Jump to content

M-A-N

Bruker
 • Posts

  902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by M-A-N

 1. Kanskje ligger forklaringen ikke bare på backene, men det er ganske krise hva de leverer offensivt. Lange mislykkes i alt han gjør, det samme med Wernersson. Ottesen spilles fri i gode posisjoner sikkert 20 ganger i dag, men det ender opp i stopp/støtte eller en helt ok, enkel pasning på førstebevegelsen fremover. Og alle innleggsforsøk er mislykket. Enten er han ikke god nok eller så sliter han veldig med selvtilliten for han spiller på det safe uansett og da blir man veldig forutsigbar og enkel å forsvare seg mot. En god, kreativ høyreback med evne til å gå av motstander ville gjort oss så veldig mye bedre! Ellers er det litt trist å se på Edvartsen om dagen, på langt nær den samme spilleren som da han var på sitt beste i fjor sommer.
 2. Jeg så litt av 2.lagskampen i går. Gift så ganske bra ut til å nettopp ha kommet tilbake. Tror han kan bidra som innbytter ganske kjapt. Spilte 90 min. Siden Christian Holters dager er det to ting vi har vært skikkelig ræva på i Stabæk; straffer og innkast. Deilig å se en meget trygg og god straffe fra Gift i går (selv om det bare var mot Ready).
 3. Disse lånespillerne til Start ass! 7. assist på Fallenius og 10. og 11. målet til Braut Brunes😮
 4. Ikke mye spillemessig fremgang i dag, sliter med mye av det samme som tidligere i år. Men i dag forløste kampen seg slik vi burde kunne forvente når vi tar ledelsen, da åpner det seg opp og da har vi riktige spillertyper til å utnytte mer rom og overganger og punkterer kampen på det viset. Problemet er de kampene vi ikke klarer å ta ledelsen. Støtter endringene inn mot kampen i dag, selv om det ikke flyter helt for Azemi med hans involveringer. Ellers bør det være jevnbyrdig konkurranse om venstre back fremover.
 5. I det minste positivt at vi skaper 3 store sjanser på 2 min etter at Lyn scorer 2-2. Ref vinnermentalitet.
 6. Men vi har jo bare én spiss - en rusten Azemi. Opplegget med Ollie/Normann ser litt for ambisiøst ut per nå de er for avhengig av flyt og marginer i måten de/vi spiller på.
 7. Dette blir litt for dumt fra spillerne! SS som enhet er generelt veldig oppbyggende og positive. Lite felles piping og den slags som i andre klubber. At de hører enkeltpersoner rope må de jo bare tåle. Og når de hangler seg til 1-1 mot Grorud kan de ikke klage på negative kommentarer. Det må de ta til seg og bruke som noe positivt/motivasjon for egen del. Kan vinnermentalitet og supporterfrykt henge sammen?
 8. Enig i mye her. Det finnes tydelig svakheter i spillet og oppsettet vårt som burde kunne justeres til det bedre. Du har flere gode ideer, og jeg forventer at trenerteamet jobber med det samme og ikke låser seg fast med det de har jobbet med. Tror kanskje vi er nødt til å bruke Azemi, og evnt finne en ny spiss i sommer. En rollespiller som utfyller de andre - behøver ikke å være den perfekte, komplette spissen, men med noen spissferdigheter.
 9. Lillestrøm rykket direkte opp med kun 16 seiere på 30 kamper og 8 poeng etter de syv første kampene. Mjøndalen hadde 7 poeng på 6 første kampene og 17 seiere totalt da de rykket opp. Brann rykket opp med kun 14 seiere og 14 poeng etter 10 kamper! Det har vært en trå start og kraftig forbedring forventes på flere områder. Men pust med magen alle dere som ikke allerede hadde gitt opp Kjønø og prosjektet før sesongstart (for dere skjønner jeg at frustrasjonen bare stiger og stiger!)
 10. Ikke i følge meg heller. Sier bare at jeg føler meg trygg på at vi klarer det. Men det er ikke bra nok. Kjønø forsvinner kanskje på veien i så fall🤷‍♂️ Klarer vi mot formodning å rykke opp via playoff vil mye være glemt i 2023.
 11. Jeg synes vi har vært begredelige hittil i år, men utelukker på ingen måte at vi kan være mer stabile i høst. Time will show. Håper vi får inn en ny offensiv spiller med litt andre kvaliteter i sommer, det kan løse en del. Frykter ikke akkurat de andre lagene i Obos, ingen som imponerer veldig. Det er oss selv vi må fikse, kommer vi opp på et nivå vi burde ha innen rekkevidde med den stallen så skal det holde, men det begynner å haste for å henge med kampen om topp 2. Men playoff klarer vi. og jeg vet at Lyn ligger i 3. div, men du presiserte at de var dårlige i år, de kan vel ikke gjøre det særlig bedre enn å være nr. 1.
 12. Lyn leder sin avdeling i år, så at de er fryktelig dårlige i år er litt rart å si. Hvordan laget fungerer, hvem som er trener og hva som skjer i sommervinduet er litt rart å være skråsikker om nå, og å kalle det grenseløst naivt at man kan rykke opp via kvalik all den tid vi ligger på kvalik nå selv uten en eneste hjemmeseier. Skjønner at du sikter til at selv om vi havner på kvalik så rykker vi ikke opp, men det mener jeg er litt idiotisk å mene noe om allerede nå.
 13. En playoff vil jeg tro er ganske åpen. Det var uansett ikke poenget, mer hva jeg ser som sannsynlig på sluttabellen i obos. Kan ikke se for meg at vi blir en middelhavsfarer, tross våre svakheter blir vi nok blant topp 6.
 14. Føler meg trygg på at vi klarer play-off. Man får vel håpe på at det er maks ett lag som klarer å være stabile gjennom hele sesongen og at 2. plassen forblir ganske åpen.
 15. Jeg hadde vært veldig pro Lars Bohinen. Da blir det fortsatt 352 da, for dere som hater det😅 Bohinen bør være den opplagte kandidaten på markedet nå. Jeg står for det jeg har sagt hele veien; venter til de første 10 kampene er spilt før jeg dømmer Kjønø-prosjektet. Bør være topp 3 på tabellen og ha over 2 poeng i snitt etter 10 kamper for at man ikke skal diskutere grep.
