Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Posts

  921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

M-A-N last won the day on June 20

M-A-N had the most liked content!

Reputation

3,062

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

1,390 profile views
 1. Ser ikke helt sånn ut, dessverre.
 2. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Support var vel det eneste som gjorde dagens kamp severdig! Oppmøte+trøkk+synging gjennom hele kampen👌👌👌
 3. En form for selvironi om sin egen tro og lojalitet til Kjønø kanskje🤔 Dagens kamp var et trist skue. Eneste positive er vel at justeringer i pausen hadde litt effekt. Andre omgang var mye bedre enn første, selv om andre omgang heller ikke var bra offensivt, men vi hadde ok kontroll bakover frem til overtiden.
 4. Ville ikke omtalt egen spiller på den måten. Når det er sagt tror jeg heller ikke at han har nivået inne til å etablere seg i eliteserien, dessverre.
 5. På hvilken måte er det å benytte seg av at man har fintet ut en motspiller som ikke har kontroll på beina sine verre enn Skjønsbergs velkjente hoftesvinger før duellen, eller holding i trøya, «ta et gult» ved å sabotere en kontring, drøye tid eller alle de andre, små «skitne triksene» som florerer ute på en fotballbane. Mye dobbeltmoral i denne hylingen, fordi det er så avgjørende og synlig, men dette er en del av spillet. Så kan man jo velge om man vil vinne hjerter og sympati eller faktisk hevde seg internasjonalt ved å konkurrere på samme vilkår som «resten av verden».
 6. Har ikke sett noe juks. Sport er en arena for å gjøre det som trengs for å vinne, ellers så blir man stående på sidelinjen. Det stiller seg annerledes i privatlivet og arbeidslivet selvsagt.
 7. Alle lag trenger en Thorsby! Digger spilleren og liker at han har kynismen som kreves for å få resultater på toppnivå. Ikke filming, men en «konstruert» straffe som er en del av hvordan internasjonal fotball fungerer i praksis. Hylingen til svenskene er pinlig
 8. Jeg synes vi har en veldig ujevn tropp, og dessverre er det flere av de yngre som faller litt igjennom. Ottesen, Pignatel og Geelmuyden er ikke helt gode nok pr nå ser det ut til. Det ødelegger en del av flyten i spillet. Det er litt trist, da jeg har hatt troen på disse. Får håpe det løsner for dem så de får vist hva som egentlig bor i dem. Ny høyreback og spiss og Kassi tilbake i gammelt slag, så vil jeg si vi har en komplett og meget god tropp.
 9. Du har rett i det. 343 har helt klart fungert best.
 10. Han har vært svak, men byttet handlet vel utelukkende om å organisere laget annerledes etter utvisningene. Samma da om han har spilt fra start eller er byttet inn.
 11. Rett skal være rett. Vi mister initiativet i andre omgang, som er veldig svakt. Kongsvinger presser mye mellom 50. og 75. minutt. Men det er vel bare én virkelig stor sjanse de har pluss noen mindre farligheter. Vi har et par enorme sjanser pluss det vanvittige frisparket til Næss. Etter første utvisning klarer vi stå bedre i mot fordi vi parkerer bussen. Så noe mirakel er det langt i fra, da er det i så fall et større mirakel at ikke vi scoret et par mål til.
 12. Denne mannen har virkelig vært bunnsolid i år! Veldig godt å se etter problemene han har hatt👍
 13. Bommer på en del, men laget fungerer mye bedre med han på banen. Det så vi jo tydelig i dag.
 14. Kan man håpe på noen justeringer for mer dominans i siste tredjedel? Har vært positiv til 532, men vi dominerer banespillet så mye at det er litt waste med tre stoppere, enten må Næss flyttes opp i banen når vi angriper, ellers så ser denne løsningen her ut til å passe spillermateriellet vårt: Pignatel (Ottesen) - Pedersen - Næss - Lange Krogstad - Edwards Edvartsen - Geelmuyden - Normann Hansen Azemi (Gift) Kjønø er inne på at man må risikere mer, og etter å ha sett hvordan kampene har forløpt seg hittil så burde vi fordele spillerne litt annerledes på banen, i det minste mot de svakeste lagene. Uansett, forventer en solid seier i dag!
 15. Regner med at du sikter til gangen før det igjen, i 2005? i 2013 hadde vi 8 poeng på de første 8 kampene. I 2005 hadde vi 20 poeng. hjelper ikke å slå bunnlagene sier du, men nå er det vel et par av bunnlagene vi ikke har klart å slå. Det viktigste er å slå de andre topplagene, og der har vi bare møtt ett foreløpig. Kommer en avgjørende periode snart!
×
×
 • Create New...