Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Content Count

  3,727
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Jan Fredrik last won the day on March 17

Jan Fredrik had the most liked content!

Community Reputation

2,677

About Jan Fredrik

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brisbane, Australia

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,375 profile views
 1. Send PM med telefonnummer, så sender jeg invite.
 2. Slik jeg tolket på Ropstad på pressekonferansen i går må den isåfall streames av en i støtteapparatet. Men mulig han formulerte seg strengere enn de faktisk reglene.
 3. Det er allerede strammet inn til 0 tilskuere med 5A, også presisert på dagens pressekonferanse.
 4. Send eventuelt PM, så kan jeg sende invitasjon til Clubhouse, har en del.
 5. Den saken er fra i går. Alle spillerne skal ta en siste test i dag, og svaret på de kommer kanskje i morgen eller kanskje ikke før på mandag.
 6. En ting er at det er ulovlig og straffbart, at det er idiotisk og at det er respektløst overfor alle og enhver. En annen ting er hva det kan medføre for Stabæk, de andre lagene og hele norsk idrett. Jeg synes det de har gjort er så ille at man ikke trenger å nyansere. Og at å nyansere blir det samme som å bagatilisere. Fordi jeg mener at forskjellen på det de har gjort og å dra smittet på en stor fest er helt minimal. Resultatet er akkurat det samme: Lovbrudd, videre smitte og at fotballbobla er brutt.
 7. Det kunne vært verre. Men dette er mer enn ille nok. Og jeg synes det er tåpelig å snakke om at de kunne vært enda mer idioter enn hva de har vært. Når Skytte og Lumanza dro på den sosiale sammenkomsten med tre andre (ble først sagt fem andre), så hadde de allerede tatt to koronatester. En mer unøyaktig hurtigtest og en mer nøyaktig PCR-test. De hadde fått svar på hurtigtesten, men ikke PCR-testen, og fått klar beskjed om å være i karantene. Skyttes PCR-test (som var tatt før den sosiale sammenkomsten og som han ventet på svar på) var positiv. Han smittet også en person på sammenkoms
 8. Med all respekt, her er jeg helt uenig. De dro ikke for å henge med noen venner etter å ha testet negativt. De dro for å henge med noen venner når de skulle ha vært i lovpålagt karantene. Inkubasjonstiden kan være på mange dager, derfor må man være i karantene, derfor skal man ta en andre test. Og derfor har de fått bot på 20.000 kroner. Å ikke følge karantenereglene er nettop en "fuck alle regler, jeg tenker bare på meg selv"-holdning. Veldig respektløst av Skytte og Lumanza.
 9. Fire nye smittede: https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/enda-flere-stabaek-spillere-er-smittet-vi-er-i-kjelleren-na/632395!/ Virker som at alle har symptomer, Røde sier: "Det varierer fra milde til moderate symptomer".
 10. Nå er det smitte i Vålerenga også: https://www.ao.no/korona/valerenga/fotball/to-valerenga-spillere-smittet-av-koronaviruset/s/5-128-65902
 11. Skytte har i tillegg smittet en person på denne sosiale sammenkomsten, fremgår det av Dagbladets artikkel. Står litt mer her: https://www.dagbladet.no/sport/vanvittig-lei-meg/73538085 Bra at Skytte og Lumanza står frem. Fullstendig hodeløst, håper de får en streng straff av klubben. Helt uholdbart.
 12. Nasjonal forskrift går foran lokal, og lokale myndigheter har ingen anledning til å vedta mildere forskrifter enn de nasjonale. Det er det ingen tvil om. Om politiet i Nordland er udugelige eller om de har gode politikervenner skal ikke jeg uttale meg om.
 13. Synd, og veldig skuffende. Fortjent med bot på 20.000.
 14. Dette er nå bekreftet: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/seriestart-utsettes-til-forste-helgen-i-mai/ Blir spennende å se om de forskyver alle kampene (slik at vi fremdeles åpner hjemme mot Odd som aller første kamp) eller om de første fem serierundene utsettes og spilles på et senere tidspunkt. Isåfall åpner vi borte mot Molde.
 15. Jeg tenkte det samme med Fornebubanen. Nå holder de i hvert fall på og river og graver noe voldsomt der ute. Så noe blir det i hvert fall. Og noe må det vel bli på Nadderud til slutt også.
×
×
 • Create New...