Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Posts

  3,809
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Jan Fredrik last won the day on August 19

Jan Fredrik had the most liked content!

Reputation

2,956

About Jan Fredrik

 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brisbane, Australia

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,628 profile views
 1. Inn med 2-3 leiesoldater som løfter nivået betraktelig ASAP, koste hva det koste vil.
 2. Han burde kanskje begynne å trene?
 3. Deilig med trippelbytte, kom igjen nå!!!
 4. Hvis du snakker om "Sendes til skogs"-saken synes jeg den var veldig ryddig. Ser ingen problemer med den. Og skjønner veldig godt at det er frustrerende!
 5. Sammenligner du virkelig å jobbe gratis for en fotballklubb og å jobbe gratis for REMA 1000? Alle norske fotballklubber (inklusive eliteklubber) har frivillige som bidrar, helt uavhengig av hvem som eier klubben og hva de eventuelt tjener eller taper. Jeg vet ikke om REMA 1000-butikker med lignende frivillignettverk. Og det er vel uansett ingen av eierne som har gått med overskudd i Stabæk, så da blir sammenligningen din i hvert fall helt søkt.
 6. På lån ut sesongen fra Molde: https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/mathis-bolly-lanes-ut-til-stabaek_sto8496494/story.shtml Velkommen!
 7. Hvis vi hadde spilt på nytt hadde helt sikkert slått oss 0-9.
 8. Er selvfølgelig hygieniske tiltak i klubben, men er vanskelig å ikke ha smitterisiko når man spiller kamper og også på trening. Det er et magevirus som har gått i en lengre periode – uten tiltak hadde vel alle vært smittet på kort tid…
 9. Dette er uansett siste kamp i 2021, så ingen vits i å ryke ut for å satse på serien. Vi skal slå Godset og få drøyt tre uker tidligere start på sesongen neste år!
 10. Det var slik de gjorde det. Og den løsningen burde de klart å ha på plass til søndag kveld. Utrolig at det tok fire dager etter ferdigspilt 2. runde før NFF klarte å få tak i 32 baller med tall på.
 11. Det positive er at dersom vi kommer oss videre har minst seks Eliteserielag røket ut før 4. runde. Og det kan fort være både syv, åtte og ni!
 12. Faen, bortekamp mot Strømsgodset!
 13. Jeg holdt på å skrive at NFF sikkert kommer til å låne lottoballene fra Norsk Tipping og nummerere klubbene etter alfabetisk rekkefølge, men så tenkte jeg at det hadde vært alt for dumt…
×
×
 • Create New...