Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Posts

  1,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

M-A-N last won the day on November 20

M-A-N had the most liked content!

Reputation

3,503

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

1,560 profile views
 1. Skjønner det, og har tiltro til at du har en grunn til pessimismen din. Men for oss andre som ikke vet hvem du er eller hva det er du konkret sikter til, så blir det for lite håndfast til å forholde seg til det. Dette forumet her har blitt gjennomsyret av påvirkning fra forumbrukere som har hevdet ditt og datt om spillere og trenere, som bare har vært påstander. Fra Jallands dødballtreninger til fjoråret hvor kritikk av enkeltpersoner haglet løs. Så det gjelder å ta en del løse påstander med en klype salt på et anonymisert forum…
 2. Ting gikk åpenbart skeis siste del av Aafk-perioden, noe som vel preger synet til en debattant her. Men dette er en mann med et godt rykte, ikke nødvendigvis som leder, men som fagmann på feltet, tilstedeværelse og coaching. Så lenge essensen i skepsisen/kritikken stort sett dreier seg om flåklypa-referanser og virker å være farget av en negativ opplevelse der man går veldig hardt ut uten egentlig noen argumenter eller eksempler, så velger jeg heller å lytte til det tydelige gode renommeet denne mannen har. Og det er vel ikke nødvendigvis negativt at denne duoen har gått på trynet i en opprykkssesong tidligere. De bør ha lært mye av den sesongen.
 3. Herlig grundig og langt intervju i Stikka👍 Ikke sikkert utskiftning er så dumt, men synd å miste en kulturbærer som Belsvik i gruppa!
 4. Bloggdekning: https://onthebreak.net/2022/10/27/1-stabaek-er-tilbake/ I utgangspunktet FM-blogging og nerding, men dette er tydeligvis en fyr fra New Zealand som har blitt Stabæk-frelst via FM og har kost seg med ‘på innsiden’ på YouTube og serieinnspurten… Kanskje morsom lesning for noen nå utenfor sesong 😉
 5. Vi trenger: Nye backer på begge sider, et nytt rivjern på midten, en ny, kreativ indreløper med tempo og løpskraft, ny spiss til å erstatte rollen til Azemi.
 6. De vant alle kamper utenom én, så de kunne ikke klare opprykk, selv med 3 poeng i snitt. Selv synes jeg 2,67 er et ganske bra poengsnitt.
 7. Bra at fotball ikke er matte da. Se på Start, de har en veldig lik historie. «Alle» der ville sparke unge Tjelmeland i sommer. De beholdt treneren. Se på rekka deres etter 0-5 mot Stabæk. Der har du også et regnestykke.
 8. Så kan jo supporternes årets viktigste spiller handle om mer enn det - som det har gjort mange ganger før, som da Christian Keller vant👍 Gift får nok overskrifter og kred som det er.
 9. Vi har blitt mer stabile under Bohinen, men hovedgrunnen til at vi nå kan sikre opprykk i nest siste runde er jo at Ranheim og Ulf har kollapset i høst. Det var riktig å skifte ut Kjønø i sommer, men det var ikke som at vi var hektet av opprykk. I min verden så er det langt fra usannsynlig at vi hadde rykket opp med Kjønø og, om man ser på formutviklingen til lagene som lå foran oss. Det var som sagt tegn i luften på at noe burde gjøres og skuffende utvikling under Kjønø. Men han har jo helt klart vært en del av dette opprykket. Årets beste kamper har blitt spilt under Kjønø, borte mot Åsane, borte mot Raufoss og borte mot Mjøndalen. Så har opplagt de dårligste kampene også blitt spilt under Kjønø. Bohinen har gjort gode justeringer og hans tydelige lederstil har nok påvirket spillerne på en god måte. Men jeg ser ingen grunn til å geniforklare Bohinen her. Vi har ikke akkurat spilt fantastisk fotball de siste åtte kampene. Merkelig følelse å rykke opp med et lag som har imponert så lite.
 10. Næss it is! Har steppet opp når det virkelig gjelder. Banens klart beste i dag!
 11. Uttaler i poden at han anser seg for å ha størst potensial internasjonalt som venstreback. Så tror ikke det ville stått på det.
 12. Seriemester i Tyrkia 21/22-sesongen med mye spilletid👍
 13. Anders Trondsen gjest i Pyro og Pivo-podcast. Gjør en grei figur og snakker veldig ryddig om forholdet til Stabæk. Snakker blant annet veldig varmt om Bradley. Ellers er han klubbløs etter å ha blitt løst fra Trabzon ifbm langtidsskade. Trenger en ny klubb for å komme tilbake og som gir han tid, og ønsker seg utenlands igjen senere. Tipper stemningen er dårlig her for å prøve seg på han, men burde ikke være umulig på en 1-års-kontrakt dersom vi rykker opp, utifra hvordan han selger seg inn.
 14. enig i hva som har blitt bedre etter at Bohinen kom. Han har gjort gode justeringer og spillerne har respondert bra på de endringene. Synes likevel troppen er svak. Har vi noen spillere utenom Gift som begeistrer? Noen som tar tak offensivt når det ikke flyter (som det sjelden gjør)? Mulig Krogstad, men han er samtidig begrenset. God på avslutninger utenfor 16 er han hvertfall!
 15. Vi trenger virkelig forsterkninger! Dette laget er ikke bra nok, verken enkeltspillerne eller sammensetningen. Skal selvsagt ikke bytte ut alle og starte på nytt, men solid påfyll trengs og noen kan slippes. Ser ikke mye ved laget vårt som tilsier at de skal hevde seg i eliteserien.
×
×
 • Create New...