Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Posts

  797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

M-A-N last won the day on January 12

M-A-N had the most liked content!

Reputation

2,495

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk!

Recent Profile Visitors

1,145 profile views
 1. Hører på Yaw på Heia fotball nå, lang episode, men godt ute i podcasten snakker han utrolig inspirerende om idrettspsykologi og hvordan jobbe individuelt med prestasjoner og treningskultur. Han har mange gode og reflekterte poenger og ideer, og han er også en veldig god muntlig formidler. Vi har denne kapasiteten i klubben og vi har mange unge spillere som trenger veiledning og inspirasjon - håper virkelig vi bruker Yaw for det han er verdt internt i klubben! Han har kontrakt til sommeren.
 2. Herlig, @ingo! Takk for bra rapport og info om prøvespillere. Om Nico er klar for oppgaven så er det en super signering! Støtter sitatet du postulerer her også, fokuset må være på elementene du nevner! Tenk Bodø/Glimt, de begynte å gjøre det bra når de sluttet med resultatmål og ikke lenger fokuserte på resultatet i arbeidet. De fokuserte på prestasjon og hvorvidt de jobbet etter strategien de hadde vedtatt.
 3. En må jo ryke først. Når Skytte ikke var med var vel ikke oddsen høy på Pedersen kanskje. Pedersen viste progresjon gjennom høsten etter en trøblete start. Tror han blir en bra «squad player» å ha med seg i OBOS.
 4. En evaluering av dette formatet skal jo si noe mer enn om vedkommende skal sparkes eller ikke da. Skal jo få konkretisert hva som ikke har vært bra nok og hvordan det kan bli bedre. At ting ikke har vært bra nok er jo åpenbart.
 5. Har du virkelig spolt deg frem og tatt screenshot av der Kjønø ser mest bekymra/veik ut for å gjøre det poenget? Jeg savner mer detaljer og konkrete tiltak fra rapporten og synes klubben svikter totalt på en del av kommunikasjonen utad. Synes også Kjønø må komme med mer konkrete eksempler når han beskriver planer og hva som gikk galt i fjor. Men det mye her på forumet som går på person som blir så altfor dumt!
 6. Problemet er vel at de ikke gir oss noe konkret. Enten så gir de jo full tillit til Kjønø og Bjarmann eller så er det ut. Så den er jo grei, forsåvidt. Men noe konkret om treningskulturen, ansvarsfordeling, krav til prestasjoner, fellesskapsfølelse i teamet, etc mangler jo totalt. Kanskje det er det de mener med ærlige intervjuer med Bjarmann og Kjønø, at de der skal beskrive mer konkret hva som ikke har vært bra nok og endringer for tiden fremover.
 7. Bifalles. Må tenke langsiktig utvikling.
 8. Nå har ikke jeg fulgt Frobenius nøye, men han var jo ansett som et meget stort talent når han dro til Sporting Lisboa, og han er jo lokal. Så her bør vi være på ballen om han vender snuta hjem.
 9. Uff, her må man være på ballen, Stabæk! skuffende om det blir Start på han…
 10. Ikke gunstig å miste en sportssjef i dette vinduet, men om Bjarmann har gjort en helt ok eller en dårlig jobb, så er han uansett ikke akkurat en uerstattelig type.
 11. Mye av grunnen til at jeg gleder meg veldig er at jeg føler at vi i 2022 spiller på rett nivå😅 vi er konkurransedyktige for første gang på lenge og spillerne våre kan endelig vise hva de er gode for! (Så håper jeg på positive overraskelser i form av utvikling som gjør at vi kan rykke opp - og attpåtil som et langt bedre lag enn det som rykket ned)
 12. Enig med deg i at den stallen i utg er god i OBOS-sammenheng, @odd, men den har noen store mangler og er ikke samspilt nok (noe som er sjukt etter så lang tid sammen). eller så er den litt feil sammensatt. Uansett: Vi må ha en ny spiss, uten tvil. Vi må løse midtbanen enten ved å kvitte oss med velkjente duo, eller få maks ut av dem på et vis. Vi trenger en kreativ spiller til offensivt, kant eller sentralt.
 13. Dette ville jeg av alle andre brukere tolket som herlig, syrlig ironi. Når det kommer fra deg så vet jeg ikke om du mener det eller ikke😅
 14. Alle tar liksom for gitt at ryktene om at Skytte og Lumanza forpester stemningen og treningskulturen i klubben stemmer. Hvis det stemmer med virkeligheten og er opplevelsen til de som jobber i klubben så er jeg enig: Finn en ny klubb og la dem gå gratis eller forhandle en terminering. Hadde vi skulle spilt i eliteserien hadde jeg sagt terminer uansett. Men jeg klarer ikke helt å fri meg fra tanken: Er dette en sannhet spredd av gjentagende rykter på forumet, en pils i Stavanger og Lumanzas Instagram? Dersom opplevelsen til trenere og medspillere er en annen enn det som skildres her på forumet: Disse spillerne ble satt ut av troppen i siste og avgjørende del av sesongen. Det er et tydelig signal om at de må skjerpe seg og at de ikke leverer bra nok. Kan det være første steg i en prosess for at disse skal lære hva som kreves og bli en mer profesjonell utgave av seg selv i 2022? De er satt ut av laget og er ikke attraktive for andre klubber. Skal de fortsette karrieren må de ta grep. Tanken jeg ikke klarer å frigjøre meg fra: topptrent, motivert og med ny vilje til lagspill vil Skytte og Lumanza være meget solide spillere på OBOS-nivå. Stadig nonsjalante, selvgode og useriøse, er det selvsagt rett ut. Poenget mitt er hvordan sannheter etablerer seg i hodet på oss utenfra og vårt ønske om tydelige grep fra klubben. Men det kan være at de som jobber tett på tenker annerledes og opplever det hele annerledes. (Jeg har egentlig gått og håpet på info om at de er ute av klubben i det siste, men når jeg så kandidatene fra klubben for årets mål, og så den pasningen fra Lumanza til Edvartsen så slo denne romantiske tanken meg)
 15. Helt enig i dette, men de har vel ferie ut uka? Forventer dekning og innhold til oss fra oppstart neste uke👍
×
×
 • Create New...