Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

M-A-N last won the day on December 23 2020

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

1,306

About M-A-N

 • Rank
  Småkonge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

770 profile views
 1. Skytte har vært dårlig og slapp i treningskampene nå, men synes han viste mye bra i fjor som gjør at han kan funke i den rollen de prøver ut nå.
 2. Høyreback er vel omtrent plassen vi er best dekket på pr nå.
 3. Enig i at han ikke er optimal, men om alternativet er ingen nye offensive eller Kastrati velger jeg det siste😅 Tror Azemi kan funke i et lag som fungerer kollektivt offensivt (som vi ikke gjør) og Kinoshita er forsåvidt en kriger som kan skape uro med kraft og fart, men han er bare ikke helt god nok. Edvartsen må være på kant. Så vi trenger et uromoment det fremme som gjør at enkeltspillerne våre kan få rom og som tar oppmerksomhet som gjør at vi kanskje kan spille oss gjennom selv med det lave tempoet som vi behersker. Kan gi kortsiktig gevinst med en slik nødløsning,
 4. Vi hadde trengt en kriger med tilstedeværelse som Kastrati der fremme! Tar oppmerksomhet og frigjør rom for andre...
 5. Ikke dumt å kjøpe kapteinen til en nedrykksrival rett før seriestart da🤔 Ikke studert Wangberg, men han er jo en ledertype og vinnerskalle hvertfall. Men er han kanskje litt treg? Mulig han blitt godt trent i pasningsspillet av Valakari da! Tror Pignatel uansett får flere sjanser i år selv om vi henter en stopper til. Og vi er jo nærmest låst til det norske markedet.
 6. Er han ikke litt samme type som Maatsen? 🤔 Njie er vel bedre en-mot-en, men litt dårligere spilleforståelse... i det markedet som er nå og om han er en relativt rimelig lønnspost så synes jeg det kan være et brukbart opplegg.
 7. Positiv til Shala! Tror dette har med Kassi å gjøre👍
 8. Det er jo noe helt annet å ha Botheim permanent i forhold til å ha han på lån. vi er jo en utviklingsklubb og han er jo et lokalt talent👍 men nei, ble ikke veldig imponert av han denne sesongen. Men kanskje ikke så lett å bli hentet inn som «spissredningen» når du egentlig er helt uetablert på nivået...
 9. M-A-N

  Nadderud

  Har innsett at dette slaget er tapt, men entusiasmen for ny stadion og for å dra på kamper ville vært mye større om det var ekte gress! Kunstgressfotball er ikke det samme, og er kjipt i forhold. Jeg tror også på argumentene om at det er et konkurransefortrinn både sportslig og på overgangsmarkedet (både inn og ut).
 10. Enig med Odd m.fl. Maatsen har vært et greit tilskudd i korona-året, men ikke noe å satse på videre for oss. Bør se etter enten bedre importer eller utviklingsspillere i stedet. hjelper heller ikke å være god på trening om du ikke er det i kamp.
 11. Her var det mye rart, som vanlig. synes det er helt fair å gi Botheim, Øveraas og Maatsen minutter i siste kamp - som takk for innsatsen. Særlig Botheim har jo hatt et mislykket opphold hos oss og da er det jo hyggelig at han fikk en fin avslutning - meget bra assist. Tror ikke 20 min siste dag før en etterlengtet ferie hadde gjort underverker for Kassi eller Lumanza. Helt fint å spare de. Derimot er det jo veldig herlig at vi fikk muligheten til å gi Torgersen debuten i går. Han har sittet lenge på benken uten å få sjansen. Jeg synes byttene i går viste god personalledelse - noe Jan
 12. Skytte har noen store styrker og noen store svakheter i spillet. Jet av den oppfatningen av at om vi får utviklet «lagspillet» hans og at han oftere får spilt på ett touch og kjappere gjennom ledd, samtidig som vi tar vare på hans helt unike egenskaper med teknikk, styrke, evne til å holde på ball og til å passere spillere en mot en (rene en påskrudd Daniel Braaten tidvis) så har vi en superspiller. Jeg er veldig positiv til å satse på Skytte, men håper det jobbes aktivt med å utvikle hans svake sider. Det er vel nettopp de manglene som gjorde at han ikke passet i Glimt.
 13. Hadde vi hatt Pellegrino så kunne vi også gjort det bedre. Junker valgte Glimt, get over it!
 14. Blir vel Tromsø på han da. Håper på Owusu, en erfaren svensk stopper (mye gode erfaringer med det😅) og Dragsnes inn i forsvarsrekka + Hedenstad som en bonus. Valsvik blir nok for dyr er jeg redd.
 15. Eurosport har gradvis blitt bedre og og bedre, og veldig fornøyd med å ha ekstrakanalene i kanalpakka på TV-en. Men om Tv2 leverer på nivået de hadde før de ga opp Tippeligaen (som de gjorde da det var klart at de ville miste rettighetene og da de samtidig fikk PL) så er det meget bra. Potensielt kan de løfte eliteserien til noe som angår «alle» og ikke bare spesielt interesserte slik som det er nå. Frykten er at de har så mye annen fotball og sport at satsningen ikke blir stor nok. Fordelen med Eurosport er jo at eliteserien er det viktigste produktet de har.
×
×
 • Create New...