Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Posts

  3,860
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Jan Fredrik last won the day on August 19 2021

Jan Fredrik had the most liked content!

Reputation

3,037

About Jan Fredrik

 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,797 profile views
 1. Vi får fremme forslag til årsmøtet om at hele evalueringen og all tilhørende dokumentasjon skal offentliggjøres (eventuelt sladdet for personsensitiv informasjon jf. gjeldende regelverk på området).
 2. «Evalueringsprosessen er ennå ikke avsluttet når det gjelder eventuelle organisatoriske endringer i samarbeidet mellom styrene og administrasjonen mv.» Spennende…
 3. Takk for oppdatering @ingo! Er kamptidspunkter/datoer avklart for treningsleiren?
 4. Bestilt fly til Stavanger 22. oktober, opp 09:30, hjem 18:55 med SAS. 598 kroner tur/retur!
 5. Helt forjævlig med disse mandagskampene, hvem faen fant på det? Og den ene mandagen jeg kan (2. påskedag), da er det tirsdagskamp borte mot Åsane?!
 6. Fantastisk, dette (og Posses sammendrag) synes jeg var veldig tillitsvekkende. Jeg er veldig glad for at klubben har satt i gang en så omfattende evaluering. Og jeg har tro på at det finnes engasjement og vilje til å faktisk gjennomføre de nødvendige endringene, og få klubben på en bedre kurs. Jeg betalte kontigenten til Stabæk IF i går, og kommer også på årsmøtet dersom det ikke kolliderer med jobbreise. Det gleder jeg meg til! Tusen takk til alle som har lagt ned og legger ned innsats i dette – både fra $$, klubben og eksterne!
 7. Det er også en begrensning på hvor mange det kan være på et slikt møte. Jeg velger å fokusere på at jeg er glad for at det har vært et slikt møte, at det har kommet positive signaler i etterkant og at jeg gleder meg til referatet!
 8. Ikke jeg som lager reglene og anbefalingene 🤷‍♂️
 9. Ingen anbefalinger om det, nei. Ei heller frarådning mot treningsleir i utlandet.
 10. En kombinasjon av den første og den tredje av de tillate kunne vært en mulighet? Blå striper på nedre del til høyre også et grønt «hjørne» oppe til venstre med grønn arm. Den grønne delen kan gjerne være mindre enn de blå stripene, dersom det er tillat.
 11. Vi har fått treningsforbud inntil videre (sammen med resten av OBOS): https://www.tv2.no/sport/14465570/
 12. VG tipper oss på 2. plass bak Brann: https://www.vg.no/sport/fotball/i/9KGzyd/jonssons-kamikaze-tips-slik-ender-obos-ligaen-2022 Altså direkte opprykk!
×
×
 • Create New...