 16. Begredelige saker det her. Vi mangler et element i den offensive delen av spillet. Det blir for fislete, og når Geelmuyden i en nøkkelrolle virkelig ikke har innfridd så sliter vi virkelig med å være distinkte og ha flyt i samhandling. Når vi i tillegg misbruker vanvittig store sjanser så er det hele ganske håpløst. Defensivt havner vi for ofte i litt kaotiske situasjoner med de tre stopperne helt alene mot en overgang. Det var også noe veldig galt med starten på kampen her, de virker ukonsentrerte og det så ut som de trodde de kunne spille på lavgir. Likte grepet som ble gjort i pausen. Ottesen har vært meget svak lenge. Synes bare Edvartsen ble brukt alt for lite.
 17. Skjønte ikke hva du mente her. Å kjøpe inn nytt lag hvert år er jo noe man ønsker å bevege seg bort i fra. Man har startet litt på nytt i vinter og det er klart man må ha litt tålmodighet om man skal klare å få til et innarbeidet og fungerende system. En kombinasjon av mye øving og terping og at man må ta med seg lærdom og erfaring fra kampsituasjoner i tellende kamper. Nok en gang, se på Glimt eller Sandefjord som omtrent bare klarte 0 og 1 poeng i første perioden med Cifuentes, men de sto i det og fikk betalt sesongen etter og året etter der igjen. Kommentaren din om å bytte hele laget er vel det jeg mener med at det bare er stikk i alle retninger uten at klubben får en sjanse til å prøve å forbedre seg. Går man inn på taktikk i kampene så har jeg masse å utsette som jeg har gitt uttrykk for i andre tråder. Men at de prøver å endre strategi jfr kontinuitet også blant spillere og å jobbe med bestemt og ganske ambisiøst grunnspill mener jeg er ganske tydelig om man følger klubben. On topic, 2.laget har startet utrolig dårlig, men det må i det minste få være en arena hvor de unge kan jobbe med utvikling og det å tilpasse seg voksenfotball. Forhåpentligvis mye lærdom i det de opplever nå. Men ja, Skeid 2 - det burde jo være lett match.
 18. Det er vel omtrent slik klubben har tenkt også. Ved å ansette en sportssjef med erfaring fra flere ulike roller i fotballen inkl sportssjef og som kjenner norsk fotball veldig godt. De henter inn en trener som har vist at han klarer å utvikle en klubb og innarbeide et fast og tydelig spillemønster. Så jobber det sportslige apparatet med å utvikle prinsipper og mål for hvordan laget spille fra akademi, 2.lag til A-lag.
 19. Det blir en tøff kamp om de to plassene. Jeg føler meg ikke trygg. jeg synes det er lite konstruktivt å bare slenge rundt seg med kritikk i alle retninger selv om man er misfornøyd. Det smitter over på flere også. Folk skal få ytre og mene hva de vil. Jeg synes bare det blir litt dumt når man klager på manglende kontinuitet og en overordnet plan for klubben så gis det ikke en sjanse en gang når klubben prøver å jobbe etter en utarbeidet plan og for å sikre kontinuitet både på spiller- og trenersiden. Ikke har sesongstarten vært helt krise heller. Den har vært omtrent som forventet spør du meg. Jeg synes man skal forvente direkte opprykk, men jeg hadde ikke ventet ar alt skulle gå på skinner fra runde 1. I den situasjonen vi har havnet i synes jeg ikke det er en dum tanke å satse langsiktig på en umerittert, men ung og lovende trener og på å utvikle over tid en innarbeidet måte å spille på i hele klubben. Risikoen ved en mer kortsiktig tankegang er jo at man ikke er på et bedre sted når man rykker opp som når man rykka ned. Hvordan ville du tenkt at man burde satse i den situasjonen vi har havnet i, @kuk og @mbh? (Så betyr ikke det at man ikke skal kunne ta nødvendige grep. Ligger vi på 6. plass halvveis i sesongen så må selvsagt stillingen til Kjønø vurderes. )
 20. Det må være deilig å bare kritisere alt og alle uansett, og slippe å komme med konstruktive forslag eller ideer. Jeg blir ganske matt av den kortsiktigheten og sarkastiske holdningen som preger mange som kommenterer her inne. «Alle» var for kontinuitet før man faktisk måtte ta et valg om man skulle satse på kontinuitet og en langsiktig sportsplan inspirert av B/G ved å se på ikke resultatorienterte mål. Ikke måte på hvor mange som mente man burde se til B/G. Det er vel nettopp dette som er å satse på kontinuitet, og å akseptere 2 steg frem - 1 tilbake. (jeg kommenterer nå det sportslige, ikke organisatorisk, styre/stell, marked, bonusen til Jon)
 21. Takk for fin statistikk👍 Det er en forskjell på «vi var dårlige og hadde flaks» og «vi var ikke veldig gode, men vi vant likevel fortjent og var det beste laget». Gårsdagens kamp var sistnevnte påstand. Det viktigste er tross alt å være bedre enn de vi møter. Men jeg er ganske så bekymret ikke bare for effektiviteten ved store sjanser, men særlig problemene med å skape målsjanser når vi kommer i gode posisjoner. Det er altfor svakt hvor ofte vi bommer på sistepasninger eller stopper opp og rommet forsvinner. Dette gjelder frontduoen, Hammy og Ottesen i særdeleshet. Vi har ikke råd til å skusle bort så mange muligheter som vi har gjort hittil i år.
 22. Hehe, her skal det vinnes hver kamp uten at det er reell kamp mellom to lag for å gjøre en fornøyd ser jeg. Dette var vel en veldig åpen og jevn kamp, men hvor Ranheim hadde bedre avslutninger i starten, mens Normann Hansen hadde løskrutt. Men Ranheim hadde vel ikke én målsjanse etter at vi gikk opp til 1-0. Da er seieren i min bok veldig fortjent. Uansett ikke en veldig bra kamp, selv om det er fortjent. Inntil videre ser det ikke ut til at vi er kliniske nok til å ha stabiliteten som trengs for virkelig være et topplag. Vi må klare å utnytte alle de situasjonene og overtallene vi får langt bedre.
 23. M-A-N

