Jump to content

Haakin

Tifo
 • Posts

  1,007
 • Joined

 • Last visited

Reputation

18

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rykkinn, Bærum
 • Interests
  Football Manager<br />Fotball<br />Stabæk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Finner det merkelig at Stokkelien får 90 minutter i dag, totalt usynlig i andre omgangen. At vi også tar ut Brustad som flere ganger er farlig frempå offensivt syntes jeg også er merkelig. Uansett, vi styrer helt frem til de siste 15 da vi plutselig skal begynne å slå langt og drøye tida.. Et rart valg når vi har dominert såpass store deler av kampen. Ellers er det en jævla bra innsats av samtlige spillere i dag, Sandefjord får ikke mye tid med ball og vi er gode på gjennvinning.
 2. Stemmen der på Belsvik og dagens stemme, så høres det ut som han har drevet med mye knark i mellomtida..
 3. Benjaminsen har operert tåa, er nok ikke tilbake før høstsesongen tidligst..
 4. Harona, ifølge Budstikkas lagoppstilling. Men det sa meg ikke så veldig mye mer... kanskje en spiller på prøvespill - han her, kanskje? http://en.wikipedia....aruna_Babangida Stemmer. Han er på prøvespill Ekke det broren til den andre legenden babaginda?
 5. Både mål 1 og 2 kommer av sløve feil i forsvaret. Og at vi i tillegg ikke scorer på noen av de hete sjansene vi skaper, er for meg nokså utrolig. Sett utifra tabellen har vi så godt som allerede rykket ned, men sett utifra innsatsen og spillet den første halvtimen + mer effektivitet i angrep, så sitter jeg fortsatt igjen med en følelse av at vi holder oss i TL!
 6. Jo flere ganger jeg ser tifoen, jo råere er den!
 7. Er det bare meg, eller ser det ut som Marcus Pedersen har spist litt for mye godsaker under sitt utenlandsopphold?
 8. da var tur bestilt, drar opp 13:55.. Ulle som er stasjonert i Bardufoss blir også med på matchen
 9. Lett. Selv tar jeg 20:45-flyet med SAS. Hva betalte du for turen? på norwegian ligger det på 2098,-
 10. Rekker man å reise hjemover med flyet som går fra flyplassen kl: 21.35 ? vurderer å dra opp..
 11. Med tanke på hvordan vi fremstod i store deler av kampen skal vi være glad det var Kongsvinger vi møtte, mot etthvert annet tl lag (utenom hønefoss) hadde det blitt tap. Også utrolig dårlig å slippe inn 2 mål mot et lag som KIL, men hadde vi vært mer effektive hadde vi nok punktert kampen før. Alt i alt godt med tre poeng, men er mye å gå på.
 12. scroll litt oppover så er det masse av svar;)
 13. Hva med christan kalvenes, fristilt fra kontrakt i Burnley. Ønsket seg til Bergen, men utelukket ikke andre klubber i Norge. edit: så at saken var diskutert på side 911
×
×
 • Create New...