Jump to content

smurfeblaa

Bruker
 • Posts

  359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

smurfeblaa last won the day on October 26 2010

smurfeblaa had the most liked content!

Reputation

118

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. Deilig kveldssol i ansiktet, si ?
 2. Hmm, kan det ha noe med at det er usikkerhet rundt hvorvidt JJ fortsetter eller ikke? Bare spekulerer.
 3. Du verden, skal JJ fås sin Alanzinho nr 2-touh. Bare dobbelt så høy. Kunne nesten minne litt om TA Flo i sine glansdager ?
 4. Tipper vi starter ganske likt som forrige kamp: Sandberg H-O Demidov Yaw Moe Hernandez Skytte Bohinen Ola Kinoshita Braaten Hvis JJ tør starte med Moe igjen... spesielt med offensive Ola foran seg. Også på tide å få igang Kinoshita. Ellers tipper jeg Lumanza får et innhopp og Junker inn for Braaten/Kinoshita...
 5. Jasså? Snakker vi en ny Somen her ... ?
 6. Sikkert ikke mange relasjoner som sitter i dette laget allerede til onsdag, men dette er vel noe av det beste vi kan stille med utover høsten, eller? Da med Kassi i bakhånd, på alle plasser i midtbane-leddet, samt som hengende spiss. Forutsetter jo ellers at både Kinoshita og Junker presterer, ellers er det inn med Braaten evt. Ola igjen. Sandberg Hernandez Yaw Demidov H-O Lumanza Rusike Skytte Bohinen Kinoshita Junker Det blir her en offensiv høyreside som dekkes opp av Lumanza, mens Bohinen legger gode innlegg med sin venstrefot på andre siden. Mye power, muskler og cm i dette laget. Tror dette kan blir bra! ?
 7. Er det bare jeg som synes Kassi fikk til svært lite mot Haugesund, bortsett fra målgivende corner? Kunne tenke meg å enten sette han ut, evt gi han rollen som hengende spiss bak Kinoshita. Så kan vi prøve Emil på venstre kant, hvor han kan slå de innleggene Jeppe ikke fikser. Mitt forslag: Sandberg Hanche - Yaw - Vadim - Jeppe Ronald - Skytte - Lumanza - Emil Rusike/Kassi/Ola/Braaten - Kinoshita Usikker på spiss nr. 2 som dere ser...
 8. Jeg tenker at vi skal finne en spiss som skårer mål basert hvordan vi ønsker å spille, og det er ikke nødvendigvis så banalt enkelt. Det er relasjoner som er det viktige her. Hvis vi har en møtende spiss med hovmesterblikk og silkefot, tipper jeg vi bør se etter en rask bakromsspiss med smartness og presisjon... Når det er sagt er jeg er faktisk ikke helt sikker på om JJ har samme angrepsfilisofi i dag som for 10+ år siden, og hvor sta han er på å fylle de samme rollene.
 9. ? En spiss bør helst skåre mål ja, men gjør det neppe alene... Kunne tenke meg noen intelligente synspunkter på hva vi trenger som best kompletterer de spillerne vi har, og som passer inn i JJ's fotballfilosofi.
 10. Hva slags spisstype er det vi egentlig jakter på nå? Hvor mye påvirker JJ valget? Ønsker han fortsatt å spille med en møtende og en rask bakromsløpende spiss? Hvem har vi i dag som fyller disse rollene best? Vi har jo mange å ta av... Hva er Kinoshita best på? Mange spørsmål her, som i hvert fall ikke jeg sitter med fasit på... Håper JJ har noen kontakter som kan hjelpe IA, og at vi finner en som passer inn i spill-filosofien til hans.
 11. Med salget av Boli, hva blir lagoppstillingen på søndag, mon tro? Sandberg Hernandez Yaw Demidov Hanche-Olsen Rusike/Braaten Skytte Lumanza Bohinen Kassi Kinohita Men tviler i gunn på at vi starter med 4 nye, så kanskje dette er mer realistisk: Sandberg Hernandez Yaw Demidov Hanche-Olsen Rusike Kassi Bohinen Vetlesen Braaten Kinohita Så kommer Skytte inn for Bohinen etter 60 min og Lumanza for Braaten etter 80 min., hvor han tar plassen til Kassi, som flyttes opp ... Mange muligheter, blir spennende å se hva JJ velger. Tipper 3-1 til Stabæk ?
 12. Med Lumanza 2.0 på plass (forhåpentligvis), begynner dette å se lovende ut, spesielt hvis de øvrige nysigneringene også slår til. (Så må vi jo avvente litt, å se hvem som forsvinner ut...). Spørsmålet blir da, hva er den beste lagoppstillingen vi kan stille med nå? Mitt forslag: Boli Kinoshita Bohinen Rusike (Ola) Kassi (Braaten/Gyasi) (Skytte/Vetlesen) Lumanza 2.0 Hanche-O Demidov Yaw Hernandez (Moe) (Strømnes) Sandberg Her blir det fort konkurranse om off. midtbane og på kantene. Tanken er at Bohinen skal balansere midtbanen, når feks. Kassi og Rusike bidrar i angrep. Bohinen har vel også et godt venstrebein (om jeg husker riktig), som kan mate spissene våre med innlegg? Ellers tipper jeg at Kinoshita, Rusike og Yaw blir matchet litt forsiktig de første kampene, men jeg tror dette vil kunne være en bra start-ellever på litt sikt. Er også usikker på match-formen til Lumaza.
 13. Da har vi så langt i sommervinduet signert 5m og 74cm med spillere fordelt på en i hvert ledd. Ikke dårlig til å være Stabæk ?. Hvis alle slår til får vi en meget robust og luftsterk sentrallinje. I tillegg har vi jo også Vihmann på 195cm i bakhånd. Burde jo bli umulig å skåre på oss på dødball fremover.... ?
×
×
 • Create New...