkort og billett til 200kr. Noen som vet hvordan man henter ut gratisbillett for medlemmer?
 14. Snakk om uttelling på åpningstaktikken. Null press og gjøre dem komfortable til man plutselig hogger til. Det så veldig bevisst ut.
×
×
 • Create New...