Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Content Count

  645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

M-A-N last won the day on July 26

M-A-N had the most liked content!

Community Reputation

1,632

About M-A-N

 • Rank
  Konge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

853 profile views
 1. Reagerte på den der ja, håpløs ting å uttale. «Greit å møte et 1.divisjonslag for da blir det ikke så mye oppstyr når vi ryker ut».
 2. Huff, ikke lett å være ny sportssjef i Stabæk gitt. For alt vi vet har de satt opp et møte i morgen, eller så har Aga bedt Stabæk snakke med agent først, eller så har dagen i dag gått til Kirkevold-forhandlinger. Man kan kritisere signeringer og opptreden i media, men den her kritikken basert på et utsagn i media om en sak som er midt i prosess - den blir for dum.
 3. To kommentarer: 1. har alltid likt Kirkevold som type. Han bidrar med mer enn mål. Spilte vel også med Yaw både i Sandefjord og Hobro. 2. Bjarmann har vel ikke lov til å snakke direkte med spiller før han er enig med Grorud. Kontakt går vel uansett først med agenten.
 4. Nå var det vel nettopp det folk gjorde med Ace sitt originale innlegg? Legge ord i munn og tolke i verste mening. jeg synes heller ikke det minner om en supporter å bli likegyldig når noe står på spill. I fjor var en sesong som gjorde det tøft for følelsene å boble. I år er engasjementet for fullt for min del, da hver kamp betyr så mye for klubben. Og det er i motgang spillerne trenger supporterne som aller mest.
 5. Det er klart, men det kan holde med seier i hver tredje kamp om vi klarer en del uavgjort. Stallen må styrkes, og vi må ha flyt selvsagt, men det er ikke sånn at det bare er å gi opp. Til det er det for lenge igjen av sesongen og for mange andre lag som tar lite poeng👍
 6. Vi har 18 kamper igjen og jeg tror 30 poeng holder greit i år. Det klarer vi med f.eks 6 seiere, 6 uavgjort og 6 tap.
 7. Alle visste vel at Kjønø ikke er en quick-fix-type. Godt lederskap for en prestasjonsgruppe enten det er i jobbsammenheng eller idrett handler om å ikke ta snarveier. Utvikling skjer gjennom langsiktig jobbing og å la gruppa få trene og prøve seg på å få til det som virker vanskelig i starten. Slik tar man varige steg, noe vi trenger, særlig med tanke på den unge gruppa. Dersom vi rykker ned så har vi hvertfall planen klar videre og ikke et lass av overbetalte spillere og en trener som må få fyken. Gi Kjønø tid, så som han er valgt er det liksom ingen annen løsning.
 8. At Stabæk de senere år er en interesse for ‘spesielt interesserte’ er det liten tvil om.
 9. Ledelsen må ha blitt lurt av den 8.plassen i fjor. For dette laget er virkelig av for lav kvalitet. Helt naturlig at vi ligger i nedrykkssumpa med dette laget. (Jeg støtter trenerskiftet, men ikke treneren som er problemet, de skal jo prestere med kanskje den svakaste troppen i ligaen, eller hvertfall den mest urutinerte) Det gjelder for oss supportereå forsøke å støtte dette unge laget, samt si tydelig fra om at klubben ikke har klart å lande en god nok spillertropp for 2021 - som er utrolig svakt mtp at vi jo har midler. Nå kommer det to sekspoengskamper som er sesongdefineren
 10. Det er en balanse. Tenker man burde spare spillere til Mjøndalen-kampen, da vi har flere spillere som tydeligvis ikke tåler tre kamper i uka. Slik sesongen har utviklet seg, kunne det nesten vært greit å slippe den cupen. Evnt bruke den til å få spilletid for reservene.
 11. Nå er dette tråden for å trekke frem positive ting. Vår største svakhet er jo åpenbart at vi ikke klarer å holde nivået gjennom en hel kamp. men det er faktisk første gang i år vi klarte å bruke ballinnehavet på en skapende og god måte. Ironisk nok kom målet på en kontring…
 12. Klarte å dominere banespillet med ballinnehav, gjenvinning og tempo i 20 min i andre omgang. Det er første gang i år og Lumanza var en viktig brikke.
 13. Absolutt! Det gjelder dem begge, men Solbakken bidrar med en del bra og, og er spiller med karakter på banen. Kay er dessverre for dårlig for dette nivået nå, så får vi håpe han utvikler seg godt de neste par årene, han er ikke klar for å starte kamper i eliteserien per nå. Burde lånes ut om vi får forsterkninger.
 14. Ikke lykkes hittil, og spillerstallen er altfor svak. Men første omgang mot godset og andre omgang i dag har bydd på det mest interessante og beste spillemessig hittil i år. Mye mer tydelighet i spillet.
×
×
 • Create New...