  Nadderud

  Evnt få inn midler og kompetanse til å få en bedre gressbane. Det bør være fullt mulig. Fotball på gress er suverent best, men dessverre er de fleste spillere mest vant til kunstgress, og når vi i tillegg trener på det hver dag virker det hele litt dumt.
 24. Støtter siste taler, dette er veldig fint å jobbe med internt. Det er veldig viktig å jobbe med sportsplanen uten å henge seg opp i resultatene for den langsiktige utviklingen og for å sørge for at man ikke blir desperate og quick fix-fokusert. Så jeg støtter måten å jobbe på - internt. Det er merkelig å offentliggjøre slike ting med et så tynt grunnlag og det er et problematisk tidspunkt å offentliggjøre det. Litt sånn; slapp av folkens, vi er egentlig veldig gode selv om vi uheldigvis har tapt. De burde jo skjønne at folk reagerer på den tonen. Enig med noen av talerne her om at Sandnes Ulf var meget heldige, men samtidig er jeg veldig frustrert over Stabæks spill på siste tredel og manglende evne til å angripe på forskjellige måter og mer direkte etterhvert som kampbildet krevde det. Vi kommer til å kjempe i toppen av OBOS, såpass kvalitet har vi i spillere og i spillet, men vi må bli myye bedre i enkelte faser av spillet om vi skal sikte på de to øverste plassene.
 25. Tja, det aller meste vi skapte kom vel etter forløsende pasninger fra Edwards.
×
×
 • Create New...