Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Content Count

  3,691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Jan Fredrik last won the day on May 14

Jan Fredrik had the most liked content!

Community Reputation

2,617

About Jan Fredrik

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brisbane, Australia

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,269 profile views
 1. Superliga-unntaket er nå fjernet igjen i hele Danmark. I København-området ble det fjernet allerede for en liten uke siden. Nå er det maks 500 personer og krav om mest mulig avstand (altså flere tribuner). Samtidig er det påbud om munnbind på restauranter, cafeer, kollektivtrafikk, taxi, stasjoner, m.m., all mat- og drikkeservering etter 22:00 er ulovlig og alle som kan skal jobbe hjemmefra. Smittetallene fortsetter allikevel å stige, og det blir trolig flere tiltak neste uke. Kanskje reduseres det fra 500 til 200? Eller 100? Som folk tidligere har påpekt er nok ikke den danske
 2. Er langt fra den verste straffen jeg har sett. Helt grei.
 3. Feilaktig frispark på 2-0, og skulle gitt oss straffe. Vi hadde ledet 2-1 hvis det ikke var for klovnen fra Sunnmøre. Og det er ikke første gang vi blir bortdømt av Kringstad... sist la han seg flat.
 4. Det er 1-2, skulle vært 2-1 Feilaktig frispark + Botheim skulle satt den
 5. Kan vel også ha pågått forhandlinger, og at prisen nå ble god nok, eventuelt behovet ble større for oss/mindre for RBK.
 6. Deilig med en ny signering nå! På lån ut sesongen, spørsmålet er om det finnes en opsjon... Uansett: Velkommen!
 7. Ville vært helt absurd om han skulle få strøket begge to – er vel ingen som mener det er feil at Shala fikk et kort i den kampen...?
 8. Rosenborg-Glimt streames av Adresseavisa førstkommende lørdag, så de har tydeligvis funnet en løsning. Forøvrig blir det i tillegg til kampen mot Godset på Marienlyst tirsdag 2. juni (som i følge Godset ikke streames) en kamp mot Odd på Nadderud tirsdag 9. juni kl. 16:00.
 9. Nei. Kun lov med representanter fra klubbene og dommere. Dog er det ingenting i mot at klubbenes egne ansatte selv kan filme kampen og direktesendte denne, men spørs vel om det blir noe av... Fra Eurosport.no: Drømmen er selvfølgelig at Posse blir ansatt i klubben!
 10. Overgangsvinduet åpner igjen 10.-30. juni. Får vi en spiller eller to til?
 11. Du trenger ikke kjøre noe ut fra stadion. Alle som er med på nettmøtet kan bare se hverandre. PC’en på stadion er i videosamtalen, men uten bilde og lyd. Men om det funker og om det hadde vært noe bra... det er jeg mer usikker på! For det hadde nok kanskje vært bedre hvis bilde og lyd ble kjørt ut fra stadion via Zoom, da har du betraktelig mindre delay enn på TV/nett-TV, men samtidig også dårligere kvalitet og mer lag. Men som du også påpeker er det problematisk mtp. rettighetshaver...
×
×
 • Create New...