Jump to content

Jan Fredrik

FairFans
 • Posts

  4,121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Jan Fredrik last won the day on June 20

Jan Fredrik had the most liked content!

Reputation

3,988

About Jan Fredrik

 • Birthday 12/01/1994

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,814 profile views
 1. Som @SuperDungeonMaster og @odd skriver kan skatteavtaler regulere dette annerledes. Og det ser ut til at skatteavtalen mellom Norge og USA nettopp gjør at man ikke trenger å betale norsk skatt for formue opptjent i USA. Sitat fra Skatteetaten.no: USA: Formue og inntekt skal ikke skattlegges i Norge. Det gis ikke fullt fradrag for gjeld og gjeldsrenter Før noen spør, inntekt i denne sammenhengen dreier seg om inntekt fra formue (f.eks. utleie av eiendom). Også vil jeg tro at det er annerledes for norske statsborgere (f.eks. Nicolai Tangen). Håper og forventer at klubben har hjulpet Bob og Michael med å sjekke opp dette ordentlig, hvis det kan påvirke avgjørelsen deres.
 2. Masse verdi for meg, veldig fint å se prosentene så tydelig!
 3. Er det mulig å få noen prosenter, @odd?
 4. Jævlig synd. TV 2 ble virkelig ikke det løftet vi hadde håpet på. Men nå håper jeg for guds skyld de er smarte. Tar de litt må de også gi litt (f.eks. reklamefrie sendinger på Play).
 5. Helt 100% er det jo ikke, Enga vil fortsatt kunne ta igjen Sandefjord. Men kan kreve en god del plussmål i side runde sammenlignet med Sandefjord, avhengig av resultatet av de to kampene.
 6. Glad i å hate Stabæk. Overraskende at ikke Lillestrøm er like hatbare…
 7. I Australia funker det veldig bra på storskjerm på stadion. Har dog ikke tro på at vi kommer dit i løpet av de neste fem årene, og kvaliteten på selve VAR-dømminga er så rævva at det er bedre å legge ned hele greia enn å investere enda mer i det…
 8. Det blir noe litt provoserende når han kunne fått svar på flere av spørsmålene i innlegget på Stabak.no som nettopp var blitt linket til her. Og på resten på de forrige par sidene. Hadde det vært en nykommer skulle jeg gjerne vært tålmodig og gitt et godt svar, men når det er @FranckTheBank blir det vanskelig å ta han seriøst. Men for de som ikke har funnet svar på spørsmålene: Den gamle stadion ligger rett ved siden av dagens Nadderud, mellom stadion og Gamle Ringeriksvei. Det blir kunstgress. Det blir ingen løpebane hverken på nye eller gamle. Hovis rives, Stabæktribunen består, og kunstgresset flyttes litt lenger mot tennisbanene. Gamle stadion vil dermed få kapasitet på ca 1 000 tilskuere.
 9. Jo, det blir innendørs friidrettsbane med tre løpebaner rundt. Hovis rives ikke, men blir til museum. Det blir gress i midtsirkelen og innenfor 16-meteren, grus på resten. Stadion skal ligge på Tveita. Kommer du?
 10. Riktig som @Jørg1 skriver:
 11. Vi trenger bare å vinne de siste tre, så enkelt er det. Og vinner vi en av de tre neste er det en god bonus, men med mindre vi vinner alle må vi fortsatt vinne (eller i hvert spille uavgjort) de tre siste.
×
×
 • Create New...