Gå til innhold

yeah

Bruker
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabæk
  1. Hvil i fred, Tor Marius. Dette er helt forferdelig trist og helt meningsløst.
  2. Noen som vet om support-billetter selges i døren imorgen? Evnt. i billettluken på ullevaal?
  3. Ja. Makan til bittert tap. Irriterer meg nok en gang over at altfor mange går før kampen er slutt. Jada, vi taper. Men du kan vel faen meg sitte der i 3 min. til når du allerede har sittet der i 90?
  4. Apropos cupfinalen.. var det free seating i svingen, eller nummererte plasser? Jeg bare spør.. Satt selv aller øverst på postbanken.. Det var free seating i svingen såvidt jeg husker. Apropos dårlig stemning i cupfinalen så kan det tenkes det delvis skyldes at vi ble pissa på. Så faktisk mange som pleier å synge som ikke sang. Jeg bare sier det.
  5. Finner du ut av noe? Tekstoppdatering er ikke saa morosamt.
  6. Alle som holder med Stabæk og håpet at vi skulle vinne er vel skuffa! Det er lov. Men jeg synes det er lov å tenke seg om to ganger før man skriver et innlegg her. Kanskje naivt, men jeg trodde Stabæk skulle være en klubb for alle. Kan vi ikke heller være glade for at vi tok seriegull og at vi kom til cupfinalen. Det er så utrolig mye mer konstruktivt enn å glefse etter alt og alle. Men igjen: lov å være skuffa.
  7. Noen som vet når cupfinalesangen gis ut? Ser at Vif har 4 sanger man kan stemme på og hører at alle er like dårlige. Glad vi bare har en som i tillegg er bra. Men vil gjerne høre den igjen snart!
  8. Hei! Vi hadde dessverre tekniske problemer med siden i starten av dagens runde. Teknisk avdeling jobbet på spreng med å løse dette og det ser nå ut som dette skal være løst. Vi beklager dette på det sterkeste. Vennlig hilsen Tomas Det funker vel strengt tatt ikke hos meg enda. AHHHHHHRG
  9. Funker det igjen? Jeg kommer fortsatt ikke inn ihvertfall. Fy faen så amatørmessig.
  10. Var nede på Ullevål og kjøpte billetter nå, møtte selvfølgelig på noen Lyn-supportere som kunne informere om at det kom til å bli "kjempemange folk" hva nå enn det vil si i Lyn-målestokk. Men de skal visst lage en greie før kamp med flagg og show. Jeg er skeptisk til opplegget, men håper på bra trøkk fra vår side!
  11. herreguuuuuuuud!! rødt kort...
  12. lite hyggelig lesing selv om det ikke kommer som noe sjokk.. "- Jeg har sagt det så mange ganger at jeg har gått lei min egen stemme. Kanskje skulle jeg valgt å dra herfra, i stedet for å skrive ny kontrakt med Stabæk, kanskje gått til en klubb som ønsker vinne noe - nå. Stabæk vil vente, til ny arena - og penger - er på plass før de satser. Det har ikke jeg tid til, jeg er en utålmodig mann, og det er heller ikke sikkert jeg er her da klubben endelig har råd til å satse, sier Nannskog." hele artikkelen finner man her : http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=502897
  13. Tømmernes inn for Olsen...blir spennende å se han i action!
  14. jeg har bare et ord å komme med: SKANDALE!!!!!!!
×
×
  • Opprett ny...