Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Posts

  4,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Jan Fredrik last won the day on February 18

Jan Fredrik had the most liked content!

Reputation

3,584

About Jan Fredrik

 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,559 profile views
 1. Merkelig artikkel og merkelige uttalelser: https://www.budstikka.no/skjonner-ikke-hvorfor-stabak-ikke-er-motstander-haplost/s/5-55-1470152 Skeid møtte Kjelsås i fjor (forrige cup, nettopp avsluttet). Stabæk møtte Heming i 2019 (tre cuper siden). Derfor møter Skeid Bærum i morgen og vi Åssiden forrige uke. Dette burde de vite.
 2. Synes Klaveness bør være forsiktig med slike sterke uttalelser når gjerningspersonen er en mindreårig som er anmeldt. Tydelig at personen tar det tøft basert på uttalelser, og har skværet opp og beklaget seg for både klubb og dommeren selv. Forøvrig er dette en jævlig rar uttalelse fra Klaveness: Tilfeller av trusler, trakassering og mobbing av fotballdommere øker – både ansikt til ansikt, og i sosiale medier. Det har én av fem dommere fra profesjonelt nivå opplyst om. 20% opplever økt antall tilfeller. Hun sier ikke noe om hva de 80% øvrige dommerne opplyser om, men hvis bare en fjerdedel av dem opplever færre tilfeller vil det jo bety en netto nedgang i antall tilfeller.
 3. Som igjen henger sammen med byggingen av ny stadion. Det at den flyttes nærmere Stabæktribunen har utelukkende med fremtidig plassering av banen å gjøre. Men flyttingen mot tennisen henger sammen med at byggeplassen for nye stadion går inn på dagens bane. Den går også inn på felt 300 (som derfor skal rives til vinteren).
 4. Man flytter det nå i august istedenfor å flytte det i vinter. Og da var jo planen å flytte matta både nærmere Fornebulandet og tennisen, så rimelig sikker på at de kommer til å gjøre det nå i august. Det er en nødvendighet for å kunne bygge ny stadion. Det gir jo ikke mening å legge kunstgress i august, også nytt kunstgress igjen i vinter. Så tror vi kan være 100% sikre på dette.
 5. Det legges kunstgress på Nadderud fra 1. august, så det er klart til kampen hjemme mot Tromsø 13. august.
 6. 3. runde trekkes, så kan like så godt bli Bodø/Glimt 🤷‍♂️
 7. Tok en rask titt på hvem vi kan møte i tredje runde. Mest aktuelle: Eik Tønsberg Gjelleråsen Halsen Frigg Strømmen Ørn Horten Kvik Halden Grorud Bærum Kjelsås Ull/Kisa (møtte i 2021) Om det skulle bli langtur: Fana Fjøra Melhus Strindheim Stord Lysekloster Skjervøy Mjølner/Harstad Brodd/Vidar Fyllingsdalen/Sotra Nardo/Byåsen Arendal Alta + eventuelle cupbomber i morgen
 8. Herlig! Vurderte å spørre etter den i går, men konkluderte med det samme som deg – at det bare var tull så tidlig. Uansett artig å se at vi allerede nå med 95% sannsynlighet har sikret oss mot nedrykk, og 25-35% sjanse for Europaspill! Det hadde vært rått, det!
 9. Kunstgresset skal være klart til neste sesong.
 10. Synd at vi ikke klarer å spille bedre på egen matte. Hadde vært på tredjeplass med seier i dag.
 11. All reklamen er irriterende. Bør kunne ha FotballXtra og Målshow uten reklame på TV 2 Play.
 12. Enig i at det er dårlig bruk av TV-kanalene, men det er veldig bra på TV 2 Play. På onsdag var det en veldig bra målshow-sending som både inkluderte OBOS (full runde) og Eliteserien (tre kamper) + litt Toppserien. Ekstra mange eksperter i studio (mistet tellingen – Eirik Kjønø var der faktisk). Og alle kamper går selvfølgelig live på TV 2 Play. Edit: Forøvrig gikk både Kristiansund -Bryne og Rosenborg - Vålerenga direkte på TV 2 Sport Premium.
 13. Bare litt synd at de har det nest dårligste kunstgresset i Eliteserien…
 14. Den kan misforstås Slum. Skjedde ting i verden den dagen også utenfor Ullevaal stadion…
×
×
 • Create